1 bardak erişteyi 8 bardak suda pişiriyorsun biraz,içine 1 bardak haşlanmış yeşil mercimeği de ekliyorsun,2 bardak yoğurt 1 yumurta 1 kaşık unla terbiye yapıyorsun onu da çorbaya ekliyorsun,biraz daha kaynatıyorsun.Ben içine biraz da minik minik köfteler yaptım yağda soteledim nane da atıp çorbaya ekledim. Sen ölçüyü azaltabilirsin istersen,çok oluyor çünküÇorbayı nasıl yapıyosun. Benim oğlan yeşil mercimek hastası da:)
Çorbayı nasıl yapıyosun. Benim oğlan yeşil mercimek hastası da:)
Yarın bu moda geçersin amaTabi canımmmBen balkonda oturuyorum valla
Hemen yarın denicem:)1 bardak erişteyi 8 bardak suda pişiriyorsun biraz,içine 1 bardak haşlanmış yeşil mercimeği de ekliyorsun,2 bardak yoğurt 1 yumurta 1 kaşık unla terbiye yapıyorsun onu da çorbaya ekliyorsun,biraz daha kaynatıyorsun.Ben içine biraz da minik minik köfteler yaptım yağda soteledim nane da atıp çorbaya ekledim. Sen ölçüyü azaltabilirsin istersen,çok oluyor çünkü
Başka tarifler da var mercimekli,yazarım bir ara
Yigidim aslanım benim de favorimdir her zaman işe yararYani evet zıttına gitsem yapacağı şeyi de yapmaz aslanım, kaplanım, yiğidim diye diye yapıyordiğerlerini okumadım daha hizmet eylemleri de olabilir
Değil miYigidim aslanım benim de favorimdir her zaman işe yarar
Aynen pazartesiler yogun geçiyor benimYarın bu moda geçersin ama
Dün eş kişisine kavga dövüş iş yaptırdığım için gelemedim. Ölüm gibi bişeydi ama kimse ölmedi
günaydııınn
Benim eşim de aynıHiç temizlik için kadın filan almadım eve sırf bunun için alabilirim hiç gözüm kesmiyor aslında boyaya niyetim var benim adam ben boyarım diyor vazgeçiyorum boya tecrübesi yok her yeri mahvedecek 10 güne bitirmeyecek her yer kargaşa boş yere dövüşeceğiz
Herkes ders çalışıyor. Ne dersi çalışıyorsunUzun zamandır temizlik yapmıyordum bugün yaptım yazayım
Yatakları topladım
Evi topladım
Mutfağı topladım
Dip köşe süpürdüm sildim toz aldım
Yemek yaptım
Ders çalıştım
İftar sonrası mutfağı topladım şimdi keyf yapıyorum
Kuran dersi canımHerkes ders çalışıyor. Ne dersi çalışıyorsun
SüperKuran dersi canım
Nerde oturuyorsun canım pikelerş çıkardın camlar acık bne bugün kombiyi yeniden açtımdaYaptıklarımı yazayım hemen
Sabah yatakları topladım
Evi havalandırdım diyomuyorum artık camlar 24 saat açık
Oyuncakları topladım
Çocuklara kahvaltı hazırladım
Tüm evi süpürdüm
Yemek yaptım
Kase kırıldı tekrar süpürdüm
Açıkta kalan yerleri sildim
Yüklüğü boşalttım yorganları kaldırdım pikeleri çıkardım
Nevresimleri değiştirdim
Çocukları yıkadım
Akşam üzeri bulaşık makinesine son bulaşıkları koyup çalıştırdım
İftardan sonra makineyi boşaltıp tekrar doldurdum
Ocağı silip mutfağı temizledim
2 tane gömlek ütüledim yeter dedim ama pantolonu unutmuşum şimdi onuda ütüleyeceğim
Sahur vaktine kadar sökük dikeceğim
Sihirli su ya da Vc par diye satılan deterjan var. Açık deterjancılarda oluyor genelde onlardan al bulursan çok kolay temizliyor.Mutfağı ne kadar silsemde fayans araları kirli görünüyor yarın mutfağın altına çamaşır suyu döküp fırçalamayı düşünüyorum daha iyi fikri olan var mı
Canım Adanadayım biz yanıyoruz burdaNerde oturuyorsun canım pikelerş çıkardın camlar acık bne bugün kombiyi yeniden açtımda
Sihirli su ya da Vc par diye satılan deterjan var. Açık deterjancılarda oluyor genelde onlardan al bulursan çok kolay temizliyor.