- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Kaynanama gittik dogum gunu varmis canim. Komsularini da cagirmis biri de temasli miymis kadin üstüme atladi öptü sarildi. Sonra da muhabbet arasinda gülerek anlatiyo arkadasimla temasliyim pozitif cikti onu karantinaya aldilar diye. Ben gulcek bisey bulamadim ama.Nerdeydin kızıl cüvcüvüm
Yok valla o kadardıİtiraflar çoğalmış,başka ne vardı itiraf et
Günaydın , hayırlı sabahlar , hayırlı cumalarHayırlı sabahlar,güzel haberler aldığımız şükür dolu bir gün olması umuduylaEki Görüntüle 2820929
Kaynanama gittik dogum gunu varmis canim. Komsularini da cagirmis biri de temasli miymis kadin üstüme atladi öptü sarildi. Sonra da muhabbet arasinda gülerek anlatiyo arkadasimla temasliyim pozitif cikti onu karantinaya aldilar diye. Ben gulcek bisey bulamadim ama.
Bi pozitif cikiyim sorcam o kaynanama . Daha hala yatıya kalin diyo. Geldigime dua et sen şu dönemde
Valla inan ben de sarılmıyorum ben eskaza yeltensem annem uyariyo sarilmayalim diye.La havle aranıyolar mı ya biz anne babalara sarılmıyoruz
en gec haftaya salı bomba gibi aktif bir Lora göreceksin nolmus buna diceksinGeçmişe bakıcam.Ödev versem mi bilemiyorum,genel olarak bir boşvermişlik var.Bende boş vereyim o vakit
rüyamda gördüm ele sevirem ki seniBeni sevmen için bir neden daha
Ne diyeceğimi bilemedim,Allah faydalı akıl fikir versin senin kv ne pes.Biz çocuklars yapmadık doğum günü ağladı küçük doğum günüme kimse gelmedi bitsin bu virüs diye.Koca kadının doğum günü kutlaması şartmıymış şu gündeKaynanama gittik dogum gunu varmis canim. Komsularini da cagirmis biri de temasli miymis kadin üstüme atladi öptü sarildi. Sonra da muhabbet arasinda gülerek anlatiyo arkadasimla temasliyim pozitif cikti onu karantinaya aldilar diye. Ben gulcek bisey bulamadim ama.
Bi pozitif cikiyim sorcam o kaynanama . Daha hala yatıya kalin diyo. Geldigime dua et sen şu dönemde
İş konusunda hakkında hayırlısı olsun,inşaallah feraha çıkarsınGünaydın hayır sabahlar, hayırlı cumalar
Bu hafta kendi işlerimi hallettim, o yüzden hiç bildirim yapamadımevden calisinca mesai saati kavramı kalmıyor, bazen akşam bıraktım isleri. Her boş vakitte çocukla da ilgilenince foruma girmeye vaktim bile kalmadı.
Zaten sorunlar da vardı, bu gidisle işi bırakacağım sanırım, kısmet.
Çok şükür bugün daha rahatım.
Kahvaltı sofrasını topladım,
Bulaşıkları makineye yerleştirdim,
Tezgahı sildim,
Makineye çamaşır attım,
Birazdan banyo lavabolarıni ovacagim.
Bakk en küçük bacım gibi seviremen gec haftaya salı bomba gibi aktif bir Lora göreceksin nolmus buna diceksin
rüyamda gördüm ele sevirem ki seniama senden emin degilim zira rüyamda bana ayar cekiyodun utanmis olarak uyandim
Sağol canım benim geçti çok şükür ☺Geçmiş olsun canım.Her zaman enerjik olamayız,arada durgunluk da lazım
Geçen eşime dedim ki farkettin mi uzun zamandır mutfağı toplayıp yatıyorum hep. Bilmem farketmedim dedi
Amin canım Allah razı olsunAllah şifa versin canım
Çok sagol bonus Allah razı olsun. Aynen bence kovid ama cıkmadı çıkmadığı için de işe gidiyor kaç gündür bilmiyorum valla. Sabah iyi oluyor ateşi düşüyor aksam çıkıyor ateşi kötü oluyor. Bende ve kızımda bişey yok insallah da olmaz en cok kızım oldugu icin endişeleniyorum. Kızımda uzak durdan anlamıyor ki babasını özlüyor aksama kadar aksam adamın dibine girip duruyo öpüyo sarılıyorAyla- Çok geçmiş olsun eşine erken dönemde çıkmadığı oluyor zaten %60 doğru testler
Yok bizde hiç bi belirti yok şimdilik insallah olmaz bide emziriyorum benGeçmiş olsun,sizde var mı belirti?
Bikenzikk diyosunSağol canım benim geçti çok şükür ☺
Bilenzik çok motive ediyordu aslında ama bileziklerin mi bitti negom
Geçen eşime dedim ki farkettin mi uzun zamandır mutfağı toplayıp yatıyorum hep. Bilmem farketmedim dedisabahta mutfaktan çöpü alıp işe gidiyor görmemesi mümkün değil yani
Hayır önceden laf sokup duruyordu mutfakta yer yok diyebu adam neden böyle
Canım başka salgın da var ateşli,korona olmayabilir içini ferah tutYok bizde hiç bi belirti yok şimdilik insallah olmaz bide emziriyorum ben
İnşallah inşallahYa 20 günü buluyomuş bazen iyileşme Allah şifasını versin
Ay insallah öyledir canım çok sagolCanım başka salgın da var ateşli,korona olmayabilir içini ferah tut