Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın hanımlar.
Simdiye kadar,
Evi havalandirdim toparladim
Makineye camasir attim
Kahvalti yaptiktan sonra mutfagi toparladim

Yapacaklarim;
Yaptiklarim yapacaklarimin teminatidir diyomusum
Evi supurmek
Lavabolari temizlemek
Kapilari silsem cok iyi olur ama bakalim
Yemek yapmak( ayran asi corbasi)
Ders calismak
Spor yapmak

İyi iyi maşallah iki gündür kuduruk gibi spor yaparken oyuncağıyla tokatlıyo beni
Yarın da o taraflara kar gözüküyo diyodu annem bakalım size de kar nasip olur belki
İyi korkuttu seni yaramaz.Haftaya kar görünüyor burada ama belli olmaz iklim değişti

Geçmiş olsun,sizde var mı belirti?

Kızlar kovid geçirenlerde 3 ay antikorlar koruyorlar diyorlar ya taşıyıcı oluyor muyuz bilginiz var mı
Bulaşıcılık kalmıyor 21 gündenden bir aydan sonra.Ben 20 gün sonra test yaptırdım negatiftim,ondan sonra annemin yanına kalmaya gittim.Dönüşümlü kalıyorduk malum o dönem.

Sana güveniyorum aslanım cüvcüv

Günün Esması El Kadir

EL-KADİR
;Sonsuz güç ve kudret sahibi olan.her istediğini ,istediği gibi,sonsuz güç ve kudretiyle yapan.

Ebced Değeri ve zikir saati:EL-KADİR isminin zikri (305) adettir.Zikrin saati Güneş,günü Pazardır.(pazar sabah)

Özellikleri ve bazı faydaları;

• Bu ismin zikrini istenilen ölçü ve saatte yerine getiren kimse, her türlü işte ve giriştiği mücadelede,alım-satımda, daha önce bilmediği bir iş ve sanatta bile olsa başarıya ulaşır.
  • Seferde ve hazarda, Haç ve diğer yolculuklarda,karada ve denizde başarılı olur.
  • Bu ismi “EL KADİRU,EL MUKTEDİR” ismiyle birlikte bir tabağa yazıp bal şerbeti ile sildikten sonra hastaya içirilse iyileşeceği gibi,belirtilen gün ve saatine uygun olarak okuyan hsatalar da şifaya kavuşur.
  • Abdest esnasında okumaya devam eden kimse,düşman şerrinde korunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…