Düzenli Evimiz & Hayatımız

benimki kendini odaya kapatıp uyuyo negom:KK70: sonra salona geliyo koltukta uyuyo, sonra oynayan çocuğa kızıp tekrar yatağa gidiyo.
en son da akşam iftara doğru asabilesip saçma sapan konuşuyo:KK70: ne edelim bu durumda:KK70: kaplan gibi üstüne atlayıp ben parcalasam anca alırım sinirimi:KK70:

:KK70: sinirden güldüm

Geçmiş olsun,hala boya yapıyorsan o yoruyordur seni,üç çocukla canına yazık:KK43:
Canım haftaiçi boya işi yapmıyoruz sadece haftasonu yapıyorduk geçen haftasonu mutfak bitti ramazan dolayısıyla bizde işi bıraktık çocukların odayla yatak odam kaldı inşallah ramazan sonrası havalar çok sıcak oldu diye adam sonbahara kalsın demez ortak yerler bitince banada rahatlama geldi olmayanlar sonraya kalsın dedim kocayla iş yapmak çok zor hele benimki gibi keyfiyse :KK51:

Güzel bir plan yapmakla başla işe😊
İyi fikir.
Bugün yaptıklarım
Bulaşık makinesini boşalttım.
Bulaşık makinesini doldurdum.
Yemek hazırladım.
Sofra kurup topladım.
Tekrar bulaşık makinesini doldurdum. Ve çalıştırdım.
Ve gördüm ki burada mutfak tezgahını tertemiz bırakmak adetmiş. Ben de bir güzel domestosla yıkadım.

Yarınki 5li plan
Çamaşır yıkamak
Wc lavabo yıkamak
Mutfak salon süpürmek
Yemek hazırlamak
Fırın temizlemek

Bugün yaptıklarım
Bulaşık makinesini boşalttım.
Bulaşık makinesini doldurdum.
Yemek hazırladım.
Sofra kurup topladım.
Kendime verdiğim ödevlerden çamaşır yıkadım, katlayıp kaldırdım. Yeni çamaşırlar attım.
Wc lavabo yıkadım.
Tüm evin dağınıklığını topladım.
Çocuklarınküçülen kıyafetlerinden bir kısmını ayıkladım.

Yarınki planım:
Fırını temizlemek
Evi süpürmek
Çöpleri atmak
Kalan çamaşırları bitirmek
Yerleri silmek

Gastirit değil sanırım ablamda vardı. O yemek yiyince ağrısı oluyordu. Sanırım reflü sırtımın iki yanına da vuruyor ağrı.

ikisi de olabilir musluk. bence senin strese bağlı midende sıkıntı oluyo.

benim sinir direk mideme vurur

benimki kendini odaya kapatıp uyuyo negom:KK70: sonra salona geliyo koltukta uyuyo, sonra oynayan çocuğa kızıp tekrar yatağa gidiyo.
en son da akşam iftara doğru asabilesip saçma sapan konuşuyo:KK70: ne edelim bu durumda:KK70: kaplan gibi üstüne atlayıp ben parcalasam anca alırım sinirimi:KK70:
:KK70:

Loram ev işine ilk mutfaktan başlarsan diğer yerler daha kolay çabuk biter,benden söylemesi😘
Bende öyle diyorum ama mutfak bitmiyor akşamdan beri kaç kere topladım ama tezgah boş kalamıyor çay tatlı meyve kraker ve şimdi de dondurma bulaşıklarının yanı sıra her yemenin sonrası salondaki döküntüler :KK53:

Ayy benimkine ne kadar çok benziyor

bu zamanin erkeleri prenses anacım:KK70::KK70:
sende bende sıkıntı yok. anaları öyle yetiştirmiş:KK70:
Yok valla benim kv nin hiç kızı yok 3 erkekler. Sürekli şehir dışına çıkıyorlar ışık gidincede 4-5 gün gelmiyorlarmış eve gelince her taraf pırıl pırıl, 1 tek bulaşık olmaz, hatta eve geldiğimizde çayı bile demlenmiş olurdu diye anlata anlata bitiremiyordu. Her işi yaparlar diye övünüyordu. Ben birşey göremedim.

kk birinci noteri kk birinci noteri canım gece sabahlara kadar kulaklıklar kulağında bilgisayar başında oyunda oynuyor mu :KK17:

yok bizim evde internet yok:) evlenince aldık bi laptop. ardiye gibi bı odada dolabın içinde duruyo ikimizde kullanmıyoruz.
eşim sevmez oyun o yönden çok şükür diyorum hep.

Yok valla benim kv nin hiç kızı yok 3 erkekler. Sürekli şehir dışına çıkıyorlar ışık gidincede 4-5 gün gelmiyorlarmış eve gelince her taraf pırıl pırıl, 1 tek bulaşık olmaz, hatta eve geldiğimizde çayı bile demlenmiş olurdu diye anlata anlata bitiremiyordu. Her işi yaparlar diye övünüyordu. Ben birşey göremedim.

klasik kaynana yalani:KK70: yedin mi bu numaraları:KK70: :KK70: ben de en son gittiğimde evlenmeden önce yapiyodu ne olduysa evlendikten sonra olmuş dedi kaynanam:KK70:
ben sanki otur hiç bişey yapma diyecem adama:KK70:

Canım haftaiçi boya işi yapmıyoruz sadece haftasonu yapıyorduk geçen haftasonu mutfak bitti ramazan dolayısıyla bizde işi bıraktık çocukların odayla yatak odam kaldı inşallah ramazan sonrası havalar çok sıcak oldu diye adam sonbahara kalsın demez ortak yerler bitince banada rahatlama geldi olmayanlar sonraya kalsın dedim kocayla iş yapmak çok zor hele benimki gibi keyfiyse :KK51:
Biz de öyle boyadık aynı yerleri. Sonra ramazan girdi sonra ramazan sonuna ertelendi sonra üzerine üçüncü ramazan geldi :))

yok bizim evde internet yok:) evlenince aldık bi laptop. ardiye gibi bı odada dolabın içinde duruyo ikimizde kullanmıyoruz.
eşim sevmez oyun o yönden çok şükür diyorum hep.

klasik kaynana yalani:KK70: yedin mi bu numaraları:KK70: :KK70: ben de en son gittiğimde evlenmeden önce yapiyodu ne olduysa evlendikten sonra olmuş dedi kaynanam:KK70:
ben sanki otur hiç bişey yapma diyecem adama:KK70:
Oyun sevmemesine şükret bizim tüm kavgalarımız bilgisayar oyunları yüzünden oluyor o kadar oyun başında oturduğu için tüm gün uyuyor bu sabah saat 8 de ben kalktığımda hala uyanıktı sonra ben kızmıyayım diye bugün beraber çiçeklerin topraklarını saksılarını değiştirelim balkonların üçünüde yıkayalım dediii bende tamam dedim kalktım saksıları değiştik mutfak balkonunu yıkadım kışın elimize ne geçerse koyduğumuz arka balkona geçecektik adam uyudu önce öğlene kadar salonda sonra 4 e kadar yatakta uyudu öğlen namazı kaçmayacak olsa daha uyurdu da namazı kılınca ben rahat bırakmadım ama o ne yaptı iftara kadar bilgisayar başında oturdu:silah:

Benimkide gündüz uyudu akşamdan önce de uyudu oğlumda uyudu bide kalkınca ona ne çok uyudun muamelesi yaptı

babaların oğluyla uğraşmak satasmak gibi bir hobisi var🤦 oğlanlar mi ergenliğe giriyo babalar mi belli değil.

okuduğum kitapta uykusuzluk hastalığı diye bişey vardı. keşke yakalansalar :KK70::KK70: anca dengelenir hayatlari:KK70:

X