- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Hamdolsun canım,sen nasılsınGünaydın negom nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamdolsun canım,sen nasılsınGünaydın negom nasılsın
Temizlik hakkımız,söke söke alırızKazandım vallahi güzel oldu ama keşke güzellikle olsa
Çok şükür iyim canım ☺ eşim evde giremiyorum ama yarın işe başlayacakHamdolsun canım,sen nasılsın
Yarın kontrolüm var boynumda da düzleşme fıtıklar var da o bu kadar canımı acıtmıyor hiçyarın medicalciden alırsınız o zaman canım. doktor vermişti zaten ona da simiti. masa başı çalıştığımız için bizim iş yerinde de çok var fıtık, boyun düzleşmesi gibi sorunlar.
oturmak farketmeden yoruyo insanı
İnternetten bakayım canım sen nasıl oldun? Su içtin mi tansiyon ne alemdeGeçmiş olsun canım düz yerde yatalirsin bazen iyi geliyo ve bel egzersizleri yap onlarda çok rahatlatıyo
yarın Kontrolüm var canım gidince sorayımGeçmiş olsun canım bi kendi doktoruna falan danış istersen belki agri kesici falan önerir
Çok sağol canımGeçmiş olsun canım Allah şifa versin inşAllah
Benim de ikinci de böyle oldu ilk kalçam ağrıyordu magnezyum verdi hamilelikte normal diye bi yarın gideyim bakayım inşallah rahatlatacak bir ilaç verirEline sağlık
Ah canım geçmiş olsun,benim ikincide olmuştu,kalçamın üstte başladı ağrı sızı bıçak saplanır gibi,bacağıma vurmuştu ayağımı sürüye sürüye gitmiştim doktora bende,kas gevşetici jel falan vermişti mecburen,çekilecek gibi değildi.Hala da olur ara ara
Günaydın canımGünaydııın dın dın dın dolunayın çarpmadığı günler diliyorum
Listede olup da günaydın mesajına bir beğeni bile yapmayanları da esefle kınıyorum
Eki Görüntüle 2834007
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
İnşaallah canım zor olur bilirim,senin erken başlamışYarın kontrolüm var boynumda da düzleşme fıtıklar var da o bu kadar canımı acıtmıyor hiç
İnternetten bakayım canım sen nasıl oldun? Su içtin mi tansiyon ne alemde
yarın Kontrolüm var canım gidince sorayım
Çok sağol canım
Benim de ikinci de böyle oldu ilk kalçam ağrıyordu magnezyum verdi hamilelikte normal diye bi yarın gideyim bakayım inşallah rahatlatacak bir ilaç verir
Günaydın canım
Aynen 12. Hafta civarı kalça ağrılarım başladı şimdi 17 olacak 23 hafta var dahaİnşaallah canım zor olur bilirim,senin erken başlamış
Yarın kontrolüm var boynumda da düzleşme fıtıklar var da o bu kadar canımı acıtmıyor hiç
İnternetten bakayım canım sen nasıl oldun? Su içtin mi tansiyon ne alemde
yarın Kontrolüm var canım gidince sorayım
Çok sağol canım
Benim de ikinci de böyle oldu ilk kalçam ağrıyordu magnezyum verdi hamilelikte normal diye bi yarın gideyim bakayım inşallah rahatlatacak bir ilaç verir
Günaydın canım
Sağol bonusum tamam ben elimle de kontrol edeyim aradaTek çiçek soldu diye bişey olmaz limonsuz kökü tutunduysa bişey olmaz açar yine.
Sulama biraz toprağın cinsine ortamın sıcaklığına göre değişiyor elinle kontrol et bazen haftada bir az gelebilir bazen yetebilir
Ay senide mi etkiliyor geç en annem dedi dolunayın etkisi senin burundaymış aklıma sadece baş ağrılarım geldiGünaydııın dın dın dın dolunayın çarpmadığı günler diliyorum
Listede olup da günaydın mesajına bir beğeni bile yapmayanları da esefle kınıyorum
Eki Görüntüle 2834007
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
Bende yıllardır var memnunum canım şimdi tablet moplar popülerKızlar şundan kullanıp memnun olan var mı?
Muhtemelen bu suyun içinde dönmüyordur sıkmada döndürme özelliği vardır sadece suya sokup çıkarıyorsundur ötekinin hem suyun içinde hem sıkma bölmesinde döndürme özellliği varBu daha ucuuzmuş kızlar var mı kullanan aranızda
Canım bende de tablet mop var ama kırdım onu da yedek parça falan güvenemedim yine kırarım diye vileda turbo kullanıyordum acayip memnunumdum ama 4 senenin sonunda bozuldu çokta pahalı meret bekledim epey belki indirme girer diye ama girmedi uzun süredirde tablet mop la yapıyordum işi ama artık ekmeğini yediBende yıllardır var memnunum canım şimdi tablet moplar popüler
Eki Görüntüle 2834066
Saol canım ilk attığımı aldım hem markette başka ürünlerde indirim varmış ikisi aynı anda çıktı tesadüfMuhtemelen bu suyun içinde dönmüyordur sıkmada döndürme özelliği vardır sadece suya sokup çıkarıyorsundur ötekinin hem suyun içinde hem sıkma bölmesinde döndürme özellliği var
Güle güle kullan canım madem tablet mop kullandın hemen sorayım duvar silinir mi onla ? Hiç duvar silmedim de boyun, bel fıtık malum kolay olurmuş gibi sanki onunlaCanım bende de tablet mop var ama kırdım onu da yedek parça falan güvenemedim yine kırarım diye vileda turbo kullanıyordum acayip memnunumdum ama 4 senenin sonunda bozuldu çokta pahalı meret bekledim epey belki indirme girer diye ama girmedi uzun süredirde tablet mop la yapıyordum işi ama artık ekmeğini yedi
Saol canım ilk attığımı aldım hem markette başka ürünlerde indirim varmış ikisi aynı anda çıktı tesadüf
Duvar silmek için aldım onu ben zaten. Banyonun evin duvarlarını hep siliyorum. Fazla lekeli olan yerde tabletin üzerine cif döküp öyle siliyorumGüle güle kullan canım madem tablet mop kullandın hemen sorayım duvar silinir mi onla ? Hiç duvar silmedim de boyun, bel fıtık malum kolay olurmuş gibi sanki onunla
Cıks sevmiyorum ben spin mopun sünger tableti var musluk,ona çok iyi diyorlar,keşke onu alsaydımKızlar şundan kullanıp memnun olan var mı?