Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım nasılsınız iyimisiniz :anneadayı: doğuma ne kadar kaldı nasipse :emir_bebek:
Iyiyim abla sag ol sen nasilsin 🥰🥰Ocak başı gibi görünüyor abla ama erken olur gibi hissediyorum 🥰
Nasılsın leylim bebiş nasıl?
İyiyim canim sag ol sen nasilsin ❤️🥰
bebegin kafa cevresi önde, suyu fazla şeker var takipteyim şuan diyet yapıyorum doktor böyle devam ederse insülin başlayacam dedi ama istemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum 🙁

Girsemde bırakmıyolar bacımsu :işsiz:
Keşke sesli mesaj olsa

Şuan depresyon bana mi girdi ben ona mi belli değil

Depresyon ötesi ne var şuan o halledeyim

Yarın babamın kontrolü var anneme de randevu almışlar her ikisini de fiziğe götürecem

Bak götürecem diyorum bana öyle dediler götür diye yani beraber gidelim götürelim yok götür var

Sözde film bakacaktım bla bla bla bla bla

Bide fizik yazarlarsa

Amanın yandan yandan bol huniler huniler huniler:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Abe yes abe no haydaaaaaaaaaaa :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Iyiyim abla sag ol sen nasilsin 🥰🥰Ocak başı gibi görünüyor abla ama erken olur gibi hissediyorum 🥰

bebegin kafa cevresi önde, suyu fazla şeker var takipteyim şuan diyet yapıyorum doktor böyle devam ederse insülin başlayacam dedi ama istemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum 🙁
Çok şükür iyiyim canım 🥰
Dikkat ediyormuşsun inşaAllah insüline ihtiyaç kalmadan düzene girer 🤲🏻

Sağlıkla sıhhatle vaktinde kolaylıkla :emir_bebek: kucağına almayı Rabbim nasip eylesin aminnn🤲🏻

Sen dikkat et gerek kalmaz inş streste şekerin düşmanı makarna pilav yeme yemeklerden sonra yürümeye çalış

Merhabalar.
sabah saat 8 de uyandım.
Umutla ilgilendim.
Uyudu kahvaltı hazırladım.
Sağlık ocağına gittik.
Kilo ve boy takibi için.
Sonra bi kuaföre girdim 😃😀 umutu uyutup babasına verince.
Şimdi evdeyiz.
Ne çabuk öğlen olmuş.

Keşke sesli mesaj olsa

Şuan depresyon bana mi girdi ben ona mi belli değil

Depresyon ötesi ne var şuan o halledeyim

Yarın babamın kontrolü var anneme de randevu almışlar her ikisini de fiziğe götürecem

Bak götürecem diyorum bana öyle dediler götür diye yani beraber gidelim götürelim yok götür var

Sözde film bakacaktım bla bla bla bla bla

Bide fizik yazarlarsa

Amanın yandan yandan bol huniler huniler huniler:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Abe yes abe no haydaaaaaaaaaaa :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Kuzum ne diyeceğimi bilmiyorum 😔
Bence sen bir terapiye gitsene hastaneye gitip geliyorsun o sırada bir girip çıkabilirsin bir rahatlarsın 😔

X