- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esim evde dün hicbisey yapmadigimin pismanligini yasiyorum 3 gün 3 kockoca 3
cocuklara yemek yedirdim kaldirdim masayi topladim sadece. bugün esas bi temizlik yapsam iyi olur.Aktif Lora napıcan kuzum?
İzledim ama dikkatimden kaçmışAman iyi ol da ❤ iyi bende şükür
İzlememişsin videoyu
cocuklara yemek yedirdim kaldirdim masayi topladim sadece. bugün esas bi temizlik yapsam iyi olur.
Herkes girişti dolaplara maşallah M Musluk Suyu ben sadece seni bekliyorumBen dün o kadar temizlik yaptım ki canım cıktı iki gün bişey yapmamayı düşünüyorum. Hava cok Güzel bahcedeydk yeni geldim kızı doyurdum uyuttum. Bugünde yazlıkları yıkayıp cıkarmayı düşünüyorum
Ben kimi bekliyorumHerkes girişti dolaplara maşallah M Musluk Suyu ben sadece seni bekliyorum
Sen soyuhtasın bebe doğmaya yakın hava anca ılırBen kimi bekliyorum
Evet ya kayınvalidem de mayısın 25i gibi gelecekmiş bayramdan sonraya erteledim dip köşeyiSen soyuhtasın bebe doğmaya yakın hava anca ılır
Bende onu yaptım.
Mutfağı süpürdüm.
Silmek istiyorum başım çok ağrıyor.
Mufakta toplancak bişeyler var falan filan
Daha girişemedim düşünme aşamasındaym hala Girişcem insallah şimdiHerkes girişti dolaplara maşallah M Musluk Suyu ben sadece seni bekliyorum
dolandim biraz. odalari topladim dolaplardaki daginikligi düzenledim. oyuncaklari kaldirdimAktif Lora dolandın mı acaba
sen naptin gittin mi biAktif Lora dolandın mı acaba