İşte alışıyo insanBen kizartmadım aylardir kizartmiyorumfırında azcik yağla 200 derecede citir citir oluyo tavsiye ederim
Allahim yarabbim milletin kuslari neler yapiyor. Benimki de yem yerken agziyla alip kafesin dışına yem atmaca oynuyo ben gorunce duruyo kizmiyim diye
Gecmis olsun canim
Süpürge yazmis ben de onu dicektim. Saat başı 1 bardak su icsen zaten yeter. Alarm falan isini görür belki.
Eskiden ben de öyleydim günde tas catlasa 3 bardak icerdim. Şu an kendimi alistirdim 3 litreyi buluyorum öyle nasil yasiyomusum anlamiyorum cok susuyorum artik
Çocukların kaldı bir tek canımValla ya görürseniz ötelerde beni basın deppüğü
Kolay gelsin canım sağlıcakla kirletin bitti mi işin bari
Çoğu koca öyle benimkide öyle,pes etmeyin ben etmedim şimdi mecbur yapıyorCanım haftaiçi boya işi yapmıyoruz sadece haftasonu yapıyorduk geçen haftasonu mutfak bitti ramazan dolayısıyla bizde işi bıraktık çocukların odayla yatak odam kaldı inşallah ramazan sonrası havalar çok sıcak oldu diye adam sonbahara kalsın demez ortak yerler bitince banada rahatlama geldi olmayanlar sonraya kalsın dedim kocayla iş yapmak çok zor hele benimki gibi keyfiyse
Çıkanı hemen tep makineye,tezgaha bırakırsan toplu kalmaz tabikiBende öyle diyorum ama mutfak bitmiyor akşamdan beri kaç kere topladım ama tezgah boş kalamıyor çay tatlı meyve kraker ve şimdi de dondurma bulaşıklarının yanı sıra her yemenin sonrası salondaki döküntüler
Benimkin bekarken yapmıyordu,artık yapıyoryok bizim evde internet yok:) evlenince aldık bi laptop. ardiye gibi bı odada dolabın içinde duruyo ikimizde kullanmıyoruz.
eşim sevmez oyun o yönden çok şükür diyorum hep.
klasik kaynana yalaniyedin mi bu numaraları ben de en son gittiğimde evlenmeden önce yapiyodu ne olduysa evlendikten sonra olmuş dedi kaynanam
ben sanki otur hiç bişey yapma diyecem adama
İşin sırrını çabuk çözmüşsün pawEş kişisi sorunsallarıyokmuş gibi davran biz bugün ayrı odalarda takıldık ben çalışma odası yaptığım odada bilgisayarda takıldım o salonda bi akşam yemekte buluştuk işte tamam
Dünkü sayfadaki sabit bir ziyaretçi de bendimban psikolojisinden çıkamadım zaar
Tövbe estağfurullah ayıp bir çağrışım yaptıHastirit yazmıştım düzelttim ama musluk alıntı yapınca kaldı orda hastirit diye
Çocukların kaldı bir tek canım
Çoğu koca öyle benimkide öyle,pes etmeyin ben etmedim şimdi mecbur yapıyor
Çıkanı hemen tep makineye,tezgaha bırakırsan toplu kalmaz tabiki
Benimkin bekarken yapmıyordu,artık yapıyor
Allah sağlıkla kucağına almayı nasio etsin.beniEkimde nasipse inşallah canım.
Ben mutfağı en sona yapıyorum hep. Diğer taraflar sona kalırsa yapmasamda olur diyom ama mutfak sona kalınca mecbur yapıyom:)Loram ev işine ilk mutfaktan başlarsan diğer yerler daha kolay çabuk biter,benden söylemesi
Negonun muhabbeti de ayrı güzeldir şimdi kendi topuğuma sıkmiyim
Biz her gün yiyoruz yumurtaBen maalesef regl dönemi canim tutamiyorum
Ama gecen hafta genelde soğanlı omlet, patatesli omlet, efendime söylüyüm kaşarlı omlet, haşlanmis yumurta salatası gibi gibi diyet kahvalti takildimicimde yumurta agaci cikmak üzere az kaldi
Yazdıklarınızı gülerek okudum kızlqr. 2saatlik uykuylayım. Kollarım tutmuyo bebekten dolayı
Yoksa bugun tüm dolapları dökesim vardı:)
O sensin canım,bazı arkadaşlar mutfak dursa da toplamıyorAllah sağlıkla kucağına almayı nasio etsin.beni
2.bebe ekim bebesi yaz çok zor geçtş bana
Ben mutfağı en sona yapıyorum hep. Diğer taraflar sona kalırsa yapmasamda olur diyom ama mutfak sona kalınca mecbur yapıyom:)
Hatta bahar temizliğine en az kullandığım dolaplardan başlıyom :)
Deveyi güdüyorsak istediğimiz yöne olacak mecbur yoksa devenin işi zorsen azimli hatunsun vesselam
örnek alıyom seni
şükür erzurumdayım da çok sıcak olmuyor yaz benim de gözümü korkutuyorAllah sağlıkla kucağına almayı nasio etsin.beni
2.bebe ekim bebesi yaz çok zor geçtş bana
Geçmiş olsun,şimdi nasıl tansiyonGece sofrada başım dönmeye başladı zor yattım daha bakamadım tansiyonum 10/4 olmuş neyseki şimdi iyiyim.
5 saat uyumuşum daha uyurmuyum bilmem
Tipe bak minnak100 kilo olacaksın
O ne demekB
Bizim sağlıklı beslenme gene hayal oldu
Dinlen bugün,dolaplar kaçmıyor.Önce sağlıkYazdıklarınızı gülerek okudum kızlqr. 2saatlik uykuylayım. Kollarım tutmuyo bebekten dolayı
Yoksa bugun tüm dolapları dökesim vardı:)
Deveyi güdüyorsak istediğimiz yöne olacak mecbur yoksa devenin işi zor