- 11 Nisan 2007
- 82.873
- 481.017
Kızlar merhaba, ben de şurada kenarda köşede dursam olur mu ara ara bakıyorum size,aşka sevke gelip güzel bı temizlik yapiyorum en iyisi devam ettireyim dedim
Hoşgeldin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba, ben de şurada kenarda köşede dursam olur mu ara ara bakıyorum size,aşka sevke gelip güzel bı temizlik yapiyorum en iyisi devam ettireyim dedim
Hoşbuldum canımunutursam takımda da dürt beni,kalk kız ne oturuyon deHoş geldin canım
HoşbuldumHoşgeldin :)
Boş ver canım bu ara sana o iyi geliyorsa öyle yap. Sonra geçiyor hepsi. Kendini mutlu hissettiğin anda kal salla gerisiniBu aralar kahveden hiç kalkmıyorum ben anka
Hoşgeldin,iyi ettinKızlar merhaba, ben de şurada kenarda köşede dursam olur mu ara ara bakıyorum size,aşka sevke gelip güzel bı temizlik yapiyorum en iyisi devam ettireyim dedim
Üf benimki de öyle istifçi çaktırmadan da atamıyorum hiçKoyacak depo gibi yerim olsa bende kaldırıcam çoğu eşyamı.Bana kalsa vericem birilerine de,eşim vermez
Doğan hocaya ben de çok üzüldümBu ara modum yok.Her ölüm haberi sarsıyor,Doğan hoca da sarstı.Hem dinleyip hem ağlıyorum.
Elbet geçer insan her şeye alışıyor...
Bilemedim ki annem tuz ekmek çevir ver bi ihityacı olana dedi nasipse vercem bakim bicokk gecmis olsun canim yaa nazara mı geldin ki ?
Hayırlı cumalar canlar
Canım geçmiş olsun verilmiş sadaka varmış ya
Teşekkürler kızlaaarpawlover canım çok geçmiş olsun
Eski dost görmüş gibi oldum hatırlar mısın acabası beni hoşgeldiinKızlar merhaba, ben de şurada kenarda köşede dursam olur mu ara ara bakıyorum size,aşka sevke gelip güzel bı temizlik yapiyorum en iyisi devam ettireyim dedim
Boş ver canım bu ara sana o iyi geliyorsa öyle yap. Sonra geçiyor hepsi. Kendini mutlu hissettiğin anda kal salla gerisini
Git git ihmal etme çok kötü ağrı illeti hayat kaliteni düşürüyoİyi gelmesi değilde belim iyi değil bu ara ayağıma uyuşukluğu vurmaya başladı.
Randevu aldım gidicem dr
Çıkmıyo mu negom? Ben de kahve içiyodum tam kap kahveni gelSulu boyadan koruduğum halıları,koltukları pastel boyaya kurban ettim
O zaman alayım bir fırt kahve
Bu ara modum yok.Her ölüm haberi sarsıyor,Doğan hoca da sarstı.Hem dinleyip hem ağlıyorum.
Elbet geçer insan her şeye alışıyor...
Zar zor aldıya kıyamıyor diye avutuyorum kendimi kıyafet vs veriyorum onu affetmem de büyük eşyayı çaktırmamak zor oluyor bir taşınsak o zaman görürÜf benimki de öyle istifçi çaktırmadan da atamıyorum hiç
Kaptım kaptım içiyorumÇıkmıyo mu negom? Ben de kahve içiyodum tam kap kahveni gel
Sadece alışıyorsun ama acı baki.Birde ardından her yapılan göze batar oluyor..Böyle öfke doluyum ben mesela insanlara,çok fena patlayacakmışım gibi hissediyorumDün onu dinlerken başladım ağlamaya en son gece uyurken susmuşum.
Zamanla daha mı çok acıtıcak?
Senin çocukları sulu boya yapıyorken görünce şok olmuştum. Nazarim mı değdi acabaSulu boyadan koruduğum halıları,koltukları pastel boyaya kurban ettim
O zaman alayım bir fırt kahve
Ya karısı birde video paylaşmış dün,o da etkiledi beni.El sallarkenDoğan hocaya ben de çok üzüldüm
Ahaa suçlu bulundu benimkiler hep yapar ki,örtü sererim bol kağıt havlu yanımızda,başlarında ben yer tahtasında da rahat oluyorSenin çocukları sulu boya yapıyorken görünce şok olmuştum. Nazarim mı değdi acaba
Sadece alışıyorsun ama acı baki.Birde ardından her yapılan göze batar oluyor..Böyle öfke doluyum ben mesela insanlara,çok fena patlayacakmışım gibi hissediyorum