- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
Bizd2 bu kış dolu dolu yedikTaze fasulyem yok annıyon muuu yokkkilk defa bir kışı böyle geçirdim oy oy
İade et canım sorunlu çıkmış sonuçta,nerden aldınBorusu silerken içeri kaçıyor sert sıktığımda da kilit açılmıyor
Geldi bile online marketten sipariş etmiştim
Elim ayağımmış öyle demeBizd2 bu kış dolu dolu yedikyaza yemeyiz şimdi bile tereddüt ederek çıkardım. İnş yenir
Aradım iade almadılar. Öyleymiş sıkı kilitlemek lazımmış. Zor açılıyor o zamanda pfff neyse inş yakın zamanda turbo alırımİade et canım sorunlu çıkmış sonuçta,nerden aldın
Bende yapmadım ablam verdi fasulyeyi. Bizde bu kışta karnıyarık yenmedş bir daha koymam onun yerine kızartmalık atarım.Elim ayağımmış öyle demene karnıyarık,ne patlıcan az domates koyabildim
Ne saçma ya tüketici haklarına şikayet ederim de az carlaAradım iade almadılar. Öyleymiş sıkı kilitlemek lazımmış. Zor açılıyor o zamanda pfff neyse inş yakın zamanda turbo alırım
Benim adam yemez ben de bitiremedim dahaTaze fasulyem yok annıyon muuu yokkkilk defa bir kışı böyle geçirdim oy oy
Nego valla şüpheye düşüyorum tam benlik bir cümleSen de ki bir dene sil olmazsa boyatırız sen yorulma yiğidim boya yapıp de
Benim eşim sever karnıyarık,çocuklar daBende yapmadım ablam verdi fasulyeyi. Bizde bu kışta karnıyarık yenmedş bir daha koymam onun yerine kızartmalık atarım.
Senin adamın sevgi dili o muymuşBenim adam yemez ben de bitiremedim daha
Nego valla şüpheye düşüyorum tam benlik bir cümlenego bunları nerden biliyor 5 sevgi dilini okuyorum ya onaylayıcı, teşvik edici cümlelere bakıyorum bunları zaten söylüyorum ben diyorum
Uğraşmadım negom kalsın.Ne saçma ya tüketici haklarına şikayet ederim de az carla
Yani evet zıttına gitsem yapacağı şeyi de yapmaz aslanım, kaplanım, yiğidim diye diye yapıyorSenin adamın sevgi dili o muymuş
Ben bilirim diyorum hissederim
Tabi canımmmHepiniz böyle temizlik yapıyorsunuz dimi şimdi
Ben kullanıyorum hiç öyle bi sıkıntı yok senelerdir. Acaba biyerinde sorun mu varBorusu silerken içeri kaçıyor sert sıktığımda da kilit açılmıyor
Geldi bile online marketten sipariş etmiştim
Bilemem ki :/ gittiği yere kadar gider ne edeyim. Yada ben oruçluyum tam kuvvet veremedim o da geldi aklıma.Ben kullanıyorum hiç öyle bi sıkıntı yok senelerdir. Acaba biyerinde sorun mu var
Belkide olabilir. Ben memnunum yani 4 senedir kullanıyorum hicte bi yerine bişey falan olmadı değiştirmedim o yüzden kırılsa da mop alsam diyorum bendeBilemem ki :/ gittiği yere kadar gider ne edeyim. Yada ben oruçluyum tam kuvvet veremedim o da geldi aklıma.
Deme kız sağlam mıBelkide olabilir. Ben memnunum yani 4 senedir kullanıyorum hicte bi yerine bişey falan olmadı değiştirmedim o yüzden kırılsa da mop alsam diyorum bende
Yok sağlam sağlam ucunun bezini değiştirip değiştirip kullanıyorumDeme kız sağlam mıbende bozulur dedim
TühhhYok sağlam sağlam ucunun bezini değiştirip değiştirip kullanıyorum
Çorbayı nasıl yapıyosun. Benim oğlan yeşil mercimek hastası da:)Kalan yemeklerim var yanına erişteli yeşil mercimekli yoğurtlu çorba,fırında kremalı patates yapıcam