Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tam da böyle bir motivasyona ihtiyacım var.sagolsun eşim evimizi çok hor kullanıyor.kendi dağıttığını kendisi toplayamiyor.senelerdir biriktikce birikti.o bireysel toplanmasını yapmadığı için yardımcı bir bayan bile alamıyorum temizlik için ve 2 yasi dolmak üzere olan bir oğlum var.bayram sonrası da çalışmaya başlıyorum.cok moralsizim.

Günaydın 💙

Mutlu haftasonları 💙

20190803_081059.jpg

Tam da böyle bir motivasyona ihtiyacım var.sagolsun eşim evimizi çok hor kullanıyor.kendi dağıttığını kendisi toplayamiyor.senelerdir biriktikce birikti.o bireysel toplanmasını yapmadığı için yardımcı bir bayan bile alamıyorum temizlik için ve 2 yasi dolmak üzere olan bir oğlum var.bayram sonrası da çalışmaya başlıyorum.cok moralsizim.
Canım ilk önce bütün biriktirdikleri gereksiz şeylerden kurtulman lazım... benim kızım da sürekli biriktirir,,, o okuldayken atarım,,, hoşgeldin bu arada🥰🥰🥰
Kilo vermek istiyorum bendeeeeee❤❤❤
Günaydınn:eğlence:

Efodan mesaj var!!

Günün ödevi :
Duvarlarda örümcek ağı varsa ,elektrikli süpürgeyle almak..

Kendiniz için bişey yapmak..
Tühhhh bende ban yedi diye temizlikten yırttık sanmıştımmm😜😜😜😜

Canım ilk önce bütün biriktirdikleri gereksiz şeylerden kurtulman lazım... benim kızım da sürekli biriktirir,,, o okuldayken atarım,,, hoşgeldin bu arada🥰🥰🥰

kaçamazsınız öyle kolay :KK70:

varsa temizlicen,yoksa rahatsın ama :cool:
benim başımın bitmez derdi örümcekler.:KK14:
etrafım tarla ot çimen olduğu için sürekli geliyolar.sadece duvar üstlerine değil heryere ağ örüyolar iki günde:KK11:
Keşke tarla ot ve çimenle çevrili yerde otursam diyesim geldi :KK70: şehir içine bakan 2 balkonum var ve 4. Kat olmasına rağmen tozdan bıktım usandım. Şuan annemdeyim evi orman kenarı,arabalarda nadir geçiyor vallahi nefes aldık, ne toz ne kir miss mis :)

Hosbulduk:) teşekkür ederim.malesef hastalık gibi.rahmetli kv de öyleymiş.biktim yemin ederim evde gereksiz ıvır zivirdan.

X