Birtekefem badim nasılsın görüşmeyeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selaam işler yoğun anca haftasonu gelirim diyodum dün akşam merdivenlerden düştüm raporluyum koştum geldim nabersiniiiz
Olsun canım sorun değil
Teşkürleer Hiç anlamadım ki Allahtan elimde kask vardı yere onu dayayınca biraz yumuşattı düşmemi sadece bacağımla kurtuldum. kaydım desem kaymadım da nasıl düştüm ben de bilmiyorumGeçmiş olsun nasıl düştün öyle
Geçmiş olsun var mı bir yerinde bir şeyTeşkürleer Hiç anlamadım ki Allahtan elimde kask vardı yere onu dayayınca biraz yumuşattı düşmemi sadece bacağımla kurtuldum. kaydım desem kaymadım da nasıl düştüm ben de bilmiyorum
Teşkürleer Hiç anlamadım ki Allahtan elimde kask vardı yere onu dayayınca biraz yumuşattı düşmemi sadece bacağımla kurtuldum. kaydım desem kaymadım da nasıl düştüm ben de bilmiyorum
Yok canım sol bacağımda ezikler çizikler var biraz ciddi bişey yok şükürGeçmiş olsun var mı bir yerinde bir şey
Koyacak depo gibi yerim olsa bende kaldırıcam çoğu eşyamı.Bana kalsa vericem birilerine de,eşim vermezSağol canım yatak odası tam istediğim gibi oldu artık çok şükür. Eşya görmek istemiyorum eşim de gelmiş akşam girişte boşalttığım yere burası boş kalmış buraya dresuar alalım diyor. Hayatta aldırmam dedim boş kalsın biziö evde dresuar dresuar olarak kalmıyor ki eline geçeni koy yeri oluyor
Ben düşüneyim azıcıkGünaydın
Hayırlı cumalar
Dün @- Ayla Daydı sıra veremedi sanırım.
Bugün @Gonulmeyvesi sende.
Veremezse doğurursa falan limonsuza geçeriz
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
@mavidelisiii
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
@Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
@Nikinik
@Brokilo
Birtekefem
@nnnadal
cokk gecmis olsun canim yaa nazara mı geldin ki ?Yok canım sol bacağımda ezikler çizikler var biraz ciddi bişey yok şükür
Canım geçmiş olsun verilmiş sadaka varmış yaSelaam işler yoğun anca haftasonu gelirim diyodum dün akşam merdivenlerden düştüm raporluyum koştum geldim nabersiniiiz
Duvarları da silmen gerek halilarida yıkaman gerek siniyor pis pis kokusuGeçen hafta abim geldi. Kaldığı odada sürekli sigara içti. O koku gitmiyor bi türlü. Perdeleri yıkasam gider mi sizce?