- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Tek askıya yapabilirsin benimki gibiIkisi de düzenli
Dogru dedin valla disari cikamiyoruz ki.
Ben de böyle yapardim ama dolapta yer bulamam ki asacak. Benimkiler de katlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek askıya yapabilirsin benimki gibiIkisi de düzenli
Dogru dedin valla disari cikamiyoruz ki.
Ben de böyle yapardim ama dolapta yer bulamam ki asacak. Benimkiler de katlı
Alirken hepsi birden gelmiyo muTek askıya yapabilirsin benimki gibi
Oo epey hasar vermişÇok şükür kimseye bişe olmamış ama en az 15araba çok kötü durumda 3evin de cam balkonlar duvarlar falan mahvolmuş
Tüh canım ya ıspanak da çok uğraştırıyor temizlemesiIspanak yemeğini yaktım giden tüpe mi yanayım yoksa hevesimin sönmesine mi
Neyse tüp daha önemli
Bende asıyorum elbise askısına kumaş sardım,onun üstüne toplu iğne ile ucundan tutturuyorum sürekli kullandıklarımı,gerisi çekmecede.
Takımda ifşa edelim
Bakınız üst mesajaAlirken hepsi birden gelmiyo mu
Kızlar dün ıspanağı yakmıştım ya, mutfaktan yanık kokusu nasıl çıkacak. Dünden beri cam açık aslında
Hem uğraştım hem de tüpüm boşa gitti üff ıspanakta çok severim hevesim kursağımda kaldıTüh canım ya ıspanak da çok uğraştırıyor temizlemesi
Başka bişey yakarak
Taam ya şaka yaptım
Yaa ne de güzel olurduPortakal mandalin kabuklarını sobanın üstünde yakarak oda kokusu yapardık hatırlatırım
Çok şükür yaralı yokmuşOo epey hasar vermiş
Tüh canım ya ıspanak da çok uğraştırıyor temizlemesi
Bakınız üst mesaja
Hadi kalkın hadiiii işe başlayın
Ben gidiyorum namaz,hatim sonra iş
Ben de çamaşır katladım yerleştirdimHadi kalkın hadiiii işe başlayın
MantıklıBende asıyorum elbise askısına kumaş sardım,onun üstüne toplu iğne ile ucundan tutturuyorum sürekli kullandıklarımı,gerisi çekmecede.
Takımda ifşa edelim
23 Nisana özel galibaAz işim vardı bir de bu işim var inşallah akşama
Canım yumuşatıcılı su kaynat ocakta ama kapısını ört soluma,eski bir kapda kaynatKızlar dün ıspanağı yakmıştım ya, mutfaktan yanık kokusu nasıl çıkacak. Dünden beri cam açık aslında
23 nisan için miAz işim vardı bir de bu işim var inşallah akşama
Bugun işim yok çok şükür:) bi evi süpürcem bide çamasır yıkandı onu sercem:) şimdi namaz kılıp el işi yapcam birqzHadi kalkın hadiiii işe başlayın
Mantıklı
23 Nisana özel galiba
Canım yumuşatıcılı su kaynat ocakta ama kapısını ört soluma,eski bir kapda kaynat
23 nisan için mi
Ay çok kilolu değilsinki sen ben 78 olsam şuan onada razıyım Doğumdan sonra zahıflayamadım şimdi basladım işte insallah yaza 20 kilo falan vermem lazım. Bide benm tartım bozuktu ablamda tartılıyordum onunkide az tartıyormuş bugun aşırı moralim bozukBende değilim artık boşver 10 yıldır kilo ile uğraşıyorum,öncesi çok rahattım:/
65-78 arası yaşıyorum 10 yıldır bir ara 58 e düimüştüm tekrar ne güzel