- 13 Ağustos 2020
- 14.751
- 82.355
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abiler biri birinci sınıf diğeri anaokulu ben topladıkça heryerden kalem çıkıyor ev çok büyük değil neyi nereye koyacağımı şaşırdım çok yaramaz anlayacak yaştada değil canlı derste oğlan olunca ben küçükleri oyalanmaktan başka birşey yapamıyorum günde 2 defa okula gitgel yapıyorum anaokuluna gideni götürüyorum gün bitiyorKaralıyosa kalem verme defteri dışında karalayamaz bilsin.
Mutfak için bi çözüm yok akşam toplayınca bide yatmadan bakarsan yeter daha nolsun?
Ders her gün aynı saatte mi? O saate göre ayarlarsın bazı işleri dersten önce biticek diye şartlarsın kendini yazarsın burayada
Abiler biri birinci sınıf diğeri anaokulu ben topladıkça heryerden kalem çıkıyor ev çok büyük değil neyi nereye koyacağımı şaşırdım çok yaramaz anlayacak yaştada değil canlı derste oğlan olunca ben küçükleri oyalanmaktan başka birşey yapamıyorum günde 2 defa okula gitgel yapıyorum anaokuluna gideni götürüyorum gün bitiyor
Nego canım tavsiyelerini dikkate alacam söylediklerinin bir kısmını yapıyorum ama daha küçükler pek işe yaramıyor kız çok yaramaz bir zarardan alıyorum diğerine koşuyor gözüm sürekli üstünde. 2 ay sonra 2 yaşında olacak
O ne güzel hayırlı olsunKızlar birde dün instagramda çekilişte bir hediye kazandım ki sormayın tüm gün ağzım kulaklarımda gezdim
Türü tükeniyor artık maalesef,ondandır:/Ya nasıl bi tesadüf bu sabah kardelen resimlerine baktım bi iki tane indirdim ❤
Koparmanın zarar vermenin cezası 80 bin TL olmuş biliyomuydun?
2 yaşında ki küçük ama diğerleri müsaitmiş dediklerim için.Onlar yavaş yavaş yapacağına ben bir an önce yapayım bitsin diye düşünme,yavaş yapsınlar ama onlar yapsın sabret sonra meyvesi tatlı olur.Şimdi benim bulaşık makinesini onlar boşaltıyor,büyüğe az kaldı yakında yerleştirir de.Sofrayı topluyorlar,kuruyorlar.Zamanla ve keyifle olur.Abiler biri birinci sınıf diğeri anaokulu ben topladıkça heryerden kalem çıkıyor ev çok büyük değil neyi nereye koyacağımı şaşırdım çok yaramaz anlayacak yaştada değil canlı derste oğlan olunca ben küçükleri oyalanmaktan başka birşey yapamıyorum günde 2 defa okula gitgel yapıyorum anaokuluna gideni götürüyorum gün bitiyor
Nego canım tavsiyelerini dikkate alacam söylediklerinin bir kısmını yapıyorum ama daha küçükler pek işe yaramıyor kız çok yaramaz bir zarardan alıyorum diğerine koşuyor gözüm sürekli üstünde. 2 ay sonra 2 yaşında olacak
10 buçuktan 11 30 a kadar maratona gelecek arkadaş arıyorum lütfenn
Hadi Bonus ben kaçtım o zaman