Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hamileyken alıştım galiba son 2ay 2saat uykuyla gezdim.

Keske bi tık rahat olabilsem bende. Böyle olmakta çok zor. Kafayı koyduğumu yapacam:KK43:

İnşallah seninki rahat geçer.

Dinlenemedim de şimdi bebek uyuyo büyükler uyanık:KK43: kızımda tuvalet eğitimindeyiz:KK43:

Oda mevcut bende oğlum 1nisan doğumlu. Çok rahat oluyo o ay bebek içinde senin içinde.. En zoru en küçük kızımdı. Ocak doğumlu. Hamileliği de doğum sonrası da zor geçti benim için.
Benimde küçük ocak doğumlu

Yaa benim de bekliyor hala sepette😅 keyifli okumalar😍

sen neler ekledin sepete negom😍
ben sana çocuklar için dini kitaplari sorcaktim:)
senin çocukların çok kitabı var sen hangi kitapları almıştın. dinini tanıması Allah'ın varlığını anlamasi için

sen neler ekledin sepete negom😍
ben sana çocuklar için dini kitaplari sorcaktim:)
senin çocukların çok kitabı var sen hangi kitapları almıştın. dinini tanıması Allah'ın varlığını anlamasi için
Canım Özkan Öze nin kitaplarını tavsiye ederim çocuk için.Allahı merak ediyorum serisi var küçük için, büyüğe merak ediyorum seti var.İçerikleri çok güzel,keyifli bir dili var.Çok seti var,duruma göre alırsın 😊
Sipariş veriyim de gelince atacam sana hepsini😍

Canım Özkan Öze nin kitaplarını tavsiye ederim çocuk için.Allahı merak ediyorum serisi var küçük için, büyüğe merak ediyorum seti var.İçerikleri çok güzel,keyifli bir dili var.Çok seti var,duruma göre alırsın 😊
Sipariş veriyim de gelince atacam sana hepsini😍

ay Allah razı olsun canım ya 😍😍 en azından şu an elimizde bı yazar ve set var. bak bak insan anlamiyo da nerden başlasam bilemedim.
hemen bakıyorum dediğin sete😍
aynen at negom merak ederim ben:KK70:

ay Allah razı olsun canım ya 😍😍 en azından şu an elimizde bı yazar ve set var. bak bak insan anlamiyo da nerden başlasam bilemedim.
hemen bakıyorum dediğin sete😍
aynen at negom merak ederim ben:KK70:
Bak canım pişman olmazsın,bütün setlerine bakarsın ihtiyaca göre alırsın😘
Atmaz mıyım sana😍

Bak canım pişman olmazsın,bütün setlerine bakarsın ihtiyaca göre alırsın😘
Atmaz mıyım sana😍

seni yiyerim ben😍😍 valla baktım da en güzel kitaplar o yazarın gibi duruyo:) inşallah bende bu dediğin setlerden alırım. eşime attım zaten:)

iftara ne var negom😁😁

seni yiyerim ben😍😍 valla baktım da en güzel kitaplar o yazarın gibi duruyo:) inşallah bende bu dediğin setlerden alırım. eşime attım zaten:)

iftara ne var negom😁😁
İnşaallah canım😊
Çökertme kebabı,yemekler vardı ama canım istedi🤣 yemekleri yarın yeriz inşaallah.
Sende ne var

İnşaallah canım😊
Çökertme kebabı,yemekler vardı ama canım istedi🤣 yemekleri yarın yeriz inşaallah.
Sende ne var

ooooo nego yine döktürüyosun yani😍 çökertme kebabıni tavukla mi yapacaksın etle mi:)

ya ben kararsız kaldım:KK70: sana da sorayım:)
evde bir kiloantar var🤦 eşim mantar alırken bonkör davranmis. tavuk çıkardım buzluktan.

tabanı patatesli tavuklu mantarlı graten mi yapsam dedim.
tavukla mantarı ayrı mı pişirsem dedim.
karar veremedim:)
bide dünden taze bakla var:)

ooooo nego yine döktürüyosun yani😍 çökertme kebabıni tavukla mi yapacaksın etle mi:)

ya ben kararsız kaldım:KK70: sana da sorayım:)
evde bir kiloantar var🤦 eşim mantar alırken bonkör davranmis. tavuk çıkardım buzluktan.

tabanı patatesli tavuklu mantarlı graten mi yapsam dedim.
tavukla mantarı ayrı mı pişirsem dedim.
karar veremedim:)
bide dünden taze bakla var:)
Etle canım.
Canım tavukla mantarı soğanlı salçalı sotele,varsa güveçlere koy yoksa uygun bir tepsiye,üstüne beşamel sos yap fırınla.Çok leziz oluyor

Etle canım.
Canım tavukla mantarı soğanlı salçalı sotele,varsa güveçlere koy yoksa uygun bir tepsiye,üstüne beşamel sos yap fırınla.Çok leziz oluyor

bu dediğini alt tabanına patates ince ince dilimleyip koysam mi fiye düşündüm. sence nasıl olur:)

tepsim var negom tepsiyle yaparım:)

ben eti pisiremiyorum ya:KK70: et deyince direk hasliyorum :KK70:

bu dediğini alt tabanına patates ince ince dilimleyip koysam mi fiye düşündüm. sence nasıl olur:)

tepsim var negom tepsiyle yaparım:)

ben eti pisiremiyorum ya:KK70: et deyince direk hasliyorum :KK70:
Olur neden olmasın,patatesin her halini severim😍
Bende öyle kavurma şeklinde yaparım😅

insan başta anlamiyo ama sonra çok sıkıntı yaşıyo uyku yüzünden. gerçi sen daha tecrübelisin ama en azından uyumasan da uzan dinlen bol bol
Şimdi değilde işe başlayınca çok zor oluyo bana uykusuzluk. Şimdi tüm işlerimi güne yayıp yapıyorum. Ama o zaman kısıtlı zaman kalıyo herseye yetişmeye

Benimde küçük ocak doğumlu
Ben çok zorlandım ocakta ya üşüdü mü terledi mi evin ısıs iyi mi:) benimde sezeryanım iyileşmesi zor oldu.

Ben iki gündür yazlık kışlıkların içinde boğuldum yıkıyorum yerleştiriyorm üç makina oldu. Daha kızınkiler var ona hiç ellemedim o daha zor. Bi dağ ütü oldu oda yarına insallah 😏😏
Ben tek çocukta zorlanmıyomda arkadan geleneler var ya büyüğün küçülenlerinden diğerlerinin giyebileceklerini seçmek zor:KK43:

Şimdi değilde işe başlayınca çok zor oluyo bana uykusuzluk. Şimdi tüm işlerimi güne yayıp yapıyorum. Ama o zaman kısıtlı zaman kalıyo herseye yetişmeye

evet maalesef kısıtlı saatte bekleyen çok fazla şey oluyo😕
Allah kolaylık versin canım sana. ben oğlanı uyurturken uyuyup kalıyorum akşamları

ben anlamadım şimdi olayı. benim oğlan Kasım doğumlu. çok rahattı mevsimler. neyinden sikayetciydin sen
Yaz sıcağı hamileyken zor oluyor. Ben hamileyken egzama çıktı bir de yüzümde ve göğsümde Allahım o nasıl acıydı Rabbim kimseye vermesin. Doğurdum anında ne acı kaldı ne kaşıntısı :KK70:
Benim büyük Nisan doğumlu
En güzeli. Ablamın 2 kızı da Nisan doğumlu rahat geçti onun.

Yaz sıcağı hamileyken zor oluyor. Ben hamileyken egzama çıktı bir de yüzümde ve göğsümde Allahım o nasıl acıydı Rabbim kimseye vermesin. Doğurdum anında ne acı kaldı ne kaşıntısı :KK70:

En güzeli. Ablamın 2 kızı da Nisan doğumlu rahat geçti onun.

geçmiş olsun canım ya:KK43:
ben çok şükür bı sıkıntı yaşamamıştım. köpek gibi calsitigim için sıcak da işlemediydi bana:KK70: iş yeri klimalı evde de zaten bayılıp kalıyorum yorgunluktan.

anama soran ben de Haziran Aralık Nisan her mevsim var:KK70:

X