Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım çok geçmiş olsun Allah feraha çıkarsın 😔

HeySero HeySero çok üzüldüm gerçekten hayırlısı böyleymiş

HeySero HeySero kuşum kaç haftalık olmuştunuz? Çok üzüldüm, bir sebebi var mı acaba?
Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin, vardır bunda da bir hayır 🙏🏻

HeySero HeySero ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm her şeyin hayırlısı rabbim imtihanını kolaylaştırsın

HeySero HeySero başınız sagolsun canım.
Asıl yurdumuzda kavuştursun Rabbim imtihanın kolay olsun inşallah.

HeySero HeySero çok üzüldüm çok geçmiş olsun, allahım sabrını versin inşallah. Hayırlısı diyelim, gönlüne ferahlıklar versin Rabbim 🙏

Canımm benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allahim kolaylastirsin imtihanını 🤲 😞 HeySero HeySero

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Zaten en başindan beri içimde bir huzursuzluk vardı ve böyle bşy olursa ne yaparım diye düşünüp duruyordum.
Son 2 3 gündeki huzursuzluğum faalan bilmiyorum ben buna yordum açıkcası.
Rabbim en başından beri düşünerek alıştırdı heralde. Öyle karalar bağlamadım nasip işte.
Herşeyin başı nasip biz planda yapsak hayalde kursak nasip. ..

Rabbim hayatta olan yavrularımıza sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin inşallah. 😇😇

A R Y A A R Y A aslında sata göre 12 haftalıktı, ama geç döllenme dedi 9 haftalık oldu ama 7de kalbi durmuş dedi doktor.

Kızıma üzüldüm. Kardeşim olacak diye bekliyordu. Dünde bi an bşluğumda onun yanında telde bebek uygulamasını sildim. Niye sildin ki bebeğe bakmıyor muydun anne dedi bşy diyemedim.

Doktor yanlış görmüş karnımda bebek yokmuş falan dicem bi süre sonra.
Zaten yaz geldi, park bahçe vs unutur inşallah ya

Back
X