Tek askıya yapabilirsin benimki gibiIkisi de düzenli
Dogru dedin valla disari cikamiyoruz ki.
Ben de böyle yapardim ama dolapta yer bulamam ki asacak. Benimkiler de katlı
Alirken hepsi birden gelmiyo muTek askıya yapabilirsin benimki gibi
Oo epey hasar vermişÇok şükür kimseye bişe olmamış ama en az 15araba çok kötü durumda 3evin de cam balkonlar duvarlar falan mahvolmuş
Tüh canım ya ıspanak da çok uğraştırıyor temizlemesiIspanak yemeğini yaktımgiden tüpe mi yanayım yoksa hevesimin sönmesine mi
Neyse tüp daha önemli
Bende asıyorumelbise askısına kumaş sardım,onun üstüne toplu iğne ile ucundan tutturuyorum sürekli kullandıklarımı,gerisi çekmecede.
Takımda ifşa edelim
Bakınız üst mesajaAlirken hepsi birden gelmiyo mu
Kızlar dün ıspanağı yakmıştım ya, mutfaktan yanık kokusu nasıl çıkacak. Dünden beri cam açık aslında
Hem uğraştım hem de tüpüm boşa gittiTüh canım ya ıspanak da çok uğraştırıyor temizlemesi
Yaa ne de güzel olurduPortakal mandalin kabuklarını sobanın üstünde yakarak oda kokusu yapardık hatırlatırım
Çok şükür yaralı yokmuşOo epey hasar vermiş
Tüh canım ya ıspanak da çok uğraştırıyor temizlemesi
Bakınız üst mesaja
Hadi kalkın hadiiii işe başlayın
Ben gidiyorum namaz,hatim sonra iş
Ben de çamaşır katladım yerleştirdimHadi kalkın hadiiii işe başlayın
MantıklıBende asıyorumelbise askısına kumaş sardım,onun üstüne toplu iğne ile ucundan tutturuyorum sürekli kullandıklarımı,gerisi çekmecede.
Takımda ifşa edelim
23 Nisana özel galibaAz işim vardı bir de bu işim var inşallah akşama
Canım yumuşatıcılı su kaynat ocakta ama kapısını ört soluma,eski bir kapda kaynatKızlar dün ıspanağı yakmıştım ya, mutfaktan yanık kokusu nasıl çıkacak. Dünden beri cam açık aslında
23 nisan için miAz işim vardı bir de bu işim var inşallah akşama
Bugun işim yok çok şükür:) bi evi süpürcem bide çamasır yıkandı onu sercem:) şimdi namaz kılıp el işi yapcam birqzHadi kalkın hadiiii işe başlayın
Mantıklı
23 Nisana özel galiba
Canım yumuşatıcılı su kaynat ocakta ama kapısını ört soluma,eski bir kapda kaynat
23 nisan için mi
Ay çok kilolu değilsinki sen ben 78 olsam şuan onada razıyımBende değilim artık boşver10 yıldır kilo ile uğraşıyorum,öncesi çok rahattım:/
65-78 arası yaşıyorum 10 yıldırbir ara 58 e düimüştüm tekrar ne güzel