Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bonus Bonus gardaş hele gel damdan düşenin halinden damdan düşen anlar bel fıtığım bacağıma vurdu ilk defa yürüyemiyorum bazen. geçiyor bacaktaki ağrı da beldeki hiç geçmiyor durumum da malum sarıp sarmaladım kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum başka hafifletecek bir şey var mı?
Geçmiş olsun şimdi ilaçta kullanamazsın bol bol kendini dinlendir fırsat buldukça yat bide şu geniş bel bantlarından varsa çok sıkmadan onu sarabilirsin sıcak tutar yada bize gel Adana yanıyor yanıyor

Bonus Bonus gardaş hele gel damdan düşenin halinden damdan düşen anlar bel fıtığım bacağıma vurdu ilk defa yürüyemiyorum bazen. geçiyor bacaktaki ağrı da beldeki hiç geçmiyor durumum da malum sarıp sarmaladım kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum başka hafifletecek bir şey var mı?

geçmiş olsun canım. oturma simidi alsan. fıtık olan bı arkadaşım sinire oturuyodu. ağırlığı dağıttığı için iyi geliyormuş

Bugün yaptıklarım 24 nisan.
Mutfak tezgahını temiz bıraktım.
Fırını sildim.
Çöpler atıldı.
Çamaşır işlerini bitirdim.

Yarınki planım:
Evi süpürmek
Yerleri silmek
Çocukları yıkamak
Kişisel bakım yapmak.
Elden çıkaracağım eşyayı ayarlamak.

Eczaneye falan danış istersen. Geçmiş olsun :KK43:
Sağol canım birazdan eşim bi sorsun
gecmis olsun canım
Çok sağol canım
Geçmiş olsun şimdi ilaçta kullanamazsın bol bol kendini dinlendir fırsat buldukça yat bide şu geniş bel bantlarından varsa çok sıkmadan onu sarabilirsin sıcak tutar yada bize gel Adana yanıyor yanıyor
Dün gece yün şalım vardı onla sardım iyi geldi sanki biraz
geçmiş olsun canım. oturma simidi alsan. fıtık olan bı arkadaşım sinire oturuyodu. ağırlığı dağıttığı için iyi geliyormuş
Ah valla bana da gerekli çocuğa kahvaltı yaptırdım oturdum epey kalktığımda başkadı bu ağrı yani zorlayacak bir şey de etmedim
UcanSupurge UcanSupurge geçmiş olsun canım magnezyum kullanmaya başla canım hemen. Ben çok çektim o illeti. Ne yatabiliyorsun ne kalkabiliyorsun ne yürüyebiliyorsun. Ters dönmüş kaplumbağa gibi debelenip duruyorsun. Rükuya bile eğilemezdim ben. Magnezyum çok iyi geldi canım mutlaka başla. Çok geçmiş olsun 🤗🤗
Bir aydır kullanıyorum canım çok sağolasın gerçekten çok fena beldeki ağrısına alışmıştım bacağıma vurunca yürüyemez oldum

Bende uyusalarda bende yatsam diye gözlerine bakıyom da yok yatmıyolar🤣

Bende böyle yapıyom genelde🤣

Adanalı mısın canım. Sıcaktan çok nem bunaltıyo insanı:KK43: ama yinede nisan rahat mevsim
Evlenip adanaya geldim. Ben adanada ilk yaz dedim ki insan banyoda terler mi sıcağı da nemide çok çok fena

Sağol canım birazdan eşim bi sorsun

Çok sağol canım

Dün gece yün şalım vardı onla sardım iyi geldi sanki biraz

Ah valla bana da gerekli çocuğa kahvaltı yaptırdım oturdum epey kalktığımda başkadı bu ağrı yani zorlayacak bir şey de etmedim

Bir aydır kullanıyorum canım çok sağolasın gerçekten çok fena beldeki ağrısına alışmıştım bacağıma vurunca yürüyemez oldum

yarın medicalciden alırsınız o zaman canım. doktor vermişti zaten ona da simiti. masa başı çalıştığımız için bizim iş yerinde de çok var fıtık, boyun düzleşmesi gibi sorunlar.
oturmak farketmeden yoruyo insanı

Geçmiş olsun canım düz yerde yatalirsin bazen iyi geliyo ve bel egzersizleri yap onlarda çok rahatlatıyo

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşAllah 🤲🏻 😔

Çeyrek geçe bitti şimdi 5 dk belimi doğrultayım çamaşır katlayıp yerleştirecem yarım saatte ona verecem 12 de bitecek inşallah
Eline sağlık
Ah canım geçmiş olsun,benim ikincide olmuştu,kalçamın üstte başladı ağrı sızı bıçak saplanır gibi,bacağıma vurmuştu ayağımı sürüye sürüye gitmiştim doktora bende,kas gevşetici jel falan vermişti mecburen,çekilecek gibi değildi.Hala da olur ara ara

Günaydııın dın dın dın :KK53: dolunayın çarpmadığı günler diliyorum:rolleyes:
Listede olup da günaydın mesajına bir beğeni bile yapmayanları da esefle kınıyorum:KK12:

9f807d8c29d4282eb2608ea1415a825a.jpg

kk birinci noteri kk birinci noteri
terliksuu terliksuu
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge UcanSupurge
malipina malipina