Bu vakitte ayar zaten gün, ona uyamayan bizizGünaydııııın,çünkü neden aymasın bu saatte
Eki Görüntüle 2834488
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Yoo daha aymamıştı,güneş doğmamıştıBu vakitte ayar zaten gün, ona uyamayan bizizgünaydın
Burda tam doğarken attın mesajıYoo daha aymamıştı,güneş doğmamıştı
Taze kekik mi oGünaydııııın,çünkü neden aymasın bu saatte
Eki Görüntüle 2834488
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Oy oyy tam Kuran okuduk namaz kıldık yatıcaz 4.30 da kalktı küçük beyBurda tam doğarken attın mesajı
Boşver komşu teyzeleri,hazır değilse zorlama,bende diyorum nerde bu hatun.Böcüyü kimden duymuşGünaydın hayırlı sabahlar
Gelemedim ben bir türlü üç gündür eşim evdeydi
Benim ufakligi kapının önüne çıkarmıştım komşu teyzeler buna tuvaleti öğret dediler üç gündür hadi tuvalate gidelim diyorum olmasss böcü var diyor
Öylemiymiş haberim yok malimTaze kekik mi o
çağrışım yaptı da canım çektiOy oyy tam Kuran okuduk namaz kıldık yatıcaz 4.30 da kalktı küçük bey5 de ya da 6 da kalkıyordu ayıp etti
Boşver komşu teyzeleri,hazır değilse zorlama,bende diyorum nerde bu hatun.Böcüyü kimden duymuş
Öylemiymiş haberim yok malim
Mesela neyin üstüne serpmiştirsinçağrışım yaptı da canım çekti
Tabağın üstünde bol domatesli nar ekşili salatasına hayır dememMesela neyin üstüne serpmiştirsin
benim kızımda hep diretiyordu 1 sene boşa gitti diyordum. klozetin üzerine ördek aldim üzerine oturunca ses cikariyo diye heveslendi cok kolay oldu :)Günaydın hayırlı sabahlar
Gelemedim ben bir türlü üç gündür eşim evdeydi
Benim ufakligi kapının önüne çıkarmıştım komşu teyzeler buna tuvaleti öğret dediler üç gündür hadi tuvalate gidelim diyorum olmasss böcü var diyor
ImmmTabağın üstünde bol domatesli nar ekşili salatasına hayır demem
Hayaller işte
Olur belki olmaaamııHayaller işte
Uykusuzlar kulübüne hoş geldin beybiGünaydın hanımlar. 5 te yattım 9 da kalktım. Ders için şimdi biter yatarım derken kız uyandı