Banyo dolabını geçenlerde düzenledim benimki temiz, açığım eşarp çekmecem de yok, yatak odasında bi çekmecem var elime ne geçse koyduğum kız uyanınca orayı düzenleyim bende karıştı yine21 nisan ödevi
Banyo dolabı düzenlemek
Eşarp kullananlar için,eşarp çekmecesi veya nereye koyuyorsanız orayı düzenlemek
@samdan
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
S Suskunhanim
@BereliPenguen
E Elif2780
Tartı bozuk kendin de söylüyorsun canını sıkma yeni tartı gelince belli olur hem öyle olsa bile unutma daha önce verdin yine verirsinAy çok kilolu değilsinki sen ben 78 olsam şuan onada razıyımDoğumdan sonra zahıflayamadım şimdi basladım işte insallah yaza 20 kilo falan vermem lazım. Bide benm tartım bozuktu ablamda tartılıyordum onunkide az tartıyormuş bugun aşırı moralim bozuk
İnsallah canım yaTartı bozuk kendin de söylüyorsun canını sıkma yeni tartı gelince belli olur hem öyle olsa bile unutma daha önce verdin yine verirsin
Burda da yağmur dolu pazara gidecektim sözdeBen bugun hiç bi yapmadım 10 da ablama gittim sonra parka cıktık biraz öncede eve geldim kızı uyuttum uzandım. Hava çok güzel güneş yaktı cok susadım yoruldum
Banyoda dolabım yok ama utulenecek esarbim var onları yapayım21 nisan ödevi
Banyo dolabı düzenlemek
Eşarp kullananlar için,eşarp çekmecesi veya nereye koyuyorsanız orayı düzenlemek
@samdan
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
S Suskunhanim
@BereliPenguen
E Elif2780
Kızartma yapınca yanık kokusu kendiliğinden gittiCanım yumuşatıcılı su kaynat ocakta ama kapısını ört soluma,eski bir kapda kaynat
23 nisan için mi
Eline sağlık canım. Geçmiş olsun geçti mi?Bı giremedim bugün mide bulantısı çekiyorum sürekli anlamadım neden
Wc lavabo ovdum
Çocukları yıkadım
Banyo yu ovdum
Deterjan dolabıni düzelttim
Pencere önlerini petekleri cifledim
Pimapen kapıları cifledim
İki makina çamaşır yikattim serdim
Salonu süpürdum detaylı toz aldım
Bı annemlere gidip geldim
Yemegi ocağa koyup diğer odaları da süpürmeye gidiyorum
Geçmiş olsun canım nasıl oldunBı giremedim bugün mide bulantısı çekiyorum sürekli anlamadım neden
Wc lavabo ovdum
Çocukları yıkadım
Banyo yu ovdum
Deterjan dolabıni düzelttim
Pencere önlerini petekleri cifledim
Pimapen kapıları cifledim
İki makina çamaşır yikattim serdim
Salonu süpürdum detaylı toz aldım
Bı annemlere gidip geldim
Yemegi ocağa koyup diğer odaları da süpürmeye gidiyorum
Uzaktan eğitimin sonuçlarıevi toplayip banyo dolabini yaptim sadece. eşarplar icin daha bisy bulamadim askımda yok daha beklemedeyim.
büyük oğlum atasözü seçip canlandiricakti kardesiyle su saat oldu hala gülmekten bisy gönderemediköğleden beri uğrasiyoruz sinirlerim bozuldu
cocuklarin elinde bende yeniden eğitiliyorumGeçmiş olsun canım nasıl oldun
Uzaktan eğitimin sonuçları
cocuklarin elinde bende yeniden eğitiliyorumGeçmiş olsun canım nasıl oldun
Uzaktan eğitimin sonuçları
Dün ilk defa oğlanın canlı dersi vardı beraber katıldık :)) yarım saat bebeler anne diye ağladı:))cocuklarin elinde bende yeniden eğitiliyorum
ama öyle gercekten ağlamayanda otomatik ağlıyor yada çagırmışsin gibi gelip göreve başlıyorlarDün ilk defa oğlanın canlı dersi vardı beraber katıldık :)) yarım saat bebeler anne diye ağladı:))
Hep ben kızıyodum ders yaparken kardeşleriniz gelmesin yanınıza diye:)