Düzenli Evimiz & Hayatımız

Cıks sevmiyorum ben spin mopun sünger tableti var musluk,ona çok iyi diyorlar,keşke onu alsaydım
Baktım ona asansörlü değil mi? Ama cesaret edemedim kırılır diye
Mecbur aldım negom yerleri silemiyorum. Elimde ittirip tableti öyle sıkıyorum yeter artık dedim.

Güle güle kullan canım madem tablet mop kullandın hemen sorayım duvar silinir mi onla ? Hiç duvar silmedim de boyun, bel fıtık malum kolay olurmuş gibi sanki onunla

Onu duvarda itmekte boyunu zorluyo süpürge ama tabi duvar silmek tabletle daha kolay bizden başkası sildiği sürece sorun yok

Duvar silmek için aldım onu ben zaten. Banyonun evin duvarlarını hep siliyorum. Fazla lekeli olan yerde tabletin üzerine cif döküp öyle siliyorum
Komple duvar hiç silmedim lekeli yerleri ben de sünger ile cifleyip sonra duruluyorum kirli görünmüyor ama bi silinse iyi olur sanki

Onu duvarda itmekte boyunu zorluyo süpürge ama tabi duvar silmek tabletle daha kolay bizden başkası sildiği sürece sorun yok
Hiç temizlik için kadın filan almadım eve sırf bunun için alabilirim hiç gözüm kesmiyor aslında boyaya niyetim var benim adam ben boyarım diyor vazgeçiyorum boya tecrübesi yok her yeri mahvedecek 10 güne bitirmeyecek her yer kargaşa boş yere dövüşeceğiz

Komple duvar hiç silmedim lekeli yerleri ben de sünger ile cifleyip sonra duruluyorum kirli görünmüyor ama bi silinse iyi olur sanki
Bonusun dediği gibi boyun bel falan zorlar. Bende boyun düzleşmesi var yordu beni öyle söyleyeyim. Sen zaten şimdi böyleyken silme duvar falan.
Belki siz memnun kalırsınız ya bu işler belli olmaz

Hadi hayırlı uğurlu olsun diyelim:)
Teşekkür ederim

Dün akşamdan beri başım ağrıyo dolunay mı çarptı acep

Canım petunya zaten çok yıllık bitki değil,sıcak havalarda sulamayı artırırsın.Bodrum sarmaşığını bilmiyorum

Evlenip adanaya geldim. Ben adanada ilk yaz dedim ki insan banyoda terler mi sıcağı da nemide çok çok fena
Ben adananın sıcağındam sonra gaziantepe cennet diyorum:)) 2yıl önce yazın adanaya eşimin dayısına gittik. Benim kız arabadan inerken şıpır şıpır terlwmeye başladı :) hiç terlemeywn çocuk:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…