Geçmiş olsun şimdi ilaçta kullanamazsın bol bol kendini dinlendir fırsat buldukça yat bide şu geniş bel bantlarından varsa çok sıkmadan onu sarabilirsin sıcak tutar yada bize gel Adana yanıyor yanıyorBonus gardaş hele gel damdan düşenin halinden damdan düşen anlar bel fıtığım bacağıma vurdu ilk defa yürüyemiyorum bazen. geçiyor bacaktaki ağrı da beldeki hiç geçmiyor durumum da malum sarıp sarmaladım kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum başka hafifletecek bir şey var mı?
Bonus gardaş hele gel damdan düşenin halinden damdan düşen anlar bel fıtığım bacağıma vurdu ilk defa yürüyemiyorum bazen. geçiyor bacaktaki ağrı da beldeki hiç geçmiyor durumum da malum sarıp sarmaladım kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum başka hafifletecek bir şey var mı?
Sağol canım birazdan eşim bi sorsunEczaneye falan danış istersen. Geçmiş olsun
Çok sağol canımgecmis olsun canım
Dün gece yün şalım vardı onla sardım iyi geldi sanki birazGeçmiş olsun şimdi ilaçta kullanamazsın bol bol kendini dinlendir fırsat buldukça yat bide şu geniş bel bantlarından varsa çok sıkmadan onu sarabilirsin sıcak tutar yada bize gel Adana yanıyor yanıyor
Ah valla bana da gerekli çocuğa kahvaltı yaptırdım oturdum epey kalktığımda başkadı bu ağrı yani zorlayacak bir şey de etmedimgeçmiş olsun canım. oturma simidi alsan. fıtık olan bı arkadaşım sinire oturuyodu. ağırlığı dağıttığı için iyi geliyormuş
Bir aydır kullanıyorum canım çok sağolasın gerçekten çok fena beldeki ağrısına alışmıştım bacağıma vurunca yürüyemez oldumUcanSupurge geçmiş olsun canım magnezyum kullanmaya başla canım hemen. Ben çok çektim o illeti. Ne yatabiliyorsun ne kalkabiliyorsun ne yürüyebiliyorsun. Ters dönmüş kaplumbağa gibi debelenip duruyorsun. Rükuya bile eğilemezdim ben. Magnezyum çok iyi geldi canım mutlaka başla. Çok geçmiş olsun
Evlenip adanaya geldim. Ben adanada ilk yaz dedim ki insan banyoda terler mi sıcağı da nemide çok çok fenaBende uyusalarda bende yatsam diye gözlerine bakıyom da yok yatmıyolar
Bende böyle yapıyom genelde
Adanalı mısın canım. Sıcaktan çok nem bunaltıyo insanıama yinede nisan rahat mevsim
Sağol canım birazdan eşim bi sorsun
Çok sağol canım
Dün gece yün şalım vardı onla sardım iyi geldi sanki biraz
Ah valla bana da gerekli çocuğa kahvaltı yaptırdım oturdum epey kalktığımda başkadı bu ağrı yani zorlayacak bir şey de etmedim
Bir aydır kullanıyorum canım çok sağolasın gerçekten çok fena beldeki ağrısına alışmıştım bacağıma vurunca yürüyemez oldum
Geçmiş olsun canım düz yerde yatalirsin bazen iyi geliyo ve bel egzersizleri yap onlarda çok rahatlatıyoBonus gardaş hele gel damdan düşenin halinden damdan düşen anlar bel fıtığım bacağıma vurdu ilk defa yürüyemiyorum bazen. geçiyor bacaktaki ağrı da beldeki hiç geçmiyor durumum da malum sarıp sarmaladım kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum başka hafifletecek bir şey var mı?
Geçmiş olsun canım bi kendi doktoruna falan danış istersen belki agri kesici falan önerirBilmiyorum ki canım hamilelikte uygun mudur kullanmak
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşAllahBonus gardaş hele gel damdan düşenin halinden damdan düşen anlar bel fıtığım bacağıma vurdu ilk defa yürüyemiyorum bazen. geçiyor bacaktaki ağrı da beldeki hiç geçmiyor durumum da malum sarıp sarmaladım kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum başka hafifletecek bir şey var mı?
Eline sağlıkÇeyrek geçe bitti şimdi 5 dk belimi doğrultayım çamaşır katlayıp yerleştirecem yarım saatte ona verecem 12 de bitecek inşallah
Ah canım geçmiş olsun,benim ikincide olmuştu,kalçamın üstte başladı ağrı sızı bıçak saplanır gibi,bacağıma vurmuştu ayağımı sürüye sürüye gitmiştim doktora bende,kas gevşetici jel falan vermişti mecburen,çekilecek gibi değildi.Hala da olur ara araBonus gardaş hele gel damdan düşenin halinden damdan düşen anlar bel fıtığım bacağıma vurdu ilk defa yürüyemiyorum bazen. geçiyor bacaktaki ağrı da beldeki hiç geçmiyor durumum da malum sarıp sarmaladım kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum başka hafifletecek bir şey var mı?
İyi misin şimdiiGece sofrada başım dönmeye başladı zor yattım daha bakamadım tansiyonum 10/4 olmuş neyseki şimdi iyiyim.
5 saat uyumuşum daha uyurmuyum bilmem
Yenilgiyi hazmetmem zaman aldı negomİşin sırrını çabuk çözmüşsün paw
Sonunda sen kazanmışsın ya önemli olan oDün eş kişisine kavga dövüş iş yaptırdığım için gelemedim. Ölüm gibi bişeydi ama kimse ölmedi
günaydııınn
Günaydın negom nasılsınGünaydııın dın dın dındolunayın çarpmadığı günler diliyorum
Listede olup da günaydın mesajına bir beğeni bile yapmayanları da esefle kınıyorum
Eki Görüntüle 2834007
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Kazandım vallahi güzel oldu ama keşke güzellikle olsaSonunda sen kazanmışsın ya önemli olan o
Sonuç mühim,giriş gelişmeye takılmaDün eş kişisine kavga dövüş iş yaptırdığım için gelemedim. Ölüm gibi bişeydi ama kimse ölmedi
günaydııınn