Ev temizlenincede insanın üstünden yük kalkıyor.Kolay gelsin şimdidenArkadaşım gelecek ya yardıma iptal ettim yardımcı işinibu gün gelecekti işi çıkmış yarın gelecek yarın büyük maraton var evde
Gelecek gelecem inşallah ama fırsatını bulmak lazımBen sana pazar gel dedim demlerdim ben sana :))
Valla aşkla bakmasam asla fark etmezdimKızsen söyleyince farkettim
Aa görmedim canım hemen bakayım Allah razı olsunArka balkonu hiç kullanmıyorum,kapattıralım depo gibi kullanayım dedim ama kaldı
İnşallah görürüz,yağsın da dolsun barajlar
Gayet güzel olur canım iyi yapıyorsun
Çok şükür canım inşaallah daha iyi olur.Ya Şafi başladık dün okursan sende
Aynı soruya cevap verdim üste bakınız
Amin inşallahAllah şifasını versin
Geçmiş olsun canım.Her zaman enerjik olamayız,arada durgunluk da lazımNiye böyle oldu ki burası. Ne güzel birbirimizi gaza getiriyorduk. Hava mı çarptı ne. Başım da çok ağrıyor
Aslında ben çok iş yapıyorum da yazmaya üşeniyorumGeçmiş olsun canım.Her zaman enerjik olamayız,arada durgunluk da lazım
BurdaAslında ben çok iş yapıyorum da yazmaya üşeniyorumen tembel günümde bile 6000 adımım oluyor
3 çocuğun totosu, yemeği benim elime bakıyor malumarkasına döktükleri süpürme silme falan derken baya yoruluyorum
mutfak daginik✔Mutfak toplu
Ev toplu
Sabaha enerji dolu kalkmayı umuyorum
Bugün çok kitap okumadım,gözlerimi dinlendirdim.
bisi dicektim deBugğn pek iş yapmadım
Toplama ve bulaşık makinesini yerleştirdim bu kadar :/
İyi düşün son kararın mımutfak daginik✔
ev daginik✔
cocuklari yikadim makina calismadi✔
sabaha derbeder kalkmayi umuyorum
tam yatacak zaman korkuttun
yooo yatcam demedim ki saat daha 10İyi düşün son kararın mı
Bundan korkulur mu ya oyuncak gibitam yatacak zaman korkuttun
Güzel güzel topla mutfağı,12 yi geçirmeden de yat.İyice gece kuşu oldunyooo yatcam demedim ki saat daha 10