- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
Anca akşam 5 teUykusuzlar kulübüne hoş geldin beybi
Belki uyur bir umut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anca akşam 5 teUykusuzlar kulübüne hoş geldin beybi
Belki uyur bir umut
dolapta zeytinyağına basılmış 2 senelik kekik var da tazesi yokOlur belki olmaaamıı
Olsun kız onla yap,o yağdan da dökersin salataya missssdolapta zeytinyağına basılmış 2 senelik kekik var da tazesi yok
Günaydın benim hergünüm 4 saatlik uykuyla geçiyor.Uykusuzlar kulübüne hoş geldin beybi
Belki uyur bir umut
Bende yarın 1hafta olcak. Tam öğrenemedi ama altına kaçırması azaldıGünaydın hayırlı sabahlar
Gelemedim ben bir türlü üç gündür eşim evdeydi
Benim ufakligi kapının önüne çıkarmıştım komşu teyzeler buna tuvaleti öğret dediler üç gündür hadi tuvalate gidelim diyorum olmasss böcü var diyor
Çak kardeşlik
Ben çözüm bulamadım,çözüm yeni derz bulaşık makinesi parlatıcısı diyenler var amaGünaydın benim hergünüm 4 saatlik uykuyla geçiyor.
Negocum akşam sormuştum ama yine sorayım fayans araları için ne önerirsin
Bilahare yaparuk artıkOlsun kız onla yap,o yağdan da dökersin salataya missss
Mutfağı ne kadar silsemde fayans araları kirli görünüyor yarın mutfağın altına çamaşır suyu döküp fırçalamayı düşünüyorum daha iyi fikri olan var mı
Derzmatik var canım hiç uğraşma çamaşır suyuyla filan çok pratik etrafa yayarsan hemen bezle sil iz miz kalmıyorGünaydın benim hergünüm 4 saatlik uykuyla geçiyor.
Negocum akşam sormuştum ama yine sorayım fayans araları için ne önerirsin
Oda olmuyo. Tekrar üstündekiler sökülüyo. Eskisi altta kalıyo. Ben bu eve taşınırken yapmıştımBen çözüm bulamadım,çözüm yeni derz bulaşık makinesi parlatıcısı diyenler var ama
Eskiyi sökeceksin zaten canım tornavida ile kazımıştım hey gidiOda olmuyo. Tekrar üstündekiler sökülüyo. Eskisi altta kalıyo. Ben bu eve taşınırken yapmıştım
Tekrar çıkıyo mu bunlarda canım. Ben tümden yaptıtdım soyuldu hepsiDerzmatik var canım hiç uğraşma çamaşır suyuyla filan çok pratik etrafa yayarsan hemen bezle sil iz miz kalmıyor
Eki Görüntüle 2834531
Kalkıyor bu hele wc de falan ıslak yerde hiç durmuyorDerzmatik var canım hiç uğraşma çamaşır suyuyla filan çok pratik etrafa yayarsan hemen bezle sil iz miz kalmıyor
Eki Görüntüle 2834531
Ustaya yaptırdık canım başında bekledik. Yine de olmadıEskiyi sökeceksin zaten canım tornavida ile kazımıştım hey gidi
Eskiyi kazıdı mı yaniUstaya yaptırdık canım başında bekledik. Yine de olmadı
Allah Allah çok şaşırdımOda olmuyo. Tekrar üstündekiler sökülüyo. Eskisi altta kalıyo. Ben bu eve taşınırken yapmıştım
Bizim banyoda pas lekesi vardı ben porçöz döktüm o gün alt kat komşumun banyosuna su sızmış eşim de derzmatik aldı alttakini de sökmedi hatta o gün bugündür hiç kalkmadı komşum da su sızıyor demediTekrar çıkıyo mu bunlarda canım. Ben tümden yaptıtdım soyuldu hepsi
Biz banyoya yaptık nego sıkıntı olmadı marka vs farkı mı var acaba biz burdaki bi nalburdan almıştıkKalkıyor bu hele wc de falan ıslak yerde hiç durmuyor
Karıncalar vardı ya bı dönem sanırım onları söylüyor bilemedim zorlamayim dimi aradığım cevapOy oyy tam Kuran okuduk namaz kıldık yatıcaz 4.30 da kalktı küçük bey 5 de ya da 6 da kalkıyordu ayıp etti
Boşver komşu teyzeleri,hazır değilse zorlama,bende diyorum nerde bu hatun.Böcüyü kimden duymuş
Öylemiymiş haberim yok malim
Kizz benimkinede öğret sene valla gözümde büyüdübenim kızımda hep diretiyordu 1 sene boşa gitti diyordum. klozetin üzerine ördek aldim üzerine oturunca ses cikariyo diye heveslendi cok kolay oldu :)
Ne güzel yaa ama benim ki küçük daha 29 aylık daha küçük küçücükBende yarın 1hafta olcak. Tam öğrenemedi ama altına kaçırması azaldı