Canım geçmiş olsun,mide çok zor ya.Bir an önce gitsen,açlık iyice tetiklerİçiyorum bonusum hem iftardan önce hem sahurdan önce ama bir işe yaramıyor. En son sağlık ocağına gittiğimde yazdırdım.
Güzel bir plan yapmakla başla işeYapacak çok işim var. Çocukların küçülenlerini falan kaldırmam lazım. Camlarım beni sil diyor. Bildiğiniz bahar temizliğine ihtiyaç var. Hatta bayram temizliği de diyebiliriz buna.
Hoşgeldiniz,kendinizi tanıtır mısınız? Üyelik yeni,üye olmadan takip edenlerdensiniz bu durumda:)Kizlar sürekli okuyorum burayı sohbetiniz çok tatlı benimde aranıza alın bacilar
Benide çağırsaydın,dördümüz takılırdıkYav saat 10 olmuş herif çekyatta sızarkene uyandı kalk yatak dedi .dedim bu saatte yatmayak gece hortlarım.yok dedi bişey olmaz.al hortladım bisküviyle süt takılıyoz üçümüz
4 bacı olunca kimseye gerek kalmıyor,öhüm öhüm şanslıyımŞimdi bi düşündüm de benim de pek o kafada oynadığım olmadı be.boşver çok büyük bi kayıp değil yevrim üzülme.
Geçmiş olsun,hala boya yapıyorsan o yoruyordur seni,üç çocukla canına yazıkKızlar bu akşam iftardan sonra çok pis ağırlık çöktü sofrayı mutfağa zor taşıdım kalan yemekleri dolaba koydum namazı sürünerek kıldım adam uyanık diye vurdum kafayı yattım adamda mutfağın kapısını kilitlemiş çocuklar girmesin diye adamda bir güzel uyumuş 3 çocuk meydanı boş bulmuş evde at koşturmuş altını üstüne getirmiş rahatlarım bozulmasın diye hiç bana dokunmamışlar. Bir uyandım saat 1 e geliyor üçüde uyanık acıktık dediler onları besledim hepsini uyuttum şimdi işler beni bekliyor
Yaa offff fena olmuşAdam tüm gün uyur çocuklar desen her işe engel olur geçenlerde ben camları silerken temizlik yapacakmış cimcime bez istedi verdim en fazla ne yapabilir ki dedim salçalı çorba kasesinin içini silmiş sonra da vitrinin camınıbu kadarını beklemiyordum
Hoşgeldin züpürgeGünaydın efenim zokak züpürgesi ayağınıza geldi(serseri züpürge - ban yedikten sonra hissettiğim)
Yazlık kışlıkla uğraşıyordum, gönderemedim hacı kusura bakmaİçerdeyken temiz don atlet gönderen dostlara selam olsunSoğuktu gardaş Allah kimseye mapus damlarına düşürmesin sizin mesajlara gülüp bi emoji dahi koyamamak çok zor
Sanada kokulu mumumyaksamlar herkese
Sanada kokulu mumum
Ula koca evdeyken daha güzel iş yapılır,çocuklarla kapat odaya yap işte.Aslanım kaplanım hadi sen bakarsın diye gazla adamıesim evde dün hicbisey yapmadigimin pismanligini yasiyorum3 gün 3 kockoca 3
Yaa30 dk bi dolanalim evibenimde tansiyon yüksek egilip kalkmak fena yapiyo.
Doğru söylüyorsun aç kaldıkça daha da artıyor ağrı ramazanın başında bu kadar değildi. Randevu bulamıyorum kiCanım geçmiş olsun,mide çok zor ya.Bir an önce gitsen,açlık iyice tetikler
Hep yakalanıyorum ya
Ula koca evdeyken daha güzel iş yapılır,çocuklarla kapat odaya yap işte.Aslanım kaplanım hadi sen bakarsın diye gazla adamı
Loram ev işine ilk mutfaktan başlarsan diğer yerler daha kolay çabuk biter,benden söylemesibulasiklari hallettim dolaplarida sildim çöp vardi cikardim kovasini yikadim. halilarini süpürüp kaldirdim oturdum az .