- 18 Şubat 2018
- 830
- 3.412
Gördük gördükBüyükçe yazdım ki biraz fazla gözüksün yaptıklarım
Gerçekten de öyle canım. Önceden ondan bekliyordum farketmesini, ama nereyi yapmamışsam orayı görüyorduBikenzikk diyosun
Canım eşine gelince hiç ona söyleme.Ben güzel yemek mi yaptım ımmm elime sağlık çok güzel olmuş derim (eşim çocuklar zaten der ama ben kendim de derim) evi temizlerim ellerime sağlık mis gibi oldu derim hepsi duyareşim ev işi yapmadığım zaman laf söyleyen biri değildir hatta çok takıntı yaptığım için rahatsız olan biridir tam tersi ama o bana desin demesin ben kendime hakettiğim güzel sözleri söylerim,sende eşinin duyacağı şekilde hep söyle zamanla farkına varır ha bana kalsa onlar farkına varmış varmamış çok mühim değil,nankörlük etmesinler yeter
Siteye arama bölümüne kansızlık için yazdım mesajın çıktı.Bu arada arkadaş kansızlık için bir formül verdi onu yapıcam. Buraya da yazayım.Tahlille onaylanmış bir formül
Bende de var bir adet yapılan işi değil de yapılmayan işi gören. Kesin benimki gibi kendi hiçbirşey yapmıyordu evde. Bazen çöp atıyor çok büyük bir iş yaptım sanıyorGerçekten de öyle canım. Önceden ondan bekliyordum farketmesini, ama nereyi yapmamışsam orayı görüyorduışimdi buraya yazdığım gibi söylüyorum gururla oo eline sağlık falan diyor
Beni motive eden şeyler ;
-kaynanam
-misafir
-senin bilenziklerin
Aynen öyle evde bişey yapmaz. Seninkinden farklı olarak çöp atmayı görevi gibi gördüğü için sıkıntı olmuyorBende de var bir adet yapılan işi değil de yapılmayan işi gören. Kesin benimki gibi kendi hiçbirşey yapmıyordu evde. Bazen çöp atıyor çok büyük bir iş yaptım sanıyor
Geçmiş olsun canım.Şu saatte kadar hiç iş yapmadım. Bi yemeği az önce koydum ocağa. Kızım grip olmuş. Allahtan huysuzluk yok. Şimdi gidiyorum sonsuz maratonagelecek olan varsa takılsın peşime
Şu saatte kadar hiç iş yapmadım. Bi yemeği az önce koydum ocağa. Kızım grip olmuş. Allahtan huysuzluk yok. Şimdi gidiyorum sonsuz maratonagelecek olan varsa takılsın peşime
Geçmiş olsun canım.
Ne yemeği yaptın? Ben yemek bile yapmadım
Dolma biber varmış dolapta onu yaptım bir de domates çorbasıGeçmiş olsun canım.
Ne yemeği yaptın? Ben yemek bile yapmadım
Yaparsın ne kaçmış senşn elindenBen gelirdim de bey gelicek
Yemek yaptım altını kapatıp bi dışarı çıkıcam.
Kumaş almak istiyorum namaz eteği dikicem kızlara inşallah yapabilirsem
Arkadaştan tekrar öğreneyim de sana yazayımSiteye arama bölümüne kansızlık için yazdım mesajın çıktı.Neymişgörmedim bir daha yazsana.Eşimin demir düşüktü faydası olur belki.
Çöpü eline veriyorum da kapının önüne bırakıyorBende de var bir adet yapılan işi değil de yapılmayan işi gören. Kesin benimki gibi kendi hiçbirşey yapmıyordu evde. Bazen çöp atıyor çok büyük bir iş yaptım sanıyor
Geçmiş olsun cücüğeŞu saatte kadar hiç iş yapmadım. Bi yemeği az önce koydum ocağa. Kızım grip olmuş. Allahtan huysuzluk yok. Şimdi gidiyorum sonsuz maratonagelecek olan varsa takılsın peşime
Eline sağlık canım ☺ bende yapacaktım ama bikaç gün önce bezelye yemeği yapmıştım. Onun için fırında patates yaptım.Şehriyeli yoğurt çorbası yayla kimin
Tavuklı bezelye
Tavuklu bulgur pilavı tavuğu hem ona hem ona böldüm.
Zeytinyağlı taze bakla bide.
Benimki bikaç kere değişmişti. Yeni doğum yapmıştım onda daÇöpü eline veriyorum da kapının önüne bırakıyordaha çöpü hiç değişmemiştir ama ev süpürüyor artık öğrendi şükür
Saol negom. O da anası gibi gafayı üşüttü herahaldeGeçmiş olsun cücüğe