Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık parem bugün küçük işler dışındabir şey yapıp kendini yorma bitanem
sweetgirlcandy şekerciğim hayırlı güzel haberler bekliyoruz
canım çok geçmiş olsun ,Rabbim şifalar versin normalde tansiyonu varmıydıAnneannem abla. Beynine pıhtı atmış küçük bişeymiş. Sabah konuşamamış sonrada aynı şeyleri deyip durmuş tansiyonu 17 çıkmış belki daha yüksekti teyzemler gelene kadar düşmüştür 17 ye. İlaçla tedavi olur geçer demişler şimdi yoğun bakımda yarın doktor bakacak. Hastaneye gittikten sonra sordukları sorulara hiç cevap vermemiş. Bi teyzemle wc de konuşmuş. Bekliyoruz bakalım bizde yarını
parecim bi günde hepsini birden niye yaptın çok yorulmuşsundur tabi birazınıda bugün yapardın ah pare ahUzun zamandır yazmıyordum baya destan olucak
Hadi bakalım hazırsanız kemerleri bağlayın uçuşa geçiyoruz
Sabah 6 da uyandim
Kahvaltı telaşı herkes uyandı yedik içtik
Saat 8 de kimse evde yoktu hatta annem babam bile
Ben ise koyuldum Ben Elenora
Bütün nevresim çarşaf yastık kılıfı atıldı makine 4 kez 1 saatlik kısa program da yıkandı
Makine çalışırken odalar havalandı süpürüldü tozlar alındı
Koltuk kanepe altları silindi pencereleri silmedim çünkü hava bulanıklığı
Sonra mutfağa geçtim en dağınık yere dolapların içi birbirine girdi buzdolabı öyle
Bütün dolapları düzenledim sildim
Buzdolabı temizledim
Mutfak halisini oturma odası halisini benim odanın halısı yolluk yıkamaya gidecek yarın
Büyük banyo ve küçük wc yi temizledim köpük köpük
Vestiyeri duzledim antreyi sildim kapıları sildim
Odama gectim yazlık kışlık duzledim vereceklerin vardı ayırdım
Sonra bir fırtına cıktı koştur koştur çamaşırları topladım ardından bir yağmur indi göz gözü görmüyor
Halıları topladığım yerlere yedekleri vardı onları serdim
Mutfak tul perde ve oturma odasının tül perdesini yıkadım biraz önce taktım
Şükür isim bitti bir duşa girdim dondum kombiyi artırdım
Çay yaptım kahvaltı gibi hazırlayıp icicem yiyecem hiç bir şey yemedim sabahtan beri
Annem babam da biraz önce geldiler
Ve yorgunluktan ölümle kalım arası bir yerdeyim
❤❤Ama iş bitti şükür ❤❤
Ablacım bugüne kalsa iki gün uğraşıcam kafa meşgul olucak çok yoruldum bir haftadır dünde zirvedeydi ama işlerim bitti bugün rahatım ⚘parecim bi günde hepsini birden niye yaptın çok yorulmuşsundur tabi birazınıda bugün yapardın ah pare ah
Benim yerime de yiyin için minumum saat 3e kadar açımGünaydın
Şükürler olsun okul açıldı
Sabah kardeş kavgaları kalktı ortadan
Evi havalandırdım
Yatakları topladım
Bi kahve içip Meteyle kahvaltı yaparız
AminnnnnnnnnnNe güzel bir duaya denk geldim burdada paylaşayım dua listeme de paylaşıcam söyle içten yürekten Amin diyesi geliyor insanın Aminnnnnnn❤❤
Eki Görüntüle 3505439
Papatya ablamın alintisin da gördüm sweetimAnneannem abla. Beynine pıhtı atmış küçük bişeymiş. Sabah konuşamamış sonrada aynı şeyleri deyip durmuş tansiyonu 17 çıkmış belki daha yüksekti teyzemler gelene kadar düşmüştür 17 ye. İlaçla tedavi olur geçer demişler şimdi yoğun bakımda yarın doktor bakacak. Hastaneye gittikten sonra sordukları sorulara hiç cevap vermemiş. Bi teyzemle wc de konuşmuş. Bekliyoruz bakalım bizde yarını
Su işareti yapmak hiç istemiyorum ama maalesef yapıyoruz beğeni emojilerindeki amini iki el birleşik olani bu bizim aminimiz oysaAminAminnnnnnnnnn
NedenBenim yerime de yiyin için minumum saat 3e kadar açım