Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın ❤🍀
Mutlu haftasonları 🌺

28f0c52aa91d67d6d8a5fc3bd661b6e6.jpg

Dün napmıştım

Yatak topla
Kahvaltı mutfak topla
3 saat yemek yap
Mutfak süpür

Gece alışveriş eşyalarını yerleştirdim kek yaptım mutfağı topladım o sırada kıbrıs dizisine baktım.
Düşmanlarımza sövdüm.
Açelya almıştım onu diktim inş tutar yerini sever.
Sardunya cam güzeli aldım onlar da dikilicek.

Bakım bakım dedim naptım ruşur taşıyla temizledim yüzümü siyah nokta temizliği yaptım o kadar

Aynen öyle evde bişey yapmaz. Seninkinden farklı olarak çöp atmayı görevi gibi gördüğü için sıkıntı olmuyor 😄
Benim ki oğlumun görevi gibi görüyor.Onun da dersleri oluyor çoğu zaman, can sıkıntısından dışarı çıkarken alıyor🤣
Çöpü eline veriyorum da kapının önüne bırakıyor :rolleyes: :rolleyes: daha çöpü hiç değişmemiştir ama ev süpürüyor artık öğrendi şükür🤣
Benimkini ev süpürürken hayal bile edemiyorum 🤣Temizlik işini kadının görevi olarak gördüğü için yapmıyor🤦‍♀️Sivas erkağa bizimki zor olanından🤦‍♀️Bahçede ısırgan otu var, toplanacak büyümüş diyordu. Ben de dün topla da yemeğini yapayım dedim. Başka isteğin var mı dedi kinayeli. Yapılması zor, mantıksız birşey mi istedim senden dedim. Ben de brokoli yaptım, ocağa atınca makas ver de toplayayım ısırgan dedi. Geçti artık brokoli yaptım dedim. Toplasaydı ısırgan yerdi seviyor🤷‍♀️O an içimden Erol Taş gibi gülmüş olabilirim 🤣

Babamdayım burda bişeyler yaparım yenecek olan kahvaltının hakkını veririm inş
Bonus kolesterol var ben de. Böbrek usg çekilirken böbrek temiz ama karaciğer yağlanması var biliyor musun dedi 🤦‍♀️Arama bölümüne karaciğer yağlanması yazınca da sende de olduğunu öğrendim 🤦‍♀️Dahiliye ye git dedi bana. Benim gibi sağlığına dikkat eden birinde nasıl çıktı anlamadım,, Negoo ile bilirsiniz 🤣
Canım o kadar cıss çekiyor ki tırsıyorum yapmaya. 🤦‍♀️

Bonus kolesterol var ben de. Böbrek usg çekilirken böbrek temiz ama karaciğer yağlanması var biliyor musun dedi 🤦‍♀️Arama bölümüne karaciğer yağlanması yazınca da sende de olduğunu öğrendim 🤦‍♀️Dahiliye ye git dedi bana. Benim gibi sağlığına dikkat eden birinde nasıl çıktı anlamadım,, Negoo ile bilirsiniz 🤣

Bebeyim bizi neden başka yerler de arıyosun :KK70: korkuyorum kimbilir daha nerelerde çıkarım karşına beni sörç etme

Benim ki oğlumun görevi gibi görüyor.Onun da dersleri oluyor çoğu zaman, can sıkıntısından dışarı çıkarken alıyor🤣

Benimkini ev süpürürken hayal bile edemiyorum 🤣Temizlik işini kadının görevi olarak gördüğü için yapmıyor🤦‍♀️Sivas erkağa bizimki zor olanından🤦‍♀️Bahçede ısırgan otu var, toplanacak büyümüş diyordu. Ben de dün topla da yemeğini yapayım dedim. Başka isteğin var mı dedi kinayeli. Yapılması zor, mantıksız birşey mi istedim senden dedim. Ben de brokoli yaptım, ocağa atınca makas ver de toplayayım ısırgan dedi. Geçti artık brokoli yaptım dedim. Toplasaydı ısırgan yerdi seviyor🤷‍♀️O an içimden Erol Taş gibi gülmüş olabilirim 🤣

Erzurum erkağa benimki de içten içten bir kazak erkek olma sevdasında fukara.
Ama işte ben Züvaslıyım napacak kaderi.

Bebeyim bizi neden başka yerler de arıyosun :KK70: korkuyorum kimbilir daha nerelerde çıkarım karşına beni sörç etme
Bütün yollar size çıkıyor 😍
Erzurum erkağa benimki de içten içten bir kazak erkek olma sevdasında fukara.
Ama işte ben Züvaslıyım napacak kaderi.
Vaayy meydan okuma ha. Erzurum du Sivastı farketmiyor, geneli böyle erkeklerin. 🤷‍♀️

Benimki de öyleydi cınıımm törpüledim ben onu:KK53::KK53: anaları her şeyi ayaklarına getirmiş alıştırmış sağolsun😏 dır dır,arada tatlı dil,arada gaz,arada cinnet olduğu kadar değişim yaşadı🤣🤣

Bilmez miyim çok sağlıklı beslenirsin🤣
Geçmiş olsun canım

Neler yaptım

🌵Dağınıklığı topladım
🌵Çocukların yataklarını düzelttim
🌵Çayı demledim,sütü kavanozlara koydum,tenceresini yıkadım
🌵Kahvaltı hazırladım
🌵Kuşlara ekmek verdim
🌵Kitap okudum

X