Düzenli Evimiz & Hayatımız

herkese günaydın

iyi haftalar hanımlar

umarım herkes iyidir. hem beden sağlığınız hem de ruh sağlığınız iyidir inşallah

uzun zaman sonra sizlere selam vermek istedim, ben daha iyiyim ama mental olarak daha toparlanamadım ve diğer konulardan uzakta kalıp sadece size yazmaya karar verdim, bana iyi gelmezse onu da yapmayacağım hatta çünkü bazen , bazı hayatlar, bazı konular, bazı paylaşımlar bile insanı sarsıyor ve kendimi uzak tutmaya çalışıyorum

son dönemde ülkede yaşanan şeyler bile beni o kadar dağıttı. anne olamayan bir kadın olarak annelere bakıyorum, çocuğunu görebilmek uğruna işinden gücünden bile edilen bir baba, nerdeyse hapis olacak bir durum, öz evlat severcesine bir kediyi bağrına basan ben ve hayvanlara yapılanlar... yaşım kadar maaşı zor aldığım bir ülkede vergi ödeyip, herkesin ülkeyi de bizi de fakirleştiren bir yönetim... neye üzüleceğimi şaşırdım. üstüne kendi hayatımın zorlukları ve sorunları derken dağıldım ve toparlanmaya çalışıyorum aslında.

bana gelecek olursak haftasonları hatta zaman zaman haftaiçi bile evde olmayınca, biriken ütülerim, ev temizliğim derken haftasonu onları yaptım ama Razaman bayramından beri abla almadım, bir abla alsam iyi olur diye düşünüyorum ama havalar yagıslıyken ıcımden de gelmedı. az para da değil, insan degsın ıstıyor 1,800 tl olmuş valla.

haftasonu temızlık ve utumu hallettım
sabah camasır yıkadım astım
kuruyanları katladım
cıceklerı suladım
coplerı cıkardım
esımın agvadan getırdıklerını topladım , haftasonu annesıyle gonderdım benım dıreksıyon sınavı ve bırıkmıs ısler oldugundan. zaten kac haftadır aramız ıyı degıl, gıtmedım de bılerek.

salı anneme gıdecegım, babamdan sonra annem de agır grıp gecırdı koah ve astım olunca cok agır gecırdı zaten aynı sehırde nerdeyse 1 aydır gorusemedık bu bıle esımın hayatından dolayı oluyor ıste.
salı oglen manıkur yaptıracagım, ısyerındekı yer kapanacak, benım de onceden odenmıs paketım vardı bıtmıs olur hem. bununla da uzun sure yakın bır yer bulamam ve guzellık maceram kalır
carsamba saclarımı boyatacagım
persembe cok yakın arkadasımla nerdeyse 2 sene sonra gorusecegım, eskı ıs arkadasım onda cocuk ve ıs, ben de bıtmeyen agva varken denk gelemedık

aksam yemegım var ama pısırmedım fırında bır kez pıssın calısmasın bosuna dıye
corbam var, aksam yaptım
yanına pılav ya da makarna yaparım

aksam dızı keyfı ve dınlenmece dusunuyorum esım de detaylı konusalım, hem de vakıt gecırelım dedı bakalım

🍂Sabah erken yatağımı topladım
🍂Yastık kılıflarını değiştim
🍂10 parça ütü yaptım
🍂Beslenme için yarım ölçü poğça yaptım

İki kere okula gittim yoruldum çay içiyorum sonra başlayacağım inşallah.

Pazartesi maratonuna gitsek aslında

🍂Sabah erken yatağımı topladım
🍂Yastık kılıflarını değiştim
🍂10 parça ütü yaptım
🍂Beslenme için yarım ölçü poğça yaptım

İki kere okula gittim yoruldum çay içiyorum sonra başlayacağım inşallah.

Pazartesi maratonuna gitsek aslında
nasıl oluyo maratonlar ben çalışıyorum şimdi akşam katılamıyor muyum :110:
haftasonu da evde değildim hala gidemedim gerçi akşam gidince güzel bi toparlama yapmak istiyorum

nasıl oluyo maratonlar ben çalışıyorum şimdi akşam katılamıyor muyum :110:
haftasonu da evde değildim hala gidemedim gerçi akşam gidince güzel bi toparlama yapmak istiyorum

Aynı anda saatlik ya da daha uzun başlıyoruz gelip yazıyoruz süre bitiminde.

Çalışanlar akşam yapıyor canım penyez83 penyez83 im de eşlik eder çoğunlukla.

Bazen bizim de akşam yaptığımız oluyor

sweetgirlcandy sweetgirlcandy şekerciğim hayırlı güzel haberler bekliyoruz🤲🏻

canım çok geçmiş olsun ,Rabbim şifalar versin normalde tansiyonu varmıydı
Evet abla vardı ilaç kullanıyor. Acildeki doktor demiş ki muhtemelen dozu az geliyor artık
Papatya ablamın alintisin da gördüm sweetim
Rabbim şifa versin yardımcınız olsun inşallah güzel iyi haberler alırsınız

Çok geçmiş olsun canım benim ⚘🤲

Çok teşekkür ederim herkese. Yoğun bakımdan odaya çıkaracaklar birazdan. Teyzem gidiyor yanına. Orda çalışan bir akrabamız dayımla konuşturmuş güzel konuşmuş bakalım

çok iyi o zaman ben de katılırım:halay:
Akşamları yada hafta sonu iş yapacağın zaman yaz buraya canım. maratona çıkan varmı diye müsait olan takılır peşine :KK55:

Aynı anda 1 saatlik iş yapmak bile motive ediyor:super: sonra gelip buraya yaptıklarımızı yazıyoruz

Dün hafta sonu olunca güzel iş yaptım hakkını verdim
Sayamadığım kadar çok çamaşır makinası çalıştı
Nevresimler değişti
Bir o kadar çamaşır katlandı
Süpürge yapıldı
Kiler odam güzelce temizlendi içime sindi
Mutfak dağılan çekmecelerim toplandı yıkandı organizerler
Toz alındı
Ayakkabılığım temizlendi
Tuvaletler banyo temizlendi
Çöpler atıldı
Mutfak temizlendi Ocak buzdolabı silindi

Bakliyat dolabım kitaplığım ve elbise dolabımız kaldı onlar da bu hafta sonu hallolur insallah elim vardıkça biraz

X