dolandim biraz. odalari topladim dolaplardaki daginikligi düzenledim. oyuncaklari kaldirdim
mutfak hala duruyo elim gitmiyo
bu hizla yaparsin bencePatlıcanlara köfte sardım bende yanına çorba pilav var makineyi çalıştırdım.
Elde yıkancaklar var onları yıkıycam börek yapıcam 4 e kadar yapabilirmiyim acaba
Galkmadım kibu hizla yaparsin bence
bulasiklari hallettim dolaplarida sildim çöp vardi cikardim kovasini yikadim. halilarini süpürüp kaldirdim oturdum az .Yarım saate yaparım ya saat kuruyorum lora sende kalk mutfağa haydi
bulasiklari hallettim dolaplarida sildim çöp vardi cikardim kovasini yikadim. halilarini süpürüp kaldirdim oturdum az .
ne yapicami bilmiyorum ifarada sorsam ya kuru fasulye dicek ya patatesli köfteDaha nolsun eline sağlık artık iftar hazırlığı
ne yapicami bilmiyorum ifarada sorsam ya kuru fasulye dicek ya patatesli köfte
Pek iyi değildim tekrar yattım. Yarım saat önce uyandım ki ev felaket gibiM Musluk Suyu nasıl oldun?
Doğum ne zaman canımEvet ya kayınvalidem de mayısın 25i gibi gelecekmiş bayramdan sonraya erteledim dip köşeyi
Ekimde nasipse inşallah canımDoğum ne zaman canım
Ah musluğum ya mide koruyucu ilaçlardan hiç var mı açken alınanlardan iyi grlir mi acaba denesen çok çektirdi sana böyle yaPek iyi değildim tekrar yattım. Yarım saat önce uyandım ki ev felaket gibiağrı var hala ama hafif dayanıyorum.
İçiyorum bonusum hem iftardan önce hem sahurdan önce ama bir işe yaramıyor. En son sağlık ocağına gittiğimde yazdırdım.Ah musluğum ya mide koruyucu ilaçlardan hiç var mı açken alınanlardan iyi grlir mi acaba denesen çok çektirdi sana böyle ya
İçiyorum bonusum hem iftardan önce hem sahurdan önce ama bir işe yaramıyor. En son sağlık ocağına gittiğimde yazdırdım.
Evet bende kantoron yağı içmiştim. Tadı iğrençti ama iyi geliyordu. Bulup içeyim bari.Demek farklı bişey kuzum allah şifa versin ne diyim. Eltimin midesi kötüydü kantoron içti iyi geldi diyodu