Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaz sıcağı hamileyken zor oluyor. Ben hamileyken egzama çıktı bir de yüzümde ve göğsümde Allahım o nasıl acıydı Rabbim kimseye vermesin. Doğurdum anında ne acı kaldı ne kaşıntısı :KK70:

En güzeli. Ablamın 2 kızı da Nisan doğumlu rahat geçti onun.
Ayyy geçmiş olsun çok kötü olmuş benimde elimde egzama var coşunca acısını bilirim
Benim oğlumda aralık doğumlu çok rahattım doğalgaz faturası hariç tabi ama bende nisan gibi doğsa daha mı iyi olurdu diye hep düşünmüştüm ama adanada yaz da fena sıcak

gelip ders almam lazım senden negom:KK70::KK70:
ne uzun sürdü hazırlaması ya. inşallah tadı güzel olur:)
İnşaallah olmuştur😍😍
Yaz sıcağı hamileyken zor oluyor. Ben hamileyken egzama çıktı bir de yüzümde ve göğsümde Allahım o nasıl acıydı Rabbim kimseye vermesin. Doğurdum anında ne acı kaldı ne kaşıntısı :KK70:

En güzeli. Ablamın 2 kızı da Nisan doğumlu rahat geçti onun.
Ocak da da doğurdum ikisinde de rahattım 😅

hani kırmızı başlıklı kız da diyo ya neden gözlerin bu kadar büyük
seni daha iyi görebilmek iciiiinnnn

neden 9 ziyaretçi var, seni daha rahat izleyebilmek iciiiinnn:KK70::KK70:
O ziyaretçiler benim vakti zamanında tanıdığım hainlerdense iyi okusunlar,yaptıklarını unutmadım hakkım helal değil😎 boş hayatlarına başka dedikodu malzemesi bulsunlar.

evet maalesef kısıtlı saatte bekleyen çok fazla şey oluyo😕
Allah kolaylık versin canım sana. ben oğlanı uyurturken uyuyup kalıyorum akşamları
Bende uyusalarda bende yatsam diye gözlerine bakıyom da yok yatmıyolar🤣
Ahaaa aynı ben et varsa önce haşla sonra yemeğe çevir
Bende böyle yapıyom genelde🤣
Ayyy geçmiş olsun çok kötü olmuş benimde elimde egzama var coşunca acısını bilirim
Benim oğlumda aralık doğumlu çok rahattım doğalgaz faturası hariç tabi ama bende nisan gibi doğsa daha mı iyi olurdu diye hep düşünmüştüm ama adanada yaz da fena sıcak
Adanalı mısın canım. Sıcaktan çok nem bunaltıyo insanı:KK43: ama yinede nisan rahat mevsim

Bonus Bonus gardaş hele gel damdan düşenin halinden damdan düşen anlar bel fıtığım bacağıma vurdu ilk defa yürüyemiyorum bazen. geçiyor bacaktaki ağrı da beldeki hiç geçmiyor durumum da malum sarıp sarmaladım kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum başka hafifletecek bir şey var mı?
Yakı falan alsan koysan oraya. Tabi zararlı değilse

Bonus Bonus gardaş hele gel damdan düşenin halinden damdan düşen anlar bel fıtığım bacağıma vurdu ilk defa yürüyemiyorum bazen. geçiyor bacaktaki ağrı da beldeki hiç geçmiyor durumum da malum sarıp sarmaladım kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum başka hafifletecek bir şey var mı?
gecmis olsun canım

X