- 12 Haziran 2019
- 19.082
- 116.875
- 598
- 37
Yaa bu soğukta yapamam kiDuvarları da silmen gerek halilarida yıkaman gerek siniyor pis pis kokusu
Keşke balkona falan çıksaydı
Bende hala çayın başındayımWc lavabo ovdum
Çamaşır astım
Kuruyanlari yerleştirdim
Negoo dan duydum koştum WC terliği ne çamaşır suyu sıktım :)
Deterjan koyduğum dolabı düzenledim
Balkonu düzelttim
Ufaklığı uyuttum
Sağol kuzucum valla geçen haftadan beri hergün bir odayı temizliyorum gerçekten baya baya rahatım sabahtan evi topladım elde yıkanacak çok vardı onları yıkadım şimdi iğne oyası yapıyorum akşam yemeğimde hazır vee spor yapıyorum düzenli olarak
perdeyi yikayip dene tabii de hali koltuk falan yine kokulu nemli bezle bi sil istersenGeçen hafta abim geldi. Kaldığı odada sürekli sigara içti. O koku gitmiyor bi türlü. Perdeleri yıkasam gider mi sizce?
Evet canım bi deniyim.perdeyi yikayip dene tabii de hali koltuk falan yine kokulu nemli bezle bi sil istersen
Duvarlara sinmiştirGeçen hafta abim geldi. Kaldığı odada sürekli sigara içti. O koku gitmiyor bi türlü. Perdeleri yıkasam gider mi sizce?
A ha ha çok hoşsunWc lavabo ovdum
Çamaşır astım
Kuruyanlari yerleştirdim
Negoo dan duydum koştum WC terliği ne çamaşır suyu sıktım :)
Deterjan koyduğum dolabı düzenledim
Balkonu düzelttim
Ufaklığı uyuttum
Aslında bizde fazlalık yok da 4 çocuğu sığdıracağım indiriyorum mecburen.Sağol kuzucum valla geçen haftadan beri hergün bir odayı temizliyorum gerçekten baya baya rahatım sabahtan evi topladım elde yıkanacak çok vardı onları yıkadım şimdi iğne oyası yapıyorum akşam yemeğimde hazır vee spor yapıyorum düzenli olarakdün senin yazıları okudum sevindim valla senin adına baya rahatlamış gördüm seni yazılarından ciddi söylüyorum bian kendimi gördüm sende bende evi ferahlatmak için fazlalıkları hep sığınaga indiriyorum Bi ara Bi bakıyorum kapıdan çıkacak gibi dağılmış orası bu seferde gidip orayı düzenleyip sadeleştiriyorum aman ne çok konuştum bee,
Aslında bizde fazlalık yok da 4 çocuğu sığdıracağım indiriyorum mecburen.senin de eline sağlık canım gerçekten ev ferahladıkça insana enerji mutluluk geliyor. Her gün 1 oda çok iyi olu r aslında da benim çocuklar yaptırmıyor onlarla ilgilenecek biri lazım hep. Haftada 1 odaya razıyım artık
33 yaşındayım canım. hayatı hızlı yaşadım sanırımHarikasın ya valla senden müthiş enerji alıyorum daha önce sordum mu bilmiyorum ama kaç yaşındasın badim
Bizim üst kattaki kadının eşi içeride iciyormus kötü kokuyorYaa bu soğukta yapamam ki
Sadece bikaç gün kaldı ya. Sigara içen evler hep böyle mi oluyor yani
Bende hala çayın başındayım
Çok ciddiyim kanım çok kaynadı sana burdaki hatunlara söz yok ya valla hepsi taş gibi yaptıkları işleri gördükçe daha Bi hevese geliyorum ama seni okuyunca çok tanıdık bir arkadaşımla sohbet ediyormuşum gibi geliyor takdir ediyorum seni 4 çocukla işlere koşturmana33 yaşındayım canım. hayatı hızlı yaşadım sanırımsen kaç yaşındasın.
Burda bu kadar hamarat hatun varken benden mi enerji alıyorsun çok teşekkür ederim bi onore oldum şimdi
Ayy benim internet yüzünden ben giremiyorum kş dogru düzgün görmedim hiç ben internet düzelince versem ödevi olmaz mıGünaydın
Hayırlı cumalar
DünAyla- Daydı sıra veremedi sanırım.
Bugün @Gonulmeyvesi sende.
Veremezse doğurursa falan limonsuza geçeriz
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
@mavidelisiii
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
@Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
@Nikinik
@Brokilo
Birtekefem
@nnnadal
Yaa bu soğukta yapamam ki
Sadece bikaç gün kaldı ya. Sigara içen evler hep böyle mi oluyor yani
Bende hala çayın başındayım
Olur tabi canımAyy benim internet yüzünden ben giremiyorum kş dogru düzgün görmedim hiç ben internet düzelince versem ödevi olmaz mı
Sağol canım karşılıklı sevgilerÇok ciddiyim kanım çok kaynadı sana burdaki hatunlara söz yok ya valla hepsi taş gibi yaptıkları işleri gördükçe daha Bi hevese geliyorum ama seni okuyunca çok tanıdık bir arkadaşımla sohbet ediyormuşum gibi geliyor takdir ediyorum seni 4 çocukla işlere koşturmana
Hoş geldin canımKızlar merhaba, ben de şurada kenarda köşede dursam olur muara ara bakıyorum size,aşka sevke gelip güzel bı temizlik yapiyorum en iyisi devam ettireyim dedim
Bu aralar kahveden hiç kalkmıyorum ben ankaSağol canım karşılıklı sevgilerben de seni çok seviyorum
Evet maşallah kızlar harika ben onları okurken yorulup kahve molası veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?