ben zaten oldum bittim sevmem
ahir ömrümde Menemenli bile sayılı yemisimdir
Yok ya ben severim hele menemen
Patates kizartacam bende hiiiç de üsenmiyom valla. Oh mis. Üstüne yoğurt oh oh
mobil devrede olmuyoki wifi olunca be
burdan gelip domatesle döverim seni görürsün üşenmeyi.
bide Allah aşkına sen hala niye domates yiyon?
madem reflü gastrit ihtimali var hemen kesme lazım domatesi senin.
Bende bıktım kızlar her sahur yemektenBen soğudum ya
Krep sevmiyorum. Omlet yapsam yakar mı acabaM Musluk Suyu krep yap sen bu gece bak sana inat kalkar 15 metre yürür sahur sunumu yaparım
Yok hep YİYOM oh oh. Canınız çekmesin oh oh.Yakmasın o kızartma seni
Vallaha yakar seni. Su su diye gezinirsin.Patates kizartacam bende hiiiç de üsenmiyom valla. Oh mis. Üstüne yoğurt oh oh
İftarda yedim ben canım çekmezYok hep YİYOM oh oh. Canınız çekmesin oh oh.
Bende bıktım kızlar her sahur yemekten
Krep sevmiyorum. Omlet yapsam yakar mı acabaya bir de çok susuyorum öyle böyle değil damağım kuruyor biraz da ondan şey etmiştim
Ama sağlı sollu vurdunuz daha da elleme domates
Yani görür Allah gi napim daha yicen oh ohVallaha yakar seni. Su su diye gezinirsin.
Yarın yapacaklarımı yazcaktim da baktim muhabbet koyu gece gece kendi kendime maraton ilan etmis gibi olmuyum dedimAha sarı gelin geldiSaricivcivcikcik
Demir hindi ne gıYa benim bildiğim su tutan şeyler domates salatalık yeşil kırmızı biberler demir hindi.
Omlet yakmaz bence omlet yemediğin halde yanaysın düşünme bence
Yarın yapacaklarımı yazcaktim da baktim muhabbet koyu gece gece kendi kendime maraton ilan etmis gibi olmuyum dedim
Sessizce sıvıscaktim yakaladin
Negonun muhabbeti de ayrı güzeldir şimdi kendi topuğuma sıkmiyimNego yok ya gel muhabbet edelim yarın hep iş yazıcam söz
Ee daha daha nasılsın sahurda ne yiceksiniz karar verdin miNego yok ya gel muhabbet edelim yarın hep iş yazıcam söz