Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl oldu hastanız?Günaydın hayırlı cumalar
İyi korkuttu seni yaramaz.Haftaya kar görünüyor burada ama belli olmaz iklim değiştiİyi iyi maşallah iki gündür kuduruk gibi spor yaparken oyuncağıyla tokatlıyo beni
Yarın da o taraflara kar gözüküyo diyodu annem bakalım size de kar nasip olur belki
Ne iyi ne kötü diyorlar bekliyoruzNasıl oldu hastanız?
İtiraflar çoğalmış,başka ne vardı itiraf etİnşallah canım kuruyan çamaşırlar da var bunu da itiraf edeyim o da yarına kalacak
Geçmiş olsun,sizde var mı belirti?Bende yaptıklarımı yazıyım dün bişey yapmamıştım enerjim yoktu yazmamıştım eşimde galiba korona oldu ateşli üç dört gündür ilk gün test yerdi negatif cıktı ama bütün belirtiler var ateşi inmiyor.
Kahvaltı hazırladım topladım bulaşıkları makinaya dizdim
Evi havalandırdım yatakları topladım
Evi süpürdüm,sildim
Toz aldım aynaları sildim
Aksamdan kızı yıkayıp banyoyu yıkamıştım,tuvaleti yıkadım lavabosunu ovdum
Çamaşır attım makinaya serdim
Buzdolabını temizledim yerleştirdim
Balkonu süpürdüm sildim, cam balkonu sildim, çamaşır ipini sildim, mandalları yıkadım, kiler dolabını sildim düzenledim atılacakları attım
Yemek yaptım yedik topladım bulaşıkları makinaya dizdim yıkandı yerleştirdim
Çay falan içmedik öyle uyuyor eşim
Beni sevmen için bir neden dahatopladim Nego m iyi ki yazmisim
Ne iyi ne kötü diyorlar bekliyoruz
Bu çoskuyu hep yaşamamız umuduylaEvet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet
Nerdeydin kızıl cüvcüvümEvde degildim bugün giremedim canim. Mutfak toplu
Ver çoskuyu bugün hadiiiGünaydın herkese heyecandan uyuyamadım 5 te kalktım
Bulaşıcılık kalmıyor 21 gündenden bir aydan sonra.Ben 20 gün sonra test yaptırdım negatiftim,ondan sonra annemin yanına kalmaya gittim.Dönüşümlü kalıyorduk malum o dönem.Kızlar kovid geçirenlerde 3 ay antikorlar koruyorlar diyorlar ya taşıyıcı oluyor muyuz bilginiz var mı
Sana güveniyorum aslanım cüvcüvGünaydın hanımlar.
Simdiye kadar,
Evi havalandirdim toparladim
Makineye camasir attim
Kahvalti yaptiktan sonra mutfagi toparladim
Yapacaklarim;
Yaptiklarim yapacaklarimin teminatidir diyomusum
Evi supurmek
Lavabolari temizlemek
Kapilari silsem cok iyi olur ama bakalim
Yemek yapmak( ayran asi corbasi)
Ders calismak
Spor yapmak