- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
Kızlar benim de kızda Eylül de doğdu sayılır. Anlıyorum sizi. Hep derim bir daha doğurucak olursam hesaplayıp Nisan ayının başına denk getiricem diye
Yaz sıcağı çekmekten iyidir diye hesap ettimkoç burcu bebeye bakarım diyosun yani
Bi acile gitsenKız ben yatamıyorum ki ya yattığım yerde iyice fena oluyorum yatarken iyice düşüyo tansiyonum
Kız ben yatamıyorum ki ya yattığım yerde iyice fena oluyorum yatarken iyice düşüyo tansiyonum
Yaz sıcağı çekmekten iyidir diye hesap ettimdeğil mi
Sağlık diyom bacı beslenme diyom sen anlamıyuur bizim dilTipe bak minnak
O ne demek
Dinlen bugün,dolaplar kaçmıyor.Önce sağlık
Eline sağlıkben geldimNego dan özenip işlere giriştim.
oğlanın kuculenleri, kışlıklari ayırıp bazanin altına koydum. yer yok diye orda burda duran şilte, salıncak, bebek yastığı yorganı vs vs hepsini toplayıp baza altına kaldırdım.
süt sağma makinesi, reflü yatağı, biberon ıvır zıvır herşeyi kaldırıp bazanin altına tiktim.
ev birazcık aralandı ama bazalarin altında yer yok artık
gelen kitaplarımı kitaplığa dizdim
dağınıklığı topladım
bı makine çamaşır astım
bi makine daha yıkanıyo
devamı gelecek inşallah
Benim büyük Nisan doğumluKızlar benim de kızda Eylül de doğdu sayılır. Anlıyorum sizi. Hep derim bir daha doğurucak olursam hesaplayıp Nisan ayının başına denk getiricem diye
Boğa olabilir nisankoç burcu bebeye bakarım diyosun yani
Ramazan dolayısıyla kapalıyım hacıSağlık diyom bacı beslenme diyom sen anlamıyuur bizim dil
kız bonus emel gelmesin yine
dikkat et kendine. yorgunluk stres hepsi etkiliyodur emeli
Limon suyu benim tansiyonumu düşürüyor.Oruç bahane oldu işte.
Önceden iftara kendime ballı limonlu su hazırlardım ne güzel içerdim
Dinlenmen lazım. Bir dr görünmen lazım. Tansiyon önemli. Geçmiş olsun.Kız ben yatamıyorum ki ya yattığım yerde iyice fena oluyorum yatarken iyice düşüyo tansiyonum
Eline sağlıkyeni kitap mı aldın
Boğa olabilir nisan
O zaten yokluyo bazen. Biraz oturdum sonra uzandım oluyo işte bazen.
Ben uzanınca iş yapıcakları tutuyo sağolsunlar kalktım
Hamileyken alıştım galiba son 2ay 2saat uykuyla gezdim.fırsatın olursa uyu sen. dolaplar bekleyebilir. daha çok yeni bebek. uykusuzluk çok zor
Keske bi tık rahat olabilsem bende. Böyle olmakta çok zor. Kafayı koyduğumu yapacamO sensin canım,bazı arkadaşlar mutfak dursa da toplamıyor
İnşallah seninki rahat geçer.şükür erzurumdayım da çok sıcak olmuyor yaz benim de gözümü korkutuyor
Dinlenemedim de şimdi bebek uyuyo büyükler uyanıkTipe bak minnak
O ne demek
Dinlen bugün,dolaplar kaçmıyor.Önce sağlık
Oda mevcut bende oğlum 1nisan doğumlu. Çok rahat oluyo o ay bebek içinde senin içinde.. En zoru en küçük kızımdı. Ocak doğumlu. Hamileliği de doğum sonrası da zor geçti benim için.Kızlar benim de kızda Eylül de doğdu sayılır. Anlıyorum sizi. Hep derim bir daha doğurucak olursam hesaplayıp Nisan ayının başına denk getiricem diye
Hamileyken alıştım galiba son 2ay 2saat uykuyla gezdim.
Keske bi tık rahat olabilsem bende. Böyle olmakta çok zor. Kafayı koyduğumu yapacam
İnşallah seninki rahat geçer.
Dinlenemedim de şimdi bebek uyuyo büyükler uyanıkkızımda tuvalet eğitimindeyiz
Oda mevcut bende oğlum 1nisan doğumlu. Çok rahat oluyo o ay bebek içinde senin içinde.. En zoru en küçük kızımdı. Ocak doğumlu. Hamileliği de doğum sonrası da zor geçti benim için.
Yaa benim de bekliyor hala sepetteteşekkür ederim negom
toplu bı alım yaptım inşallah okucam hepsini:)