Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın hayırlı sabahlar
Gelemedim ben bir türlü üç gündür eşim evdeydi
Benim ufakligi kapının önüne çıkarmıştım komşu teyzeler buna tuvaleti öğret dediler üç gündür hadi tuvalate gidelim diyorum olmasss böcü var diyor :110:
Bende yarın 1hafta olcak. Tam öğrenemedi ama altına kaçırması azaldı

Mutfağı ne kadar silsemde fayans araları kirli görünüyor yarın mutfağın altına çamaşır suyu döküp fırçalamayı düşünüyorum daha iyi fikri olan var mı

Günaydın benim hergünüm 4 saatlik uykuyla geçiyor.
Negocum akşam sormuştum ama yine sorayım fayans araları için ne önerirsin
Derzmatik var canım hiç uğraşma çamaşır suyuyla filan çok pratik etrafa yayarsan hemen bezle sil iz miz kalmıyor
8CE4A20C-0589-443F-9AFB-DE9576FB8ACB.jpeg

Oda olmuyo. Tekrar üstündekiler sökülüyo. Eskisi altta kalıyo. Ben bu eve taşınırken yapmıştım
Allah Allah çok şaşırdım
Tekrar çıkıyo mu bunlarda canım. Ben tümden yaptıtdım soyuldu hepsi
Bizim banyoda pas lekesi vardı ben porçöz döktüm 🙈 o gün alt kat komşumun banyosuna su sızmış eşim de derzmatik aldı alttakini de sökmedi hatta o gün bugündür hiç kalkmadı komşum da su sızıyor demedi
Kalkıyor bu:KK43: hele wc de falan ıslak yerde hiç durmuyor
Biz banyoya yaptık nego sıkıntı olmadı marka vs farkı mı var acaba biz burdaki bi nalburdan almıştık

Oy oyy tam Kuran okuduk namaz kıldık yatıcaz 4.30 da kalktı küçük bey😅 5 de ya da 6 da kalkıyordu ayıp etti🤣

Boşver komşu teyzeleri,hazır değilse zorlama,bende diyorum nerde bu hatun.Böcüyü kimden duymuş

Öylemiymiş haberim yok malim🤣
Karıncalar vardı ya bı dönem sanırım onları söylüyor bilemedim zorlamayim dimi aradığım cevap 😅

X