Ah ne güzel duaTEdirgin olmak normal ilk olduğu için ama korkacak bir şey yok şifa olsun inşallah yapılırken niyet et Ya Rabbi ruhen bedenen şifa olsun hacamat diye.
İlk kez yaptıtdığımızda başa yapmıyor çoğu yer. İkincisinde yapılıyor onu da bi sor.
Ah ne güzel duahatırlattığın için teşekkür ederim Bonuscum
Selamlar kızlar nasılsınız
Sabah ki o mutlu huzurlu halimleden şuan eser yok eşimle ne güzel kahve içtik film izliyor keyif yapacaktık bütün gün babam aradı 2 senedir görüşmediğim yengem yarın evine dönüyormuş abimin düğünü için gelmişti onları çaya çağır küslük yapma dedi zaten ginlerdir annemde beni yedi bitirdi çağır diye kaç gündür annelerin evinde koşturdum üstüne bide misafir ki sevmediğim görüşmediğim biri bir kereye mahsus diye tamam dedim sussunlar diye kalktım evi toparladım birşeyler hazırladım şuan beklıyorum gelmelerini oturup ağlasam ağlarım bekarlığım hep ona buna hizmetle geçti evlendim gene kurtulamadım çok sıkıldım herşeyden hamileliğim boyunca ailem de dahil kimseden destek görmedim ama hep onlar benden beklentide yorgunum çok
Anneannemin beynine pıhtı atmışsabah konuşamamış. Tansiyonu ölçmüşler 17. Sonra limon vs verip 13 e düşürmüşler. Konuşması düzelmiş ama aynı şeyi sürekli söylemeye başlamış, anlamamaya başlamış. Yani çok sinirliyim bana söylediklerinde pıhtı atmıştır niye götürmediniz dedim geçti iyiyim dedi diyorlar. Allahım yarabbim sen sabır ver. Sonra götürdüler hastaneye orda hiç konuşmamış doktora boş boş bakmış falan. Küçük bi pıhtı varmış korkulacak bir şey yok erken geldiğiniz için demişler. İlaçla geçer demişler yatış vermişler. Son zamanlarda sürekli bir hastalıkla imtihan oluyoruz. Rabbim bundan da sağlıkla çıkmayı nasip etsin. Dua ederseniz sevinirim
Geçmiş olsun canım Rabbim tez vakkitte şifa versinAnneannemin beynine pıhtı atmışsabah konuşamamış. Tansiyonu ölçmüşler 17. Sonra limon vs verip 13 e düşürmüşler. Konuşması düzelmiş ama aynı şeyi sürekli söylemeye başlamış, anlamamaya başlamış. Yani çok sinirliyim bana söylediklerinde pıhtı atmıştır niye götürmediniz dedim geçti iyiyim dedi diyorlar. Allahım yarabbim sen sabır ver. Sonra götürdüler hastaneye orda hiç konuşmamış doktora boş boş bakmış falan. Küçük bi pıhtı varmış korkulacak bir şey yok erken geldiğiniz için demişler. İlaçla geçer demişler yatış vermişler. Son zamanlarda sürekli bir hastalıkla imtihan oluyoruz. Rabbim bundan da sağlıkla çıkmayı nasip etsin. Dua ederseniz sevinirim
Senin için üzüldüm. Kendi kıymetini kendin bilmelisin. Zaten kendimizi değersizleştiren de değerli kılanda yine bizleriz. Hamile ve böylesine yorgunken kimsenin hatrı için birini ağırlamak zorunda değilsin. Hadi yenge annenlerdeyken seni oturmaya çağırsalar anlarım ama bu hiç hoş değilSabah ki o mutlu huzurlu halimleden şuan eser yok eşimle ne güzel kahve içtik film izliyor keyif yapacaktık bütün gün babam aradı 2 senedir görüşmediğim yengem yarın evine dönüyormuş abimin düğünü için gelmişti onları çaya çağır küslük yapma dedi zaten ginlerdir annemde beni yedi bitirdi çağır diye kaç gündür annelerin evinde koşturdum üstüne bide misafir ki sevmediğim görüşmediğim biri bir kereye mahsus diye tamam dedim sussunlar diye kalktım evi toparladım birşeyler hazırladım şuan beklıyorum gelmelerini oturup ağlasam ağlarım bekarlığım hep ona buna hizmetle geçti evlendim gene kurtulamadım çok sıkıldım herşeyden hamileliğim boyunca ailem de dahil kimseden destek görmedim ama hep onlar benden beklentide yorgunum çok
Geçmiş olsun ya
Çok sağolun kızlarGeçmiş olsun canım Rabbim tez vakkitte şifa versin
Evet haklısın hayatım boyunca onlar beni yönetmeye ben hayır dememeye alıştımSeni yönetmek istemeleri yönlendirmeleri hoş değil. Çağırmak zorunda değilsin.
Görüşülmediğine göre ayıp olacak bir durumda yok.
Hayır demeyi öğrenmeye çalış feraceli daha çok lazım olacak sana
Hıç sorma cok canım sıkkınSenin için üzüldüm. Kendi kıymetini kendin bilmelisin. Zaten kendimizi değersizleştiren de değerli kılanda yine bizleriz. Hamile ve böylesine yorgunken kimsenin hatrı için birini ağırlamak zorunda değilsin. Hadi yenge annenlerdeyken seni oturmaya çağırsalar anlarım ama bu hiç hoş değil