- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
Ayyy geçmiş olsun çok kötü olmuş benimde elimde egzama var coşunca acısını bilirimYaz sıcağı hamileyken zor oluyor. Ben hamileyken egzama çıktı bir de yüzümde ve göğsümde Allahım o nasıl acıydı Rabbim kimseye vermesin. Doğurdum anında ne acı kaldı ne kaşıntısı
En güzeli. Ablamın 2 kızı da Nisan doğumlu rahat geçti onun.
İnşaallah olmuşturgelip ders almam lazım senden negom
ne uzun sürdü hazırlaması ya. inşallah tadı güzel olur:)
Ocak da da doğurdum ikisinde de rahattımYaz sıcağı hamileyken zor oluyor. Ben hamileyken egzama çıktı bir de yüzümde ve göğsümde Allahım o nasıl acıydı Rabbim kimseye vermesin. Doğurdum anında ne acı kaldı ne kaşıntısı
En güzeli. Ablamın 2 kızı da Nisan doğumlu rahat geçti onun.
9 ziyaretçi napıyorsunuz
Ahaaa aynı ben et varsa önce haşla sonra yemeğe çevir
İnşaallah olmuştur
Ocak da da doğurdum ikisinde de rahattım
O ziyaretçiler benim vakti zamanında tanıdığım hainlerdense iyi okusunlar,yaptıklarını unutmadım hakkım helal değilhani kırmızı başlıklı kız da diyo ya neden gözlerin bu kadar büyük
seni daha iyi görebilmek iciiiinnnn
neden 9 ziyaretçi var, seni daha rahat izleyebilmek iciiiinnn
Afiyet olsun misikizim misin mübarek
oldu ya çok şükür
Nego mutfak horon tepiyor çocukları yeni uyuttum biri hala ayaklarımda hadi bana bir süre tut gözünü seveyim enerjimi sömürdü bu sıpalarAfiyet olsun mis
11 e kadar hadi süren başladıNego mutfak horon tepiyor çocukları yeni uyuttum biri hala ayaklarımda hadi bana bir süre tut gözünü seveyim enerjimi sömürdü bu sıpalar
Dur hele 45 te başlat 2 dk daha dalsın11 e kadar hadi süren başladı
Çeyrek geçe bitti şimdi 5 dk belimi doğrultayım çamaşır katlayıp yerleştirecem yarım saatte ona verecem 12 de bitecek inşallah11 e kadar hadi süren başladı
Bende uyusalarda bende yatsam diye gözlerine bakıyom da yok yatmıyolarevet maalesef kısıtlı saatte bekleyen çok fazla şey oluyo
Allah kolaylık versin canım sana. ben oğlanı uyurturken uyuyup kalıyorum akşamları
Bende böyle yapıyom geneldeAhaaa aynı ben et varsa önce haşla sonra yemeğe çevir
Adanalı mısın canım. Sıcaktan çok nem bunaltıyo insanıAyyy geçmiş olsun çok kötü olmuş benimde elimde egzama var coşunca acısını bilirim
Benim oğlumda aralık doğumlu çok rahattım doğalgaz faturası hariç tabi ama bende nisan gibi doğsa daha mı iyi olurdu diye hep düşünmüştüm ama adanada yaz da fena sıcak
Yakı falan alsan koysan oraya. Tabi zararlı değilseBonus gardaş hele gel damdan düşenin halinden damdan düşen anlar bel fıtığım bacağıma vurdu ilk defa yürüyemiyorum bazen. geçiyor bacaktaki ağrı da beldeki hiç geçmiyor durumum da malum sarıp sarmaladım kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum başka hafifletecek bir şey var mı?
Bilmiyorum ki canım hamilelikte uygun mudur kullanmakYakı falan alsan koysan oraya. Tabi zararlı değilse
Eczaneye falan danış istersen. Geçmiş olsunBilmiyorum ki canım hamilelikte uygun mudur kullanmak
gecmis olsun canımBonus gardaş hele gel damdan düşenin halinden damdan düşen anlar bel fıtığım bacağıma vurdu ilk defa yürüyemiyorum bazen. geçiyor bacaktaki ağrı da beldeki hiç geçmiyor durumum da malum sarıp sarmaladım kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum başka hafifletecek bir şey var mı?