- 10 Mayıs 2019
- 4.021
- 11.070
Hadi ya bugun yaz gibiydi bura hiç içeri giresimiz gelmedi gelincede kızımla uyuduk 2 bucuk saat uyumuşuzBurda da yağmur dolu pazara gidecektim sözde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya bugun yaz gibiydi bura hiç içeri giresimiz gelmedi gelincede kızımla uyuduk 2 bucuk saat uyumuşuzBurda da yağmur dolu pazara gidecektim sözde
Tam zamanında doğum yapmışım diyorum bu süreçte ama bayram dönüşü izin bitiyoama öyle gercekten ağlamayanda otomatik ağlıyor yada çagırmışsin gibi gelip göreve başlıyorlar
Burasıda yaz gibiydi:) gün boyu açtım pencereleri ev hava aldıHadi ya bugun yaz gibiydi bura hiç içeri giresimiz gelmedi gelincede kızımla uyuduk 2 bucuk saat uyumuşuz
Oh şifa olsun benim de uykum var epeyce birazdan sızabilirim de önce mutfağı toplamam gerekHadi ya bugun yaz gibiydi bura hiç içeri giresimiz gelmedi gelincede kızımla uyuduk 2 bucuk saat uyumuşuz
Benim toplu değil eşim koltukta uyuyakaldı ben de ayakta uyuyorum çay bile koymadım dahaNapıyonuz benim yine çok uykum var iki gündür Kuran okurken gözlerim kapanıyor resmen
Mutfak 8 de toplanmıştı,çay içicem şimdi
Hiç bozulmasın yine verirsin,azimlisin belliAy çok kilolu değilsinki sen ben 78 olsam şuan onada razıyım Doğumdan sonra zahıflayamadım şimdi basladım işte insallah yaza 20 kilo falan vermem lazım. Bide benm tartım bozuktu ablamda tartılıyordum onunkide az tartıyormuş bugun aşırı moralim bozuk
Aynen canımbende öyle yaptım Nerede oturuyordun senBurasıda yaz gibiydi:) gün boyu açtım pencereleri ev hava aldı
Ben topladım cayı bile içtik biz onu da topladım Senin kız uyutuyor mu seni kendi uyanıkken benimki hic uyutmuyor gözümü kapatsam zorla açtırıyoOh şifa olsun benim de uykum var epeyce birazdan sızabilirim de önce mutfağı toplamam gerek
YoksaaaBı giremedim bugün mide bulantısı çekiyorum sürekli anlamadım neden
Babası uyanık olsa ona sarar da şansa adam uyuyorBen topladım cayı bile içtik biz onu da topladım Senin kız uyutuyor mu seni kendi uyanıkken benimki hic uyutmuyor gözümü kapatsam zorla açtırıyo
İnsallah nego boyun kaç ki senin 20 kilo cok değil miHiç bozulmasın yine verirsin,azimlisin belli
Benimde 20 kilo vermem lazım ama hiç verecek halim yok
Benimkide babasına sarıyor işten gelince ama bensizde Durmuyo illa yanında olcam biraz zor bi cocukBabası uyanık olsa ona sarar da şansa adam uyuyor
Anlamadık bir daha yazbidaha yazim mi
Ben kısayım,senin gibi selvi boylu değilim maalesef 58 de iyi oluyorum ama 65 olsamda olur şimdilikİnsallah nego boyun kaç ki senin 20 kilo cok değil mi
Çayı iftardan önce demlemezsem daha da demlemiyorumBenim toplu değil eşim koltukta uyuyakaldı ben de ayakta uyuyorum çay bile koymadım daha
Biz illa çay içeceğiz öyle uyuyacağız çok nadirdir akşam çay içmediğimizÇayı iftardan önce demlemezsem daha da demlemiyorum
mutfak toplancak ekstra işlerim cikti ben gelirimMaratona gelen var mi