Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün neler yaptım

🌵Ardiyeyi boşalttım,ordaki hurçları döktüm düzenledim,ardiyeyi düzenledim
🌵Yazlık,kışlık ayırdım,bir sürü ütülenecek çıktı😑
🌵Battaniyeleri yıkadım kaldırdım,pikeleri çıkardım
🌵Nevresimleri koyduğum iki hurcu döktüm düzenledim
🌵Çocukların nevresim havlu dolabını düzenledim
🌵Çocukların nevresimleri yıkamıştım onları taktım
🌵Wcleri lavaboları temizledim,çöpleri değiştirdim

Günlük rutin işleri yazmıyım😬

Yav saat 10 olmuş herif çekyatta sızarkene uyandı kalk yatak dedi .dedim bu saatte yatmayak gece hortlarım.yok dedi bişey olmaz.al hortladım bisküviyle süt takılıyoz üçümüz:KK45:
Benide çağırsaydın,dördümüz takılırdık🤣 birde çikolata getirirdim beşimiz takılırdık🤣

Kızlar bu akşam iftardan sonra çok pis ağırlık çöktü sofrayı mutfağa zor taşıdım kalan yemekleri dolaba koydum namazı sürünerek kıldım adam uyanık diye vurdum kafayı yattım adamda mutfağın kapısını kilitlemiş çocuklar girmesin diye adamda bir güzel uyumuş 3 çocuk meydanı boş bulmuş evde at koşturmuş altını üstüne getirmiş rahatlarım bozulmasın diye hiç bana dokunmamışlar. Bir uyandım saat 1 e geliyor üçüde uyanık acıktık dediler onları besledim hepsini uyuttum şimdi işler beni bekliyor
Geçmiş olsun,hala boya yapıyorsan o yoruyordur seni,üç çocukla canına yazık:KK43:

Adam tüm gün uyur çocuklar desen her işe engel olur geçenlerde ben camları silerken temizlik yapacakmış cimcime bez istedi verdim en fazla ne yapabilir ki dedim salçalı çorba kasesinin içini silmiş sonra da vitrinin camını🤷🏼‍♀️ bu kadarını beklemiyordum 😒
Yaa offff fena olmuş :KK70:

İçerdeyken temiz don atlet gönderen dostlara selam olsun 👋🏻 Soğuktu gardaş Allah kimseye mapus damlarına düşürmesin 🤣 sizin mesajlara gülüp bi emoji dahi koyamamak çok zor :KK14:
Yazlık kışlıkla uğraşıyordum, gönderemedim hacı kusura bakma🤣

Ula koca evdeyken daha güzel iş yapılır,çocuklarla kapat odaya yap işte.Aslanım kaplanım hadi sen bakarsın diye gazla adamı🤣

benimki kendini odaya kapatıp uyuyo negom:KK70: sonra salona geliyo koltukta uyuyo, sonra oynayan çocuğa kızıp tekrar yatağa gidiyo.
en son da akşam iftara doğru asabilesip saçma sapan konuşuyo:KK70: ne edelim bu durumda:KK70: kaplan gibi üstüne atlayıp ben parcalasam anca alırım sinirimi:KK70:

X