Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben kizartmadım aylardir kizartmiyorum:KK12: fırında azcik yağla 200 derecede citir citir oluyo tavsiye ederim:KK72:

Allahim yarabbim milletin kuslari neler yapiyor. Benimki de yem yerken agziyla alip kafesin dışına yem atmaca oynuyo ben gorunce duruyo kizmiyim diye:KK51:

Gecmis olsun canim :KK43:

Süpürge yazmis ben de onu dicektim. Saat başı 1 bardak su icsen zaten yeter. Alarm falan isini görür belki.
Eskiden ben de öyleydim günde tas catlasa 3 bardak icerdim. Şu an kendimi alistirdim 3 litreyi buluyorum öyle nasil yasiyomusum anlamiyorum cok susuyorum artik😬
İşte alışıyo insan

Valla ya görürseniz ötelerde beni basın deppüğü 😅

Kolay gelsin canım sağlıcakla kirletin bitti mi işin bari
Çocukların kaldı bir tek canım
Canım haftaiçi boya işi yapmıyoruz sadece haftasonu yapıyorduk geçen haftasonu mutfak bitti ramazan dolayısıyla bizde işi bıraktık çocukların odayla yatak odam kaldı inşallah ramazan sonrası havalar çok sıcak oldu diye adam sonbahara kalsın demez ortak yerler bitince banada rahatlama geldi olmayanlar sonraya kalsın dedim kocayla iş yapmak çok zor hele benimki gibi keyfiyse :KK51:
Çoğu koca öyle benimkide öyle,pes etmeyin ben etmedim şimdi mecbur yapıyor
Bende öyle diyorum ama mutfak bitmiyor akşamdan beri kaç kere topladım ama tezgah boş kalamıyor çay tatlı meyve kraker ve şimdi de dondurma bulaşıklarının yanı sıra her yemenin sonrası salondaki döküntüler :KK53:
Çıkanı hemen tep makineye,tezgaha bırakırsan toplu kalmaz tabiki
yok bizim evde internet yok:) evlenince aldık bi laptop. ardiye gibi bı odada dolabın içinde duruyo ikimizde kullanmıyoruz.
eşim sevmez oyun o yönden çok şükür diyorum hep.

klasik kaynana yalani:KK70: yedin mi bu numaraları:KK70: :KK70: ben de en son gittiğimde evlenmeden önce yapiyodu ne olduysa evlendikten sonra olmuş dedi kaynanam:KK70:
ben sanki otur hiç bişey yapma diyecem adama:KK70:
Benimkin bekarken yapmıyordu,artık yapıyor :KK53:

Eş kişisi sorunsalları 😂 yokmuş gibi davran biz bugün ayrı odalarda takıldık ben çalışma odası yaptığım odada bilgisayarda takıldım o salonda bi akşam yemekte buluştuk işte tamam 😂
İşin sırrını çabuk çözmüşsün paw :KK53: :KK53:

Çocukların kaldı bir tek canım

Çoğu koca öyle benimkide öyle,pes etmeyin ben etmedim şimdi mecbur yapıyor

Çıkanı hemen tep makineye,tezgaha bırakırsan toplu kalmaz tabiki

Benimkin bekarken yapmıyordu,artık yapıyor :KK53:

sen azimli hatunsun vesselam
örnek alıyom seni😍

Ekimde nasipse inşallah canım.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasio etsin.beni
2.bebe ekim bebesi yaz çok zor geçtş bana:KK43:
Loram ev işine ilk mutfaktan başlarsan diğer yerler daha kolay çabuk biter,benden söylemesi😘
Ben mutfağı en sona yapıyorum hep. Diğer taraflar sona kalırsa yapmasamda olur diyom ama mutfak sona kalınca mecbur yapıyom:)
Hatta bahar temizliğine en az kullandığım dolaplardan başlıyom :)

Ben maalesef regl dönemi canim tutamiyorum😐
Ama gecen hafta genelde soğanlı omlet, patatesli omlet, efendime söylüyüm kaşarlı omlet, haşlanmis yumurta salatası gibi gibi diyet kahvalti takildim😂 icimde yumurta agaci cikmak üzere az kaldi:kk77:
Biz her gün yiyoruz yumurta🤣

Yazdıklarınızı gülerek okudum kızlqr. 2saatlik uykuylayım. Kollarım tutmuyo bebekten dolayı:KK43:
Yoksa bugun tüm dolapları dökesim vardı:)

fırsatın olursa uyu sen. dolaplar bekleyebilir. daha çok yeni bebek. uykusuzluk çok zor:KK43:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasio etsin.beni
2.bebe ekim bebesi yaz çok zor geçtş bana:KK43:
Ben mutfağı en sona yapıyorum hep. Diğer taraflar sona kalırsa yapmasamda olur diyom ama mutfak sona kalınca mecbur yapıyom:)
Hatta bahar temizliğine en az kullandığım dolaplardan başlıyom :)
O sensin canım,bazı arkadaşlar mutfak dursa da toplamıyor🤣

Güünaydın,sakin,hoş muhabbetli bir gün olsun:KK36:

c1d0e213ac481fbdbbcd5b87b0feee27.jpg

kk birinci noteri kk birinci noteri
terliksuu terliksuu
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu