- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
Baktım ona asansörlü değil mi? Ama cesaret edemedim kırılır diyeCıks sevmiyorum benspin mopun sünger tableti var musluk,ona çok iyi diyorlar,keşke onu alsaydım
Kızlar şundan kullanıp memnun olan var mı?
Siparişte verdimBenim vardı sulu bırakıyordu
Şikâyet vara yazdım bezden olabilir deyip 0 bez gönderdiler
Yine de hafif sulu kaldı parkede lekeler olurdu
Arti kirli su temiz su hazne farklı değildi
Bende yıllardır var memnunum canım şimdi tablet moplar popüler
Eki Görüntüle 2834066
Güle güle kullan canım madem tablet mop kullandın hemen sorayım duvar silinir mi onla ? Hiç duvar silmedim de boyun, bel fıtık malum kolay olurmuş gibi sanki onunla
Komple duvar hiç silmedim lekeli yerleri ben de sünger ile cifleyip sonra duruluyorum kirli görünmüyor ama bi silinse iyi olur sankiDuvar silmek için aldım onu ben zaten. Banyonun evin duvarlarını hep siliyorum. Fazla lekeli olan yerde tabletin üzerine cif döküp öyle siliyorum
Siparişte verdim
Hiç temizlik için kadın filan almadım eve sırf bunun için alabilirim hiç gözüm kesmiyor aslında boyaya niyetim var benim adam ben boyarım diyor vazgeçiyorum boya tecrübesi yok her yeri mahvedecek 10 güne bitirmeyecek her yer kargaşa boş yere dövüşeceğizOnu duvarda itmekte boyunu zorluyo süpürge ama tabi duvar silmek tabletle daha kolay bizden başkası sildiği sürece sorun yok
Bonusun dediği gibi boyun bel falan zorlar. Bende boyun düzleşmesi var yordu beni öyle söyleyeyim. Sen zaten şimdiKomple duvar hiç silmedim lekeli yerleri ben de sünger ile cifleyip sonra duruluyorum kirli görünmüyor ama bi silinse iyi olur sanki
Teşekkür ederimBelki siz memnun kalırsınız ya bu işler belli olmaz
Hadi hayırlı uğurlu olsun diyelim:)
Kalsın zaten ne edeyim zaten zorlanıyorum bi duvar için iyice kötü etmeyeyim kendimiBonusun dediği gibi boyun bel falan zorlar. Bende boyun düzleşmesi var yordu beni öyle söyleyeyim. Sen zaten şimdiböyleyken silme duvar falan.
Teşekkür ederim
Dün akşamdan beri başım ağrıyo dolunay mı çarptı acepGünaydııın dın dın dındolunayın çarpmadığı günler diliyorum
Listede olup da günaydın mesajına bir beğeni bile yapmayanları da esefle kınıyorum
Eki Görüntüle 2834007
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
E Elif2780
@klbk33
Geçmiş olsun canımDün akşamdan beri başım ağrıyo dolunay mı çarptı acep
Ben ceyizime almıştım çok memnunum kullanıyorumBu daha ucuuzmuşkızlar var mı kullanan aranızda
Canım petunya zaten çok yıllık bitki değil,sıcak havalarda sulamayı artırırsın.Bodrum sarmaşığını bilmiyorum
Hayırlı olsun güle güle kullanBaktım ona asansörlü değil mi? Ama cesaret edemedim kırılır diye
Mecbur aldım negom yerleri silemiyorum. Elimde ittirip tableti öyle sıkıyorum yeter artık dedim.
Çok geçmiş olsun canımDün akşamdan beri başım ağrıyo dolunay mı çarptı acep
Ben adananın sıcağındam sonra gaziantepe cennet diyorum:)) 2yıl önce yazın adanaya eşimin dayısına gittik. Benim kız arabadan inerken şıpır şıpır terlwmeye başladı :) hiç terlemeywn çocuk:))Evlenip adanaya geldim. Ben adanada ilk yaz dedim ki insan banyoda terler mi sıcağı da nemide çok çok fena
Kuru pilav var dünden yanına ya salata ya cacık yaparımYemeğe ne yapcanız.