Paralarım ben onu,çenemle döverim daha uyuyamazbenimki kendini odaya kapatıp uyuyo negomsonra salona geliyo koltukta uyuyo, sonra oynayan çocuğa kızıp tekrar yatağa gidiyo.
en son da akşam iftara doğru asabilesip saçma sapan konuşuyone edelim bu durumda kaplan gibi üstüne atlayıp ben parcalasam anca alırım sinirimi
O senin tatlılığınahhh senin kadar zarif duygulu tatlı bir insan daha var mı acaba
nasılsın gönlümün efendisi
Hastaneye sabah gitsen ordan alırsın belki,denedin mi?Doğru söylüyorsun aç kaldıkça daha da artıyor ağrı ramazanın başında bu kadar değildi. Randevu bulamıyorum ki
Bildirimleri kapatayım da görmüyüm bariHep yakalanıyorum ya
Paralarım ben onu,çenemle döverim daha uyuyamaz
O senin tatlılığın
Hamdolsun canım bugünüme
Mübarek gün hayırlı bir iş yapmadım heralde galüba sanursamişte huzursuzluk çıkarmak istemiyorum ama bu kadar yapılmaz değil mi.
yarın cenemle dümdüz edeyim ben en iyisi
Bende seniseviyom seniAllah daha iyi etsin negom
Covidden dolayı vermiyorlar negom.Hastaneye sabah gitsen ordan alırsın belki,denedin mi?
Mübarek gün hayırlı bir iş yapmadım heralde galüba sanursam
Ay ne olacak böyle ya,çok ağrıdığı zaman acile mi gitsenCovidden dolayı vermiyorlar negom.
Bende seni
Sen nasılsın canım
Covidden dolayı vermiyorlar negom.
Negom bir şeyler yiyince ağrı geçiyor. O yüzden acile gitmek istemedim. Oruçluyum ya bir de. Randevu kovalıyorum bakalım.Ay ne olacak böyle ya,çok ağrıdığı zaman acile mi gitsen
Valla ya görürseniz ötelerde beni basın deppüğüHoşgeldin züpürgesokağından uzağa gitme bir daha
Kolay gelsin canım sağlıcakla kirletin bitti mi işin bariYazlık kışlıkla uğraşıyordum, gönderemedim hacı kusura bakma
Acilden gitmek istemedim şamdanım. Yemek yiyince geçiyor yaiyiyim canım çok şükür:)
yuvarlanıyom öyle
acilden giriş yapsanız yönlendirmeler mi ki musluk
Acilden gitmek istemedim şamdanım. Yemek yiyince geçiyor yao yüzden
Gastirit değil sanırım ablamda vardı. O yemek yiyince ağrısı oluyordu. Sanırım reflü sırtımın iki yanına da vuruyor ağrı.reflü ya da gastrit belirtilerine baktın mı peki musluk.
Gastirit değil sanırım ablamda vardı. O yemek yiyince ağrısı oluyordu. Sanırım reflü sırtımın iki yanına da vuruyor ağrı.
Evren burdan da vurdu bana deseneOlurmu hastirit aç kalmaya gelmez musluk açkende sıkıntı yapar