Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nerdeydin kızıl cüvcüvüm
Kaynanama gittik dogum gunu varmis canim. Komsularini da cagirmis biri de temasli miymis kadin üstüme atladi öptü sarildi. Sonra da muhabbet arasinda gülerek anlatiyo arkadasimla temasliyim pozitif cikti onu karantinaya aldilar diye. Ben gulcek bisey bulamadim ama.
Bi pozitif cikiyim sorcam o kaynanama . Daha hala yatıya kalin diyo. Geldigime dua et sen şu dönemde

La havle aranıyolar mı ya biz anne babalara sarılmıyoruz

Günaydın hayır sabahlar, hayırlı cumalar

Bu hafta kendi işlerimi hallettim, o yüzden hiç bildirim yapamadım evden calisinca mesai saati kavramı kalmıyor, bazen akşam bıraktım isleri. Her boş vakitte çocukla da ilgilenince foruma girmeye vaktim bile kalmadı.
Zaten sorunlar da vardı, bu gidisle işi bırakacağım sanırım, kısmet.

Çok şükür bugün daha rahatım.
Kahvaltı sofrasını topladım,
Bulaşıkları makineye yerleştirdim,
Tezgahı sildim,
Makineye çamaşır attım,

Birazdan banyo lavabolarıni ovacagim.

Geçmişe bakıcam.Ödev versem mi bilemiyorum,genel olarak bir boşvermişlik var.Bende boş vereyim o vakit
en gec haftaya salı bomba gibi aktif bir Lora göreceksin nolmus buna diceksin
Beni sevmen için bir neden daha
rüyamda gördüm ele sevirem ki seni ama senden emin degilim zira rüyamda bana ayar cekiyodun utanmis olarak uyandim

Ne diyeceğimi bilemedim,Allah faydalı akıl fikir versin senin kv ne pes.Biz çocuklars yapmadık doğum günü ağladı küçük doğum günüme kimse gelmedi bitsin bu virüs diye.Koca kadının doğum günü kutlaması şartmıymış şu günde
İnşaallah bulaşmamıştır canım sana üzüldüm
İş konusunda hakkında hayırlısı olsun,inşaallah feraha çıkarsın
en gec haftaya salı bomba gibi aktif bir Lora göreceksin nolmus buna diceksin

rüyamda gördüm ele sevirem ki seni ama senden emin degilim zira rüyamda bana ayar cekiyodun utanmis olarak uyandim
Bakk en küçük bacım gibi sevirem

Neler yaptım,zoraki kalktım yine arkadaş sabahın 6 sında derdin ne çocuğum,yapacağın yoğun işlerin mi var

Yatakları düzelttim
Kahvaltı hazırladım
Katlanmış çamaşırları yerleştirdim
Makineye çamaşır attım,küçüğüm felsin onun üstündekileri de atar çalıştırırım
Kahvaltı sofrasını topladım,kendime tabak hazırladım
Wc yi temizledim,çöpünü değiştirdim
Banyo lavabo,klozeti temizledim,çöpünü değiştirdim
Pencere önlerinin tozunu aldım
Toz aldım

Geçmiş olsun canım.Her zaman enerjik olamayız,arada durgunluk da lazım
Sağol canım benim geçti çok şükür ☺
Bilenzik çok motive ediyordu aslında ama bileziklerin mi bitti negom
Geçen eşime dedim ki farkettin mi uzun zamandır mutfağı toplayıp yatıyorum hep. Bilmem farketmedim dedi sabahta mutfaktan çöpü alıp işe gidiyor görmemesi mümkün değil yani
Hayır önceden laf sokup duruyordu mutfakta yer yok diye bu adam neden böyle

Ayla- Çok geçmiş olsun eşine erken dönemde çıkmadığı oluyor zaten %60 doğru testler
Çok sagol bonus Allah razı olsun. Aynen bence kovid ama cıkmadı çıkmadığı için de işe gidiyor kaç gündür bilmiyorum valla. Sabah iyi oluyor ateşi düşüyor aksam çıkıyor ateşi kötü oluyor. Bende ve kızımda bişey yok insallah da olmaz en cok kızım oldugu icin endişeleniyorum. Kızımda uzak durdan anlamıyor ki babasını özlüyor aksama kadar aksam adamın dibine girip duruyo öpüyo sarılıyor

Bikenzikk diyosun
Canım eşine gelince hiç ona söyleme.Ben güzel yemek mi yaptım ımmm elime sağlık çok güzel olmuş derim (eşim çocuklar zaten der ama ben kendim de derim) evi temizlerim ellerime sağlık mis gibi oldu derim hepsi duyar eşim ev işi yapmadığım zaman laf söyleyen biri değildir hatta çok takıntı yaptığım için rahatsız olan biridir tam tersi ama o bana desin demesin ben kendime hakettiğim güzel sözleri söylerim,sende eşinin duyacağı şekilde hep söyle zamanla farkına varır ha bana kalsa onlar farkına varmış varmamış çok mühim değil,nankörlük etmesinler yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…