- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Toplu ama makine dolu yani yıkanmış bulaşıklar inan makineyi boşaltmaya üşendim elde yıkadım çıkanları onlar var bulaşıklıkta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplu ama makine dolu yani yıkanmış bulaşıklar inan makineyi boşaltmaya üşendim elde yıkadım çıkanları onlar var bulaşıklıkta
Eline sağlık sabaha boşaltırsın artıkToplu ama makine dolu yani yıkanmış bulaşıklar inan makineyi boşaltmaya üşendim elde yıkadım çıkanları onlar var bulaşıklıkta
İyi iyi maşallah iki gündür kuduruk gibi spor yaparken oyuncağıyla tokatlıyo beniMaşallahh yardımcı almadan halldeceksin
Sivas hariç her yer yağmurlu galiba
Düzeldi mi iyice senin kız
İnşallah canım kuruyan çamaşırlar da var bunu da itiraf edeyim o da yarına kalacakEline sağlık sabaha boşaltırsın artık
Nooo ama kalkıp toplim madem teftişe yakalandım
Allah şifa versin canımBende yaptıklarımı yazıyım dün bişey yapmamıştım enerjim yoktu yazmamıştım eşimde galiba korona oldu ateşli üç dört gündür ilk gün test yerdi negatif cıktı ama bütün belirtiler var ateşi inmiyor.
Kahvaltı hazırladım topladım bulaşıkları makinaya dizdim
Evi havalandırdım yatakları topladım
Evi süpürdüm,sildim
Toz aldım aynaları sildim
Aksamdan kızı yıkayıp banyoyu yıkamıştım,tuvaleti yıkadım lavabosunu ovdum
Çamaşır attım makinaya serdim
Buzdolabını temizledim yerleştirdim
Balkonu süpürdüm sildim, cam balkonu sildim, çamaşır ipini sildim, mandalları yıkadım, kiler dolabını sildim düzenledim atılacakları attım
Yemek yaptım yedik topladım bulaşıkları makinaya dizdim yıkandı yerleştirdim
Çay falan içmedik öyle uyuyor eşim
Evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet
Evde degildim bugün giremedim canim. Mutfak toplu
Toplamıştım yatmadan,yine yeni gördüğüm için
Annemin evinde toplu olmama ihtimali yok allahım ne güzel bir keyf