Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kahvaltı yapıldı bulaşığı kaldırıldı

Ocağı tezgahı cifledim güzelce temizledim

Salonu holu mutfağı gırgırladım

Bütün odaları yatak altları dahil viledayla sildim

Tozları aldım banyo tuvalet cifledim

Aynaları sildim

Yatak odasının halısını çırptım serdim

1 cüz Kur an okudum

Şimdi öğle yemeği yiyeceğiz sonra çöpü atıp sığınağı düzenleyeceğim

Sonrada oğlanı alıcam okuldan

Bikenzikk diyosun :KK53:
Canım eşine gelince hiç ona söyleme.Ben güzel yemek mi yaptım ımmm elime sağlık çok güzel olmuş derim (eşim çocuklar zaten der ama ben kendim de derim) evi temizlerim ellerime sağlık mis gibi oldu derim hepsi duyar🤣 eşim ev işi yapmadığım zaman laf söyleyen biri değildir hatta çok takıntı yaptığım için rahatsız olan biridir tam tersi ama o bana desin demesin ben kendime hakettiğim güzel sözleri söylerim,sende eşinin duyacağı şekilde hep söyle zamanla farkına varır😘 ha bana kalsa onlar farkına varmış varmamış çok mühim değil,nankörlük etmesinler yeter:rolleyes:
Gerçekten de öyle canım. Önceden ondan bekliyordum farketmesini, ama nereyi yapmamışsam orayı görüyordu 🙄 şimdi buraya yazdığım gibi söylüyorum gururla 🙈😄 oo eline sağlık falan diyor 😄
Beni motive eden şeyler ;
-kaynanam
-misafir
-senin bilenziklerin 😂

Gerçekten de öyle canım. Önceden ondan bekliyordum farketmesini, ama nereyi yapmamışsam orayı görüyordu 🙄 ışimdi buraya yazdığım gibi söylüyorum gururla 🙈😄 oo eline sağlık falan diyor 😄
Beni motive eden şeyler ;
-kaynanam
-misafir
-senin bilenziklerin 😂
Bende de var bir adet yapılan işi değil de yapılmayan işi gören. Kesin benimki gibi kendi hiçbirşey yapmıyordu evde. Bazen çöp atıyor çok büyük bir iş yaptım sanıyor🤦‍♀️

Bende de var bir adet yapılan işi değil de yapılmayan işi gören. Kesin benimki gibi kendi hiçbirşey yapmıyordu evde. Bazen çöp atıyor çok büyük bir iş yaptım sanıyor🤦‍♀️
Aynen öyle evde bişey yapmaz. Seninkinden farklı olarak çöp atmayı görevi gibi gördüğü için sıkıntı olmuyor 😄

Şu saatte kadar hiç iş yapmadım. Bi yemeği az önce koydum ocağa. Kızım grip olmuş. Allahtan huysuzluk yok. Şimdi gidiyorum sonsuz maratona :KK70: gelecek olan varsa takılsın peşime :KK70:

Ben gelirdim de bey gelicek 💩

Yemek yaptım altını kapatıp bi dışarı çıkıcam.
Kumaş almak istiyorum namaz eteği dikicem kızlara inşallah yapabilirsem

Geçmiş olsun canım.
Ne yemeği yaptın? Ben yemek bile yapmadım 🤦‍♀️
Dolma biber varmış dolapta onu yaptım bir de domates çorbası
Ben gelirdim de bey gelicek 💩

Yemek yaptım altını kapatıp bi dışarı çıkıcam.
Kumaş almak istiyorum namaz eteği dikicem kızlara inşallah yapabilirsem
Yaparsın ne kaçmış senşn elinden

Çöpü eline veriyorum da kapının önüne bırakıyor :rolleyes: :rolleyes: daha çöpü hiç değişmemiştir ama ev süpürüyor artık öğrendi şükür🤣

Şehriyeli yoğurt çorbası yayla kimin
Tavuklı bezelye
Tavuklu bulgur pilavı tavuğu hem ona hem ona böldüm.
Zeytinyağlı taze bakla bide.
Eline sağlık canım ☺ bende yapacaktım ama bikaç gün önce bezelye yemeği yapmıştım. Onun için fırında patates yaptım.

Selam kızlar sabah 8 den beri hiç oturmadan temizlik yaptık ama yine de evi bitiremedik :olamaz:
Oturma odası,salon, mutfak, giriş kornişinden tavanına duvarlar boydan boya koltuk halı cam perde kapı lamba her yer silindi. Yatak odası, çocuk odası, banyo kaldı yetişmedi.

Saat 4 ten sonra yaptıklarım
Yatakları topladım
Evi topladım
Yemek yaptım
Süpürdüm sildim toz aldım
Vc lavoba ovdum süpürdüm sildim toz
Yemekten sonra bir uyku bastırmış nasıl oldu anlamadım şimdi uyandım :KK70: canım da nasıl tatlı istiyor :KK70:

X