- 10 Kasım 2024
- 2.294
- 13.103
- 123
- 30
Sağol abla ya. Yani olayı bilmediğim için bira gerginim sadece ama Allah'tan genel anestezi ile olacakAllah yardımcın olsun korkma bişey hissetmiyorsun zaten belki biraz ağrın olur o da ağrı kesici ile geçiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol abla ya. Yani olayı bilmediğim için bira gerginim sadece ama Allah'tan genel anestezi ile olacakAllah yardımcın olsun korkma bişey hissetmiyorsun zaten belki biraz ağrın olur o da ağrı kesici ile geçiyor
penyezim sağol Allah razı olsunAbla geçmiş olsun sana ve annene Rabbim kalıcı şifalar versin
papatyamm geçmiş olsun ikinize de
sağol canım ,Günaydın hayırlı sabahlar
Oğlumu sünnet ettirmeye gidiyoruz inşallah kolaylıkla hallolur![]()
Hayırlı olsun kolaylıkla atlatırsınız inşallah
Amin inşallahEn güzeli kücükken yaptırmak. Hayırlı olsun kolaylıkla geçsin inşallah![]()
aneztezili olduğu için bişe anlamıcan canım korkma Allah yardımcın olsunAbla bekliyorum ya. Heyecandan sürekli çişim var gibi hissediyorum. Bi alsalardı
Sağol pinhancım Allâh razı olsun. Rabbim dermansız dert vermesin![]()
3 aylık olacak abla 1 hafta sonrasağol canım ,
kaç aylıktı bebeğin küçükken daha çabuk iyileşiyo benim torunda 4 aylıktı sünnet olduğunda karton bardak koyduk bi kaç gün sonra iyileşti zaten
operasyon bugün müSağol abla ya. Yani olayı bilmediğim için bira gerginim sadece ama Allah'tan genel anestezi ile olacak
zaten bebek dönmeye başlamadan yapılması gerekiyo tam zamanı bence3 aylık olacak abla 1 hafta sonra
Evet bizde erken yapalım dedik![]()
Kolaylıkla hayırlısıyla geçsin inşaAllah hayırlı olsun canım şimdiden geçmiş olsunGünaydın hayırlı sabahlar
Oğlumu sünnet ettirmeye gidiyoruz inşallah kolaylıkla hallolur![]()
Evet bizde yazın yapacağız inşallah en güzelizaten bebek dönmeye başlamadan yapılması gerekiyo tam zamanı bence
biz 6 aylık oluncada kuran okutmuştuk kıyafet aldık resim çektirdiler![]()
Amin inşallahKolaylıkla hayırlısıyla geçsin inşaAllah hayırlı olsun canım şimdiden geçmiş olsun![]()
Evet bugunoperasyon bugün mü
Rabbim kolaylık versinEvet bugun
Çıkmış çok şükürRabbim kolaylık versin![]()
çok geçmiş olsunÇıkmış çok şükür![]()
aneztezili olduğu için bişe anlamıcan canım korkma Allah yardımcın olsun
operasyon bugün mü