Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaaa bizim burda bi kuş var. Sabah ezanı okunurken başlıyor ötmeye. Bazen de akşam ezanında ötüyor. Rabbim nasıl yaratmış o kadar güzel ki sesi Sübhanallah. Biizm kuşlardan biri sesini taklit ediyor cam açıkken. Ramazan ayı olunca ötüyor bu kuş bizim burda sonra gidiyor.

Bonus da patates kızartmaya gitti bir ben kaldım kizartmayan
Ben kizartmadım aylardir kizartmiyorum fırında azcik yağla 200 derecede citir citir oluyo tavsiye ederim
Allahim yarabbim milletin kuslari neler yapiyor. Benimki de yem yerken agziyla alip kafesin dışına yem atmaca oynuyo ben gorunce duruyo kizmiyim diye
Gece sofrada başım dönmeye başladı zor yattım daha bakamadım tansiyonum 10/4 olmuş neyseki şimdi iyiyim.

5 saat uyumuşum daha uyurmuyum bilmem
Gecmis olsun canim
Ölmiycek kadar su içiyorum yavaş yavaş artırıcam inş zararını görüyorum baya
Süpürge yazmis ben de onu dicektim. Saat başı 1 bardak su icsen zaten yeter. Alarm falan isini görür belki.
Eskiden ben de öyleydim günde tas catlasa 3 bardak icerdim. Şu an kendimi alistirdim 3 litreyi buluyorum öyle nasil yasiyomusum anlamiyorum cok susuyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…