- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Bodrum sarmaşığı daha uzun ömürlü ve büyüyen güzel kokulu bir çiçek sanırım.Canım petunya zaten çok yıllık bitki değil,sıcak havalarda sulamayı artırırsın.Bodrum sarmaşığını bilmiyorum
Ilk kez annemlerde eylülde geldiler uçaktan inince geri bin geri diyordu burada durulmaz diyeBen adananın sıcağındam sonra gaziantepe cennet diyorum:)) 2yıl önce yazın adanaya eşimin dayısına gittik. Benim kız arabadan inerken şıpır şıpır terlwmeye başladı :) hiç terlemeywn çocuk:))
Bir şey olmaz aynı saksıda durabilirBodrum sarmaşığı daha uzun ömürlü ve büyüyen güzel kokulu bir çiçek sanırım.
İkisi de aynı saksı da. Ayırmam gerekiyor mu acaba? Uzun saksılar varya onlardan. Ama yan yana değil arada boşluk var.
Kalan yemeklerim var yanına erişteli yeşil mercimekli yoğurtlu çorba,fırında kremalı patates yapıcamYemeğe ne yapcanız.
Sadece nefes alıyorum kalça ve bel ağrımla Bugün bi ortalığı , yatakları topladım o kadarNerdesinizzzz
Bunun duvar silenini bulmam gerek
Sen izinlisin zaten yat dinlenSadece nefes alıyorum kalça ve bel ağrımla Bugün bi ortalığı , yatakları topladım o kadar
Negom cok pişman oldum aldığıma ya :/
Canım mopla çok güzel siliniyor,eşin siler mi?Bunun duvar silenini bulmam gerek
Niye kiiiNegom cok pişman oldum aldığıma ya :/
İptal edilebiliyor bazı sitelerdeNegom cok pişman oldum aldığıma ya :/
Maşallah nego bende buzluktan taze fasulye çıkardımKalan yemeklerim var yanına erişteli yeşil mercimekli yoğurtlu çorba,fırında kremalı patates yapıcam
O boya yapma taraftarı ben de onun boya yapmasından taraf değilimCanım mopla çok güzel siliniyor,eşin siler mi?
Borusu silerken içeri kaçıyor sert sıktığımda da kilit açılmıyorNiye kiii
Geldi bile online marketten sipariş etmiştimİptal edilebiliyor bazı sitelerde
Taze fasulyem yok annıyon muuu yokkkMaşallah nego bende buzluktan taze fasulye çıkardım
Sen de ki bir dene sil olmazsa boyatırız sen yorulma yiğidim boya yapıp deO boya yapma taraftarı ben de onun boya yapmasından taraf değilim