- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinize sağlık,ne güzel ferahlamıştır ev darısı başımaSelam kızlar
Bu gün çok iş yaptık çok aşırı çok
2 ay kadar önce çocuk odası ve yatak odasu değiştirdiğimi söylemiştim. Daha tam anlamıyla yerleşememiştim. Bu gün arkadaşım geldi çocuklara baktı. Bazı eşyaların yeri yoktu orda burda sürünüyordu.
önce bodruma indim bodrumdaki eşyaları boşalttım. Gelişigüzel atmışız hep. Eski kitaplığı bodruma indirdik 3 kişi Kavanozlarımı kitaplığa yerleştirdim. Bodrumdaki eşyalardan atılacakları attım. Kalanlar düzgün şekilde yerleştirdim
yatak odasında sandık vardı. Sandığı boşalttım. İçinde misafir havluları, misafir bornozları, misafir nevresimleri falan vardı onları yıkadım kuruttum salondaki koltuğun bazasına yerleştirdim. Sandığı da bodruma indirdim
sonra bizim dolabı komple boşalttım. Sildim yerleştirdim.
Çocuk odası yatak odası topladım halılarını falan kaldırıp yatak altlarını sildim süpürdüm. Bizim bazanın içini düzenledm. Altını sildim süpürdüm. Yemek yaptım. 182828 kez sofra hazırladık topladık bulaşıkları yıkadık. Girişin ve mutfağın halısını topladık yıkamaya gönderdik. Zeminleri sildik.
daha aklıma geldikçe ekleme yaparım
Ne yaptın kahvaltıya ben hazırlıcam dahaNeler yaptım:
Yatakları düzelttim
Kahvaltı hazırladım,yaptık masayı mutfağı topladım
Wc ye temizleyici döktüm bekliyor,terliğine çamaşır suyu sıktım
Banyo lavabosunu ovdum
Akşam katladığım çamaşırları yerleştirdim
Makineye çamaşır attım
Dik süpürge ile çocuk odası,antre,oturma odası,mutfak,salonu süpürdüm,mutfağı kahvaltı sonrası bir daha süpürdüm
Evi havalandırdım
Serçelere ekmek verdim
Kıymalı yumurtaNe yaptın kahvaltıya ben hazırlıcam daha
Eline sağlık canım ben de sucuklu yapayım bari :))Kıymalı yumurta
Ayy bir şeyin var mıSelaam işler yoğun anca haftasonu gelirim diyodum dün akşam merdivenlerden düştüm raporluyum koştum geldim nabersiniiiz
Sağol canım,afiyet olsun sizedeEline sağlık canım ben de sucuklu yapayım bari :))
Çok bişey yok şükür negom sol bacağım dizden aşağısı şiş ve mor çok basamıyorum ama ciddi bişey yokAyy bir şeyin var mı
Çok geçmiş olsun, birşeyin yoktur inşallahSelaam işler yoğun anca haftasonu gelirim diyodum dün akşam merdivenlerden düştüm raporluyum koştum geldim nabersiniiiz
Geçmiş olsunÇok bişey yok şükür negom sol bacağım dizden aşağısı şiş ve mor çok basamıyorum ama ciddi bişey yok
Sağol canım yatak odası tam istediğim gibi oldu artık çok şükür. Eşya görmek istemiyorum eşim de gelmiş akşam girişte boşalttığım yere burası boş kalmış buraya dresuar alalım diyor. Hayatta aldırmam dedim boş kalsın biziö evde dresuar dresuar olarak kalmıyor ki eline geçeni koy yeri oluyorElinize sağlık,ne güzel ferahlamıştır ev darısı başıma