Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaaa bizim burda bi kuş var. Sabah ezanı okunurken başlıyor ötmeye. Bazen de akşam ezanında ötüyor. Rabbim nasıl yaratmış o kadar güzel ki sesi Sübhanallah. Biizm kuşlardan biri sesini taklit ediyor cam açıkken. ❤️ Ramazan ayı olunca ötüyor bu kuş bizim burda sonra gidiyor. :KK43:

Günaydın ❤
Mutlu karantinalar 🎊

c3bcc0458a07a13737f681f75e344f0d.jpg

Bonus Bonus da patates kızartmaya gitti bir ben kaldım kizartmayan
Ben kizartmadım aylardir kizartmiyorum:KK12: fırında azcik yağla 200 derecede citir citir oluyo tavsiye ederim:KK72:
Yaaa bizim burda bi kuş var. Sabah ezanı okunurken başlıyor ötmeye. Bazen de akşam ezanında ötüyor. Rabbim nasıl yaratmış o kadar güzel ki sesi Sübhanallah. Biizm kuşlardan biri sesini taklit ediyor cam açıkken. ❤️ Ramazan ayı olunca ötüyor bu kuş bizim burda sonra gidiyor. :KK43:
Allahim yarabbim milletin kuslari neler yapiyor. Benimki de yem yerken agziyla alip kafesin dışına yem atmaca oynuyo ben gorunce duruyo kizmiyim diye:KK51:
Gece sofrada başım dönmeye başladı zor yattım daha bakamadım tansiyonum 10/4 olmuş neyseki şimdi iyiyim.

5 saat uyumuşum daha uyurmuyum bilmem
Gecmis olsun canim :KK43:
Ölmiycek kadar su içiyorum yavaş yavaş artırıcam inş zararını görüyorum baya
Süpürge yazmis ben de onu dicektim. Saat başı 1 bardak su icsen zaten yeter. Alarm falan isini görür belki.
Eskiden ben de öyleydim günde tas catlasa 3 bardak icerdim. Şu an kendimi alistirdim 3 litreyi buluyorum öyle nasil yasiyomusum anlamiyorum cok susuyorum artik😬

X