- 27 Mart 2019
- 29.015
- 103.642
Hahha benim depresyona girecek vaktim yok şu yoğunluk içine birde depresyona kim girecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacımsu Yanına yangın södürücü tüpünüde hazır sunumda tutŞansa evi neyi yakmayak asdfghjjjk
Girsemde bırakmıyolar bacımsuHahha benim depresyona girecek vaktim yok şu yoğunluk içine birde depresyona kim girecek
Bi şeyler yedimPinhan Naaaptın uyudun mu
Sihirli küresi mi var nedirMüneccim misin be kadın
tamam, ben akşamları değil ama gunduz yazabilirim.Aynen yazdığım gibi kim varsa gel birlikte yapalım diye başlıyoruz bir gazla yapıyoruz
Müneccim misin be kadın
Sihirli küresi mi var nedir
aynen canım sağolasınhoşgeldin canım, sıkma canını baya ilerletmişsin en azından araba kullanmayı aralıkta geçersin bence
Ayşen kuzum sen nasılsın yavru ceylan nasıl iyice alıştınız mı birbirinizeGünaydın kızlar
Iyiyim abla sag ol sen nasilsin Ocak başı gibi görünüyor abla ama erken olur gibi hissediyorumCanım nasılsınız iyimisiniz doğuma ne kadar kaldı nasipse
İyiyim canim sag ol sen nasilsinNasılsın leylim bebiş nasıl?
Keşke sesli mesaj olsaGirsemde bırakmıyolar bacımsu
Çok şükür iyiyim canımIyiyim abla sag ol sen nasilsin Ocak başı gibi görünüyor abla ama erken olur gibi hissediyorum
İyiyim canim sag ol sen nasilsin
bebegin kafa cevresi önde, suyu fazla şeker var takipteyim şuan diyet yapıyorum doktor böyle devam ederse insülin başlayacam dedi ama istemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum
Iyiyim abla sag ol sen nasilsin Ocak başı gibi görünüyor abla ama erken olur gibi hissediyorum
İyiyim canim sag ol sen nasilsin
bebegin kafa cevresi önde, suyu fazla şeker var takipteyim şuan diyet yapıyorum doktor böyle devam ederse insülin başlayacam dedi ama istemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum
Gırmızı peçetem tabağım hiç bişeyim yok
Sunumun bi parçası olarak kırmızı yangın tüpüBacımsu Yanına yangın södürücü tüpünüde hazır sunumda tut
çifte kavrulmuş lokumdan daha ön planda olmalıSunumun bi parçası olarak kırmızı yangın tüpü
Kuzum ne diyeceğimi bilmiyorumKeşke sesli mesaj olsa
Şuan depresyon bana mi girdi ben ona mi belli değil
Depresyon ötesi ne var şuan o halledeyim
Yarın babamın kontrolü var anneme de randevu almışlar her ikisini de fiziğe götürecem
Bak götürecem diyorum bana öyle dediler götür diye yani beraber gidelim götürelim yok götür var
Sözde film bakacaktım bla bla bla bla bla
Bide fizik yazarlarsa
Amanın yandan yandan bol huniler huniler huniler
Abe yes abe no haydaaaaaaaaaaa
Petek üzerinde köpüğü kaçmış kahvemi görseler kalp kirizi geçirirlerŞu sunum mu Allah aşkına o peceteyi kadın yakarken ya masa örtüsü tutuşursa anksiyetesi geliyor bana