Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende oruc değildim yarın başlıyorum insallah oruca o yüzden bugun temizliğimi yaptım 😊
🎈Kızımla kendime kahvaltı hazırladım topladım bulaşıkları elimde yıkadım makina Aksamdan yıkanmıstı yerleştirdim
🎈Evi süpürdüm
🎈Vileda yaptım
🎈Evi havalandırdım
🎈Toz aldım aynaları sildim
🎈Tuvaleti yıkadım lavabosunu ovdum
🎈Banyoyu yıkadım lavabosunu ovdum klozeti ovdum
🎈Nevresim değiştirdim yıkandı serdim
🎈Kıyafet dolabımızı düzenledim
🎈Yemek yaptım iftardan sonra bulasıkları makinaya dizdim
🎈Ocağı sildim çay içtik mutfak toplu 😍

Bende yazayım yaptıklarımı
Hepsini dinlenerek yaptım
Bütün evi süpürdum koltuk altları ni
Baza altlarını süpürdum sildim
Elimle 🤚
Wc lavabo ovdum
Çocukları banyo yaptırdım
Öğle yemeği yedirdim
Bulaşık makinasıni boşalttım kirlileri dizdim
İki makina çamaşır yikadim astım
Kuruyanlari katladim yerine kaldırdım
Banyoyu ovdum
Yemek yaptım
Markete gidip geldim
Kışlıklari kaldirsam mi diyorum ama bilemedim sizler kaldırdınız mi
İki gündür kışlıklarla uğraşıyorum,aslında zoraki oldu planımda yoktu😬 rutubet kokusu sinirimi bozduğu için döktüm her şeyi yıkıyorum😑

İki gündür kışlıklarla uğraşıyorum,aslında zoraki oldu planımda yoktu😬 rutubet kokusu sinirimi bozduğu için döktüm her şeyi yıkıyorum😑
Annemler de vardı 2yıldır o koku. Özellikle kombi çok yanınca oluyodu. Evi yalıtım yaptırdılar dıştan. Bu sene olmadı şükür diyo annem.

Abdesti bozmuyor akıntı. Sadece namaz kılarken iç çamaşırını değiştirirsen sorun olmaz. Günlük ped bile hava almadığı için enfeksiyon yapıyor. Zararlıdır bence.

Çok geçmiş olsun ya :/
Canım vücuttan çıkan abdesti bozduğu için akıntı da bozmaz mı.

Çok sert bir şekilde hemde aradım herseyi dedin
Babasına da dedim bir daha çocuk bu duruma alışana kadar oraya götürmiceksin.
Çok haklısın ne denir ki
Bugün iş yaptım yazayım 😌
Nevresimi değiştim
Evi havalandırdım
Evi topladım
Süpürdüm sildim
Mutfağı topladım
Derse girdim
Ders çalıştım
Toz alamadı belki gece alırım inş. 😂
Dersler nasıl gidiyor muslukcum
Annemler de vardı 2yıldır o koku. Özellikle kombi çok yanınca oluyodu. Evi yalıtım yaptırdılar dıştan. Bu sene olmadı şükür diyo annem.
Evet yalıtım gerekiyor,pencerelerde değişmeli,bakalım yaz gelsin de zaman ne gösterecek

Kızlar eşimin eve dönmesine izin vereceğim galiba. Ya çok zor benim için daha karar veremedim ama şu süreçte oğlumdan çok korkuyorum yerinde duramayan çocuk gitti içine kapanık sus pus çocuk geldi. Gün boyu kalkmıyor yerinden daha 5yasında:KK43:
Barışacak mısın,geçici olarak mı?

Kızlar eşimin eve dönmesine izin vereceğim galiba. Ya çok zor benim için daha karar veremedim ama şu süreçte oğlumdan çok korkuyorum yerinde duramayan çocuk gitti içine kapanık sus pus çocuk geldi. Gün boyu kalkmıyor yerinden daha 5yasında:KK43:
Canım ya hakkınızda hayırlısı olsun inşallah eşin pişman mı dönmek istiyor mu şu yaşadıklarınızı tekrar yaşayacaksanız çocuklar bu duruma bir daha maruz kalacaksa bi kere yaşanması daha yeğ geliyor bana ama hiç bir şey yaşanmadan bilinmiyor. İyi düşün zamana bırak aceleci davranma istersen

X