- 12 Haziran 2019
- 17.532
- 106.299
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah şifa versin canım Allah kabul etsinKandiliniz mübarek olsun kızlar. Sabah nefes darlığım başladı. Oruca niyetli olduğum için havamı alamadım. Anca açıldı. Şükürler olsun, Allahu Teala kimseyi nefessiz bırakmasın. Hala yataktayım şimdi kalkıcam
Bugün çok okumam gereken Kur'an-ı Kerim var. Tesbihler im var. Nafile namaz kılacak yok eşimle o kaldı. Sbah namazından başlayacaktım tabii kalkamadım.
Dahası yarın misafirlerşm var. Arayıp haber verdiler, evi iyice temizlemem gerek ev görmesine gelecekler. Yarın anca ikramlık yapabilirim ahh ah bu kadar işi nasıl yapıcam bilmiyorum
Allah razı olsun. Aslında ilacımı içseydim, hiç sorun olmazdı düzenli içmem de zaten. Nefes darlığına denk geldi ama geçti sağol. Asıl gözümü korkutan ev işleriAllah şifa versin canım Allah kabul etsin
Misafir olmasa ertele diyecektim de iftardan sonraya bırak en azından canımAllah razı olsun. Aslında ilacımı içseydim, hiç sorun olmazdı düzenli içmem de zaten. Nefes darlığına denk geldi ama geçti sağol. Asıl gözümü korkutan ev işleri
Canım önce sağlık,iyi olda iki tencere de kalsın. Bu kadar yıpratma kendini
Çıktım geldimm kısa bir mola yapmaya:Ben maratona çıkıyorummmm :)
Eşinize yaptırın bence :)Sağol canım
Orası öyle zaten çok bişey yapamıyorum
Bu sefer işler birikince fenalık basıyor
Allah razı olsun hepimizin inşallahUnutmadan yazayım herkesin kandili mübarek olsun inşallah tümm güzel dualarımız kabul olur
73 kere silmiş kız bişey olmazAyy seri bezi her yere sürdü pasaklı bu
Bonus um giremedim temizlikten sonra 11 30da bitmişti işim evleri topladım süpürge açtım çamaşır katlandım evi sildim toz aldım bulaşık makinesi çalıştırıldı boşalttım mutfak dolaplarını yüzünden sildim tuvalet banyo cifledim balkonu yıkadım yine donacak ama olsun artık sonrada kuran okudum hatimimden aksam da yemekten sonra okurum artık kurandan tesbihlerimden çekerim inşallah