- 11 Nisan 2007
- 83.073
- 482.124
Oyyyy ağzını burnunu yerim yaa ❤❤100 kilo olacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyyy ağzını burnunu yerim yaa ❤❤100 kilo olacaksın
At havanı at4 bacı olunca kimseye gerek kalmıyor,öhüm öhüm şanslıyım
Bizim sağlıklı beslenme gene hayal olduBenide çağırsaydın,dördümüz takılırdık birde çikolata getirirdim beşimiz takılırdık
aaa neden o kadar düştü ya geçmiş olsun canımGece sofrada başım dönmeye başladı zor yattım daha bakamadım tansiyonum 10/4 olmuş neyseki şimdi iyiyim.
5 saat uyumuşum daha uyurmuyum bilmem
aaa neden o kadar düştü ya geçmiş olsun canım
gül gül de nazarlara gelip hasta olma bonuscanÇok güldük kızlarla ondan heralde
aman bonus benim babam diyaliz hastası idi yıllarca şükür nakil oldu çok korkuyorum böbrekten dikkat et Allah korusunÖlmiycek kadar su içiyorum yavaş yavaş artırıcam inş zararını görüyorum baya
İçicem ya inşallah birden 2 litre içememde artırıcam işteaman bonus benim babam diyaliz hastası idi yıllarca şükür nakil oldu çok korkuyorum böbrekten dikkat et Allah korusun
alarm filan kursan saat başı hiç değilse bir bardak içsen zamanla alışırsın inşallahİçicem ya inşallah birden 2 litre içememde artırıcam işte
Okuyabilirim o zaman canim yaz beni deKuzum son iki kişi kaldı haftaya cuma duasını yapıcaz inşaAllah
Ben kizartmadım aylardir kizartmiyorum fırında azcik yağla 200 derecede citir citir oluyo tavsiye ederimBonus da patates kızartmaya gitti bir ben kaldım kizartmayan
Allahim yarabbim milletin kuslari neler yapiyor. Benimki de yem yerken agziyla alip kafesin dışına yem atmaca oynuyo ben gorunce duruyo kizmiyim diyeYaaa bizim burda bi kuş var. Sabah ezanı okunurken başlıyor ötmeye. Bazen de akşam ezanında ötüyor. Rabbim nasıl yaratmış o kadar güzel ki sesi Sübhanallah. Biizm kuşlardan biri sesini taklit ediyor cam açıkken. Ramazan ayı olunca ötüyor bu kuş bizim burda sonra gidiyor.
Gecmis olsun canimGece sofrada başım dönmeye başladı zor yattım daha bakamadım tansiyonum 10/4 olmuş neyseki şimdi iyiyim.
5 saat uyumuşum daha uyurmuyum bilmem
Süpürge yazmis ben de onu dicektim. Saat başı 1 bardak su icsen zaten yeter. Alarm falan isini görür belki.Ölmiycek kadar su içiyorum yavaş yavaş artırıcam inş zararını görüyorum baya